Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Knebel...?
Mnie tylko zastanawia, ktora wersje zaserwowano
Mnie tylko zastanawia, ktora wersje zaserwowano
Nie ma to jak zlikwidować najbardziej żywotne temat na umierającym forum
Słabość.
Słabość.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Bez qc gokisha i andrzeja to nikt postow nie bedzie pisac;p
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
No tak, ale dlaczego qc, gokishowi i andrzejowi zabrania się tych postów pisać? ;P Zresztą nie tylko im. W wykasowanych tematach można zrobić listę, które osoby tam się udzielały i wypadałoby im wyjaśnić dlaczego już nie mogą tego robić. Tematyka zaś była bardzo szeroka.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2015, o 11:52 przez Kal_Torak, łącznie zmieniany 1 raz.
No chyba serialowego tematu mi nie usuną a rusza sezon
Ja tam w politycznym bagienku nie pisałem nie lubię ale serialowego tematu nie pozwolę usunąć o to to nie ;P
Ja tam w politycznym bagienku nie pisałem nie lubię ale serialowego tematu nie pozwolę usunąć o to to nie ;P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
W serialowym to tez bede mial cos do powiedzenia!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jesteś najlepszyKołata pisze:Przypomina mi to pewną historię.
Piłat Tomasz pojawia się wśród niemal obcego sobie ludu forumowiczów i pod presją tłumu uwalnia Barabasza Karabina, a wykańcza nieszkodliwy dział polityczny i rozluźniania pośladów. Apostołowie Moderatorzy nie wiedzą co się dzieje.. przecież wszystko miało być inaczej! Podkulają ogony i siedzą cicho.
Czekamy aż Piłat umyje ręce i się zawinie na kolejny rok z forum.
Na pocieszenie przypominam, że ta historia miała szczęśliwy koniec i za 3 dni nasze usunięte działy mogą powrócić.
Btw zdrowiej dla naszych karier zawodowych i naukowych, ze usuneli te tematy, teraz na BP wystarczy wpadac raz na tydzien
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
GenialneKołata pisze:Przypomina mi to pewną historię.
Piłat Tomasz pojawia się wśród niemal obcego sobie ludu forumowiczów i pod presją tłumu uwalnia Barabasza Karabina, a wykańcza nieszkodliwy dział polityczny i rozluźniania pośladów. Apostołowie Moderatorzy nie wiedzą co się dzieje.. przecież wszystko miało być inaczej! Podkulają ogony i siedzą cicho.
Czekamy aż Piłat umyje ręce i się zawinie na kolejny rok z forum.
Na pocieszenie przypominam, że ta historia miała szczęśliwy koniec i za 3 dni nasze usunięte działy mogą powrócić.
Może to dobrze że temat odchodzi kiedy wygląda naprawdę dobrze (nie tak jak w 2010-2011) a cała sfera podąża w zacnym kierunku
Treści zawarte w politycznym mogły się ostatnio części decyzyjnej wydawać obce - ale sami stworzyli taki stan wybierając to co wybrali 4 lata temu...
Znikł najbardziej uzależniający temat, zostało kilka innych ciekawych - o dużo niższej częstotliwości... albo albo i barb zapewne mają rację co do przyszłości.
chyba w swoim czasie wszystko się wyjaśni
swoją drogą to wiecie nie musimy pisać na otwartym forum do administracji, możemy zapytać na forum moderatorów o co kaman do jasnej anielki
nagle ten temat zrobil sie czesto odwiedzanym
swoją drogą to wiecie nie musimy pisać na otwartym forum do administracji, możemy zapytać na forum moderatorów o co kaman do jasnej anielki
nagle ten temat zrobil sie czesto odwiedzanym
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
szkoda bo naprawdę powiem, że dyskusja trzymała poziom czasami miewała gorsze chwile ale to normalne a poza tym można było dowiedzieć się kilku fajnych rzeczy i linków a, że była na forum wfb to chyba nikomu nie szkodziło poza grą there is live out there...
