Bo tak naprawdę to combo jest średnie i mocno sytuacyjne!Młody! pisze:ale ja gram na tym combie z death i coś snajperki mi nie wyszły
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Afro
Bo tak naprawdę to combo jest średnie i mocno sytuacyjne!Młody! pisze:ale ja gram na tym combie z death i coś snajperki mi nie wyszły
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Otóż to, nasze bonusy są najlepszeMajestic pisze: No i ciężko mi grać bez bonusów naszego Lore'a.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ekhm co to znaczy ??Majestic pisze:nie ma to tamto.
rozumiem że zwykłe 3 ogry można łatwo przerobić na Irongatów ? Co to za patencik na ludożerców ? podziel się, powiedz coś więcej.!Młody! pisze:Tak opłaca się i to bardzo w batalionie masz części na 9Irongatów a z leadbelchersów możesz zrobić fajnie skonwertowanych mainterów.rafixator pisze:Okay, dzięki za szybką odpowiedź czyli batalion się nie opłaca ?
!Młody! pisze:mainterów.
Man, ogarnij Maneater'ów!Młody! pisze:mainterów.
Czyli co tak naprawdę jest w batalionie. 9 irongutów, 3 bulle i 4 leadbelcherów ?Czcibor pisze:!Młody! pisze:mainterów.!Młody! pisze:mainterów.!Młody! pisze:mainterów.Man, ogarnij Maneater'ów!Młody! pisze:mainterów.
Edit: Żeby nie było OffTop'u. Battalion bardzo sie opłaca biorąc pod uwage ,że jest w nim 9 irongut'ów a nie 6 jak podaje GW.