MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

swieta_barbara pisze:
Jerzyn pisze:Czy jestes za dopszuczeniem obydwu podreczników VC (stary i nowy)na masterze Lubelski Koziolek, mimo iż nowy podręcznik nie bedzie jeszcze oficjalnie dostępny w Polsce:
a) tak
b) nie
Chujowo tak pytac - bedzie oficjalnie dostepny, ale tylko w spearhedzie. Na turnieju grac nowymi VC beda mogli wylacznie gracze posiadajacy nowy kodeks.
a ilu ich bedzie? moze ich o to zapytac? bo chyba na forum nie wypowiedział sie jeszcze nikt kto bedzie miał nowy AB.
Obrazek

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

TAK DLA STROI (rok temu przyjechałem zr stojem ponad 300km zachaczajac po drodze na STOPA do warszawy nocujac w niej i potem pociagiem do lublina mialem wracac samochodem ale koledzy mieli wypadek i znow musialem sie tluc pociagiem .. a stroj to dodatkowa torba byla wiec nie marudzcie [-_-']
TAK DLA NOWYCH VC ale rozpiski jawne

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Będzie oficjalnie dostępny. Wystarczy pójść do sklepu i zamówić spearhead. Nie wymaga to dojść, magicznych mocy ani sprzedania nerki Turkom.

Tak na marginesie - to buractwo zmieniać treść głosowania i formułować pytanie po X razy, dopóki się nie osiągnie satysfakcjonującego efektu, wtrącając teksty mające zachęcić do głosowania za jakąś opcją. Jeśli ma to być uczciwie, to proszę o dodanie treści "podręcznik będzie w tym terminie dostępny jedynie w Polsce wyłącznie w ramach zestawu spearhead", a nie jakieś brednie.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

ja nie prosilem o zmiane nazwy ankiety.

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

Ale się Barbi ciśnieniujesz z tymi nowymi VC, ja nie wiem mnie to wsio ryba czy będą dopuszczone czy nie, ale zachowujesz się jakby to była sprawa życia i śmierci. Chociaż z drugiej strony zobaczyć Ciebie w przebraniu Wampira to będzie coś.
Zamiast paprać się w jakieś głupie ankiety organizator powinien podjąć męską decyzję dopuszczam/nie dopuszczam i uzasadnić dlaczego.
Wg. mnie 3/4 graczy, którzy zjawią się na turnieju mają obojętne podejście do sprawy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Barbarossa pisze:Będzie oficjalnie dostępny. Wystarczy pójść do sklepu i zamówić spearhead. Nie wymaga to dojść, magicznych mocy ani sprzedania nerki Turkom.
"podręcznik będzie w tym terminie dostępny jedynie w Polsce wyłącznie w ramach zestawu spearhead", a nie jakieś brednie.
no wiesz trzeba jakoś ładnie zakamuflować jak się próbuje wcisnąć coś nielegalnego :wink:

może mi ktoś wytłumaczyć co to jest ten spearhead i czemu nie ma podręcznika dostępnego osobno w tym czasie? Zdaje się że i tak nikt nie będzie miał podręcznika nowego więc dyskusja o niczym...

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

a nie latwiej jest sie zapytac np Szamana kiedy jest oficjalna premiera VC w Polsce?

bo tego co kojarze spearhead to sprzedaz przedpremierowa.

poza tym, naprawde mnie ciekawi ile osob bezie miało ten podrecznik na tego mastera.. 1? 2? czy nikt?
Obrazek

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

to niech sobie te 1-2 osoby zagrają, a pozostali będą mogli obejrzeć sobie nowy kodeks. w czym problem?

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Spearhead to army deal z kodexem, bedzie dostępny 28 lutego na 3 dni przed masterem ŁaŁ. W oficjalnej sprzedaży będzie po masterze, tak więc "no way" dla nowych VC. Każdy kto sie przy tym upiera jest dla mnie noobsem.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Robson pisze:Spearhead to army deal z kodexem, bedzie dostępny 28 lutego na 3 dni przed masterem ŁaŁ.
A widzisz - bo na tym forum powiedziano, że 22
Obrazek

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Bo to prawda? Na pewno nie będzie dostępny 28, tylko tydzień przed masterem.

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

No kodeks wychodzi oficjalnie 8 marca - ma być również w spearheadzie, ale tego na 100 % nie wiadomo podobno czy jakoś tak. Czy się mylę?
Obrazek

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Army book będzie w spearheadzie.

Dobra, nie mam ochoty się kłócić o to, co oznacza "dostępność". Niech sobie organizatorzy przeczytają ostatnie dwie-trzy strony tematu z argumentami i zadecydują. I tyle. Sprawa jest drobna, albo będą na turnieju ze dwie nowe armie VC, albo ich nie będzie, a tu się zaraz kolejny flejm war z wyzwiskami zrobi o taki drobiazg.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Zbyszek, nie chcesz po raz ostatni zagrać na masterze starymi wampirami i znowu nimi wygrać zgrzewe piwa? :>

Mi też prawdę powiedziawszy to ryba, ale jak juz mamy jakieś zasady to je przestrzegajmy. Rozumiem, że kodeks nie będzie dostępny na 2 tygodnie przed masterem? No to nie powinien byc dopuszczony :) .

Jerzyn decyduj, myślę ze to w zaden sposób nie wpłynie na przyjazd ludzi typu Barbarossy, ani nikogo innego, ale tworzy się tutaj niepotrzebny bałagan i trzeba go jak najszybciej zakończyc. Bądz twardy :D

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Spearhead jak się okazało faktycznie będzie od 23 lutego w sprzedaży.

A ja tak czy siak jestem za dopuszczeniem obu. Co tam przez tydzień można takiego znowu wykręcić ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Wiesz Kruti, tak naprawde to testy nowych VC trwaja juz prawdopodobnie od jakiegos czasu, tak wiec pare rzeczy bedzie mozna wykrecic. Ode mnie z klubu dwa VC zastanawiaja sie, czy jechac na Lublin - pod warunkiem, ze dopuszcza nowy kodeks. Bo smutna prawda jest taka, ze stare wampiry to zal i nie dla nich obecnie miejsca na podium. Wiem, ze Imperium i WE swieca teraz swoje tryumfy i nikt nie chce tracic swojej cieplej miejscowki w tabeli, jednakze ogolnie widze jeden tylko powod, dla ktorego nie nalezaloby dopuszczac nowych VC: sami gracze nie beda dobrze znali swoich armii i moga nieumyslnie nawet wcisnac jakiegos walka, bo nie ma szans na zadne uscislenia, a MOCz jest masterem i wszyscy woleliby uniknac watow.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

spearhed to nie jest dostepnosc kodeksu, takowy bedzie w sprzedazy w polowie marca lub pozniej i od tego czasu nalezy liczyc tydzien do dopuszczenia na turnieje ligowe

po za tym nie ma na 100% jeszcze nie wiadomo czy ten spearhed bedzie mial kodeks

@zbysio chill out, ogarnij sie i zmasakruj wszystkich starymi VC pokaz ze masz JAJCA

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

co z scenariuszami ?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Ja chetnie bym odpoczał od Imperium i zagrał nowymi wampirsami, bo trzymam je w szafie juz stanowczo za dlugo. Ale spearheada na pewno tylko po to zeby zagrac nimi w Lublinie kupowal nie bede. Stad moje pytanie:

- kto z ludzi jadacych na Master of Czoko kupi tego Spearheada ???

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

dokladnie, bo jesli nikt, to nie ma wogole rozmowy

Zablokowany