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Jako człowiek jeszcze(niedługo)nieletni chciałbym zapytać się administracji o co w tym chodzi, co sprawiło że ten jeden z moich ulubionych tematów nagle zniknął...
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2015, o 20:38 przez Szczwaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
Szczwaniak pisze:Jako człowiek jeszcze(niedługo)nieletni chciałbym zapytać się administracji o co w tym chodzi, co sprawiło że ten jeden z moich ulubionych działów nagle zniknął...
Chill dzial jest tematów nie ma
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Troska o twoją młodą, delikatną psychikę.Szczwaniak pisze:Jako człowiek jeszcze(niedługo)nieletni chciałbym zapytać się administracji o co w tym chodzi, co sprawiło że ten jeden z moich ulubionych tematów nagle zniknął...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Coś w tym jest, jak Andrzej był w tym wieku to nikt o to nie dbał...Andrzej pisze:Troska o twoją młodą, delikatną psychikę.Szczwaniak pisze:Jako człowiek jeszcze(niedługo)nieletni chciałbym zapytać się administracji o co w tym chodzi, co sprawiło że ten jeden z moich ulubionych tematów nagle zniknął...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
pomijając treść powinni beknać za sam fakt robienia bohomazów na murach przestrzeni publicznej.
ok zas niszczenie cudzej wlasnosci sie zgodze ale nie za jakas ksenofobie ... to jakas fobia do xenosow z 40k?
Mnie się wydaje, że Andrzej taki jest bo taki musiał być i nikt nie mógł na to poradzićLaik pisze:Coś w tym jest, jak Andrzej był w tym wieku to nikt o to nie dbał...Andrzej pisze:Troska o twoją młodą, delikatną psychikę.Szczwaniak pisze:Jako człowiek jeszcze(niedługo)nieletni chciałbym zapytać się administracji o co w tym chodzi, co sprawiło że ten jeden z moich ulubionych tematów nagle zniknął...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
dajcie spokoj Andrzejowi kazdy jest jaki jest nie ma co siedziec na kims bo kazdy ma plusy i minusy Andrzej teraz mieszka na jedynym slusznym osiedlu w Krk wiec jest ok
a jak jeszcze sie skusi na boks w hali Pradniczanki na majora to pol roku juz tak na niego pyszczyc nie bedziecie
co do ciekawostek odnosnie przyszlosci wfb to:
http://www.express.co.uk/news/world/605 ... gee-crisis
a jak jeszcze sie skusi na boks w hali Pradniczanki na majora to pol roku juz tak na niego pyszczyc nie bedziecie
co do ciekawostek odnosnie przyszlosci wfb to:
http://www.express.co.uk/news/world/605 ... gee-crisis
Wydaje mi się, że moderatorom nie podobał się tytuł i miejsce poprzednich wątków. Woleli je przenieść do działu: Spraw Administracyjne i tematu: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia. Jak już zamkną ten, to będą musieli kolejny, potem będą banować "niepoprawne" osoby itd., w miarę postępu zaostrzając walkę ;P. Dzięki temu tutaj będzie można ciągnąć dyskusję o "cenzurze", "poprawności politycznej", "ksenofobii", "rasizmowi", "wrażliwości nieletnich" i miliona innych spraw związanych z polityką, ekonomią, sprawami państwowymi i światopoglądem ;P.
Ktoś kiedyś powiedział, że socjalizm to taki ustrój, w którym tworzy się problemy, a potem je się bohatersko zwalcza ;P. Najwyraźniej niektórzy moderatorzy wzięli sobie to do serca i postanowili zostać "bohaterami" ;P
Ktoś kiedyś powiedział, że socjalizm to taki ustrój, w którym tworzy się problemy, a potem je się bohatersko zwalcza ;P. Najwyraźniej niektórzy moderatorzy wzięli sobie to do serca i postanowili zostać "bohaterami" ;P
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2015, o 21:28 przez Kal_Torak, łącznie zmieniany 3 razy.