Moze Bog kiedys odpowie na moje gorace modly i pozwoli mi Cie poznac (:Katylina pisze:To mnie prywatnie nie znasz.
Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Znawcy?Śmieszni jesteście, nie powiem.
Kawały o żydach, murzynach i nazistach opowiadaj sobie z kolegami przy piwie - nie rozumiecie że takie dowcipy mogą kogoś urazić, że całe forum to nie jest kółko Młodzieży Wszechpolskiej i Hitlerjugend?
Co do "wykropkowanego" wulgaryzmu - są zasady. Proste?
A i jeszcze jedno - pohamuj język - "wyjęte z dupy" ? Naprawdę nie masz lepszych argumentów niż takie na poziomie 10 latka?
Kawały o żydach, murzynach i nazistach opowiadaj sobie z kolegami przy piwie - nie rozumiecie że takie dowcipy mogą kogoś urazić, że całe forum to nie jest kółko Młodzieży Wszechpolskiej i Hitlerjugend?
Co do "wykropkowanego" wulgaryzmu - są zasady. Proste?
A i jeszcze jedno - pohamuj język - "wyjęte z dupy" ? Naprawdę nie masz lepszych argumentów niż takie na poziomie 10 latka?
Oby nie.TruePunk pisze:Moze Bog kiedys odpowie na moje gorace modly i pozwoli mi Cie poznac (:Katylina pisze:To mnie prywatnie nie znasz.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, o 12:12 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
ciiiiiiiiiicho.. Kołata, bo jeszcze sie zorientują ze czesc forumowiczów ma niezły ubaw z tego i przestana po sobie jeździcKołata pisze:Chłopaki!! Wreszcie jest się z czego pośmiać w tym temacie!!
ale zeby nie było ze robie offtop to napisze : "i dupa"
pozdrawiam
Kolata cichozebadz! bo sie nam grubasek przestanie bulwersowac (;
Katylina: przejrzalem twoje ostatnie pareset postow i nie znalazlem zadnego kawalu moze jakis zapodasz?
PS. Assaselo - jeszcze tysiac razy i tez wystapie o bana dla Ciebie, niegodziwcze!
Katylina: przejrzalem twoje ostatnie pareset postow i nie znalazlem zadnego kawalu moze jakis zapodasz?
PS. Assaselo - jeszcze tysiac razy i tez wystapie o bana dla Ciebie, niegodziwcze!
Jakbym rozmawial z PiSiorem* naprawde.Najpierw pisze przesmiewczo o znawcy a jak ja w tym samym tonie mu odpowiadam to juz smieszny jestemKatylina pisze:Znawcy?Śmieszni jesteście, nie powiem.
*PiSior = zartobliwa nazwa poplecznikow PiS-u
Jesli dla Ciebie kawal o zydzie czy murzynie to znak ze ktos jest w Młodzieży Wszechpolskiej to gratuluje Byleś w Londynie to wiesz jak wyglada tam życie. Wyobraz sobie ze mozna nie lubic murzynow a nie byc nazista. Misiu o wielkim rozumkuKatylina pisze: Kawały o żydach, murzynach i nazistach opowiadaj sobie z kolegami przy piwie - nie rozumiecie że takie dowcipy mogą kogoś urazić, że całe forum to nie jest kółko Młodzieży Wszechpolskiej i Hitlerjugend?
Och wybacz zasady sa zasadami. A ze mi sie w salony nie chce bawic tylko mowie jezykiem potocznym musisz mi wybaczyc i zaakceptowac.Katylina pisze: Co do "wykropkowanego" wulgaryzmu - są zasady. Proste?
PS Widze ze "grasz" Chaosem wiec jak bedziesz swoim plastikowym toporkiem wyobrazal sobie jak nasz niszczysz to sie nie skalecz okej?
Oficjalnie przyznaje Katylino, ze wygrales ta debate - twoj calus to za wiele dla nas, niegodnych
Jako ze jest to spory sukces w twym zyciu, postanowilem uwiecznic ta chwile rysujac obrazek pod tytulem 'Pierwszy Internetowy Czempion Chaosu Katylina w chwili triumfu nad polaczonymi silami Panka i Malala'
Szacun źą
Jako ze jest to spory sukces w twym zyciu, postanowilem uwiecznic ta chwile rysujac obrazek pod tytulem 'Pierwszy Internetowy Czempion Chaosu Katylina w chwili triumfu nad polaczonymi silami Panka i Malala'
Szacun źą
o tak, Tomek przejął się niezmiernie i skruszony obiecał poprawęKatylina pisze:O moją korę mózgową się nie martw. Martw się o swoją skoro nawet admin zauważył że to wulgaryzm a Tomcio nie oponował.
prawdziwy panku - oto jest sztuka przez duże ESZ!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
I tfurczość przez duże TFU! Ale mieszczańskie filistyny* nie poznają się na artyście, któren oto idzie krok przed nimi, niosąc kaganek postempu i awągardy!Lunn pisze: prawdziwy panku - oto jest sztuka przez duże ESZ!
Fanatyku, słyszałeś!?Skavenblight pisze:Nastolatki spokój! !
- Kontakt:
Jesteście pooooojebani. Jak Boga kocham.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
TruePunk grał naziste, Fanatyk lewaka, a ty Tomku kogo?Malal pisze:A to dziwne bo Tomcio nie bral w tym udzialu a katylia poszla na spacerSkavenblight pisze:"Nastolatki" to było zbiorowo do wszystkich flejmolubnych nazistów i lewaków poniżej 20. roku życia
Manfred: to pewnie przez koszulke..? ;p
ja-a? naziste?
ale ja nie przesladowalem go bo jest czarny - tylkoo dlatego ze smieszny i pocieszny jest. to nie powod zeby od razu z nazistami wyskakiwac ;p
A Malal wystapil w swojej zyciowej roli, mojego wspolnika-forumowego flejmowca.
Szacun dla niego bo jest rownie fajny jak ja !
ja-a? naziste?
ale ja nie przesladowalem go bo jest czarny - tylkoo dlatego ze smieszny i pocieszny jest. to nie powod zeby od razu z nazistami wyskakiwac ;p
A ja nie brałem w tym udziału , więc zostajesz tylko ty!TruePunk pisze:Manfred: to pewnie przez koszulke..? ;p
ja-a? naziste?
A jak nie to Fanatyk ma jakieś schizy, wszędzie wszechpolaków i hitlerówjugenów widzi.