Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Raptorku nie... Assasin nie wlicza sie w zadną z kategorii, (postaciami juz wiesz dlaczego) ponieważ gdyby zabierał slot core nie trzeba by było wystawiać innych corów poza harpiami A to juz było by przegiecie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No jak to jak? Mój się nazywa Cezary "Killer" Pazura
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Stan pisze:Czy opłaca się wystawiać harpie?
Bo widzę je w wielu rozpiskach.
Niby mają fly, ale tylko 5", do tego nie są jakieś super w CC.
eee..... Raz, dwa, trzy, cztery.... Otwórz raz jeszcze rulebooka i zobacz ile cali leci latacz i co w rozpisce oznacza wartość Mv przy lataczach. Później wróć tutaj, a udzielimy Ci odpowiedzi, do czego służą.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
To może teraz inne pytanie.
Zamierzałem kupić plastikowego smoka do HE i skonwertować na smoka do DE.
Jednak smok do HE jest na podstawce 100x50, a do DE(odwołuję się do zdjęć z podręcznika 6 ed.) na podstawce 50x50.
Czy będę mógł normalnie grać skonwertowanym smokiem he na podstawce 100x50, czy też będę musiał wystawiać go na podstawce 50x50?
Zamierzałem kupić plastikowego smoka do HE i skonwertować na smoka do DE.
Jednak smok do HE jest na podstawce 100x50, a do DE(odwołuję się do zdjęć z podręcznika 6 ed.) na podstawce 50x50.
Czy będę mógł normalnie grać skonwertowanym smokiem he na podstawce 100x50, czy też będę musiał wystawiać go na podstawce 50x50?
Tez mam male pytanko. Jak dziala bladestorm przeciw maszynom? Moge przydzielic po jednym hicie na kazdego zaloganta, a reszte w maszyne? Czy np. po jednym hicie w zalogantow a reszte rozdzielam normalnie, jak to jest?
Wszystko w załoge.
A co za roznica?
Dzieki za odpowiedz.
Dzieki za odpowiedz.
Brak kodeksu wymusza moje pytanie: czy killing blow z kociołka ma obostrzenie tylko do walki wręcz? czy też jest tam zapis, iz dana jednostka otrzymuje zasadę killing blow.
Chciałbym otrzymać tą informację iż myślę nad podobną jednostka jak łajłoczers w lesnikach.
Chciałbym otrzymać tą informację iż myślę nad podobną jednostka jak łajłoczers w lesnikach.
Pisze ,,jednostka otrzymuje zasade killing blow".
Bez żadnych dopisków do tej zasady.
Można mieć tylko 1 sztandar magiczny na armie?
Chodzi mi o to, czy mogę wystawić CoK z sztandarem hag graef(ASF) i BG z takim samym, czy mogę mieć tylko jeden taki sztandar?
Bez żadnych dopisków do tej zasady.
Można mieć tylko 1 sztandar magiczny na armie?
Chodzi mi o to, czy mogę wystawić CoK z sztandarem hag graef(ASF) i BG z takim samym, czy mogę mieć tylko jeden taki sztandar?