Nowa Edycja
Moderator: Shino
Re: Nowa Edycja
wątpie że już jest jakis skan na necie ale jak ktoś ma sam army list to 

Myślę , że każdy by był zainteresowany
a co do samego grania :
grałem na nowych TK ostatnio z Empire i Bretą
Moja rozpa :
-HLP
-TP
-2x mala liczka z death
-40 szkieletów FCG z HW , Sh + LA
-20 szkieli łuki
-2x 10 szkieli - kreski
-2x rydwany ( w nowej edycji jak narazie dla mnie najlepiej +++ oddział )
-2x skorpion
-węże
-2x świnka
-2x catapulta
-1x kaszkiet
Nowe wykopki troszkę obsysaja ale jak się uda dobrze wykopać dają rade i psują sporo planów , świnie klocki piechoty niszczą z odpowiednim wsparciem wczesniej w postaci strzelania potrafią się przebić głowny kloc z regenką od HLP i WS od Princa sprawdzają się ale brakuje mocnego leczenia by uzupełniać braki . Rydwany w nowej postaci potrafią ładnie namieszać jednak wszystko ciągle kręci się wokół magi jak ma sie pecha jak ja i rzuca 3+1 na kościach to za wiele nawet z 2 kośćmi z kaszkietu nie wiele się zdziała . W następnej bitwie mam zamiar bardziej postawić na magie TK przy dobrych rzutach na magie potrafi ładnie namieszać i da się dobrze bustować armie .

grałem na nowych TK ostatnio z Empire i Bretą
Moja rozpa :
-HLP
-TP
-2x mala liczka z death
-40 szkieletów FCG z HW , Sh + LA
-20 szkieli łuki
-2x 10 szkieli - kreski
-2x rydwany ( w nowej edycji jak narazie dla mnie najlepiej +++ oddział )
-2x skorpion
-węże
-2x świnka
-2x catapulta
-1x kaszkiet
Nowe wykopki troszkę obsysaja ale jak się uda dobrze wykopać dają rade i psują sporo planów , świnie klocki piechoty niszczą z odpowiednim wsparciem wczesniej w postaci strzelania potrafią się przebić głowny kloc z regenką od HLP i WS od Princa sprawdzają się ale brakuje mocnego leczenia by uzupełniać braki . Rydwany w nowej postaci potrafią ładnie namieszać jednak wszystko ciągle kręci się wokół magi jak ma sie pecha jak ja i rzuca 3+1 na kościach to za wiele nawet z 2 kośćmi z kaszkietu nie wiele się zdziała . W następnej bitwie mam zamiar bardziej postawić na magie TK przy dobrych rzutach na magie potrafi ładnie namieszać i da się dobrze bustować armie .
Ostatnio zmieniony 8 maja 2011, o 16:32 przez felek, łącznie zmieniany 1 raz.
- SaperHeart
- Piłkarz
Jak wrócę do domu powycinam pirackie posty i sprzedam ostrzegawcze bany autorom. Macie jakąś godzinę na wyedytowanie nieładnych postów.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Król Goblinów
- Wodzirej
Tomash ty lepiej zupę updatuj, 3 dni wtf 

dmp 40k, kurde
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

hmm dlatego że były to jeszcze stare TK ?? A turniej bez cięć wiec Tk obsysaja wtedy
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
imo za łatwo spadają, chodź z niektórymi armiami mogą pocisnąć.
Golonka a nie pomyslałeś że żadnych topowych TK nie było.?
WoCh też był daleko
Golonka a nie pomyslałeś że żadnych topowych TK nie było.?
WoCh też był daleko
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
wiem tylko że jankielowi engine przejechał 1500 pkt... wiec pewnie troszkę na farcie...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ciekawe kiedy pojawi się pierwsza errata. Jak to było w przypadku errat wszystkich booków do 8 edycji? Pojawiły się jakoś tak miesiąc po wyjściu głównego booka 8 edycji, prawda?