Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tak, chyba, że grasz bretonią
.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hmmm właśnie się zastanawiam jak grać czy Lord Klepacz + 3 magów (1 na dysku) czy Lord Mag + 2 magów i jakiś BsB ewentualnie... boje się, że jak trafie na kogoś kto gra lordem na smoku czy czymś podobnym to ciężko będzie takie coś zaciupać a taki Lord Klepacz z każdym ma szanse szczególnie jak ma Chaos Runeshield ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Siema Wam Wojownicy Kaosu ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Generalnie nie gram WoCh'em, ale mam jedno pytanko. Właśnie przeglądam AB i widzę, że dysk cincza ma 2 W. Czy to oznacza, że podczas strzelania / magic missajli itd. rozdzielamy pomiędzy dysk / maga?
Jak tak to na jakiej zasadzie, mont do 4+ włacznie, mag 5-6, czy na 4+?
Bo jak sie rozdziela to ładnie mnie wałowano...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Generalnie nie gram WoCh'em, ale mam jedno pytanko. Właśnie przeglądam AB i widzę, że dysk cincza ma 2 W. Czy to oznacza, że podczas strzelania / magic missajli itd. rozdzielamy pomiędzy dysk / maga?
Jak tak to na jakiej zasadzie, mont do 4+ włacznie, mag 5-6, czy na 4+?
Bo jak sie rozdziela to ładnie mnie wałowano...
ale dysk teczy nie ma 2W tylko 1, musiales cos pomylic z kolesiem ktory na nim moze leciec.
Witam mam pytanie przyszedł mi właśnie nowiutki Lord Tzeentcha na dysku... i teraz pytanie czy w zestawie poza czarna kwadratowa podstawka nie powinno byc jeszcze przezroczystej okraglej???:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
A po cóż Ci okrągła przeźroczysta podstawka? Dysk stawiasz na podstawce kwadratowej przecież... Inna sprawa, że z tego, co wiem Dysk powinien być na podstawce 40x40 (poprawcie mnie jeśli się mylę) a w pudełku można znaleźć chyba 50x50 (poprawcie mnie jeśli się mylę). I nigdy nie słyszałem o okrągłej przeźroczystej w tym pudełku...
wiertlem, uzyj do tego wiertaki recznej.