Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Post autor: Albo_Albo »

Kal_Torak pisze:Ktoś kiedyś powiedział, że socjalizm to taki ustrój, w którym tworzy się problemy, a potem je się bohatersko zwalcza ;P. Najwyraźniej niektórzy moderatorzy wzięli sobie to do serca i postanowili zostać "bohaterami" ;P
AMEN !

czy taka sytuacja moglaby hipotetycznie sie wydarzyc pomiedzy czlonkami forum WFB ? czy raczej nie?

https://www.facebook.com/recepkarakayac ... 0/?fref=nf

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

A takie sceny nie maily miejsca na masterach? Bicie sie i plucie na innych graczy?
P.s o co te niemce sie bija?
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Nie tylko na masterach :D

A co do tego filmiku, to patola niezła, typ jest dwa razy wyższy od tego młodego :D
Takie są właśnie skutki czytania niecenzurowanych tematów o polityce i religii, nie ma żartów. Całe szczęście Tomasz czówa.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Serio chlopaki, musimy sie wyciszyc i uspokoic, a moze po miesiacach ciszy przyjdzie łaska z gory
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

A czy ktos by mogl mi wyjasnic po uj zamknieto wątek polityczno satyryczny?
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Informacja nt. zamykania tych tematów zostanie opublikowana w stosownym oświadczeniu, ale administracja nie jest jeszcze w stanie ocenić kiedy to będzie.
Tymczasowo na forum delikatne tematy są niemile widziane, skupcie się na ludkach, filmach i książkach.
I przestańcie już trolować administrację, odnośnie przeginania pałki nic się nie zmieniło, jak będzie trzeba to polecą ostrzeżenia i bany.
Chwilowo sugeruję po prostu uzbroić się w cierpliwość.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Panowie, sprawdzacie czy ktos zareaguje czy co ? Tomash prosil, ale mam wrazenie, ze w naszej ojczyznie to jak prosbami ludzie tylko sie podcieraja.
Kasowanie rozpoczete.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Andrzej, gdybyśmy mogli podać Wam powód, to przecież byśmy podali, tak jak napisałem to w poście powyżej.
Uspokój się, nie bądź takim forumowym Januszem.
W chwili obecnej na forum zajmujemy się ludkami i tyle.

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Ale zrozum, jesteś na forum o figurkach. Admin ma tutaj prawo decydowania o tym, czy jest tu miejsce na pierdzenie o polityce, czy nie. Możesz płakać, że nie ma demokracji (nie wiem skąd pomysł, że miałaby tu być), albo przenieść się w jakieś inne miejsce, gdzie pisanie o polityce jest na miejscu/mile widziane. Jesteś tu gościem i grasz według zasad, które tu panują.
Jeśli przychodzisz do kogoś, do dostosowujesz się do jego zasad. Jak jest was tak dużo, to super- czas założyć forum o polityce, albo stworzyć grupę na fb ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tomash jest wlascicielem tego forum, zabrzmi to moze dziwnie, ale de facto albo wszyscy bawimy sie tutaj na jego zasadach, albo mozna isc gdzie indziej. Sam od 9 lat oplaca to forum. Uwierzcie mi , ze nie nalezy do osob, ktore by bez powodu powywalaly ludziom ulubione tematy. Natomiast jesli nie ma jeszcze oficjalnego komunikatu, to widac jest tez ku temu powod. Niektorzy jak widze, nie moge sie wstrzymac, tylko najlatwiej zaczynac na nowo spamowac. Komunikat bedzie - trzeba sie jeszcze uzbroic w cierpliwosc.

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Ja mam pytanie, czy moze administracja powije nam dział w którym moglibyśmy sobie pisać? Mógłby być "ostatni".
Eh inaczej moje wypowiedzi ograniczą się do seriali i AoS :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Na razie temat polityki i religii jest wstrzymany. To jest forum o pacynkach, natomiast zawsze są fora stricto polityczne - myślę, ze tam mielibyście większą radochę :)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Pewnie nie będą mieli a wiesz czemu Ziemko? Bo tutaj się mogli wykłócać z ludźmi których co jakiś czas widują :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Andrzej
Pan Spamu

+1
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Andrzej
Pan Spamu

I kolejny temat poleciał :D

Długo się tak zamierzacie bawić czy w końcu powiecie nam co jest grane?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Andrzej pisze:I kolejny temat poleciał :D
I poleci każdy następny.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Grolshek pisze:
I poleci każdy następny.

Będziemy walczyć :D

a nie szkoda czasu na to ;P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Gokish pisze:
Grolshek pisze:
I poleci każdy następny.

Będziemy walczyć :D

a nie szkoda czasu na to ;P
Klik. Klik. Szybko idzie.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Vlad
Wałkarz

Post autor: Vlad »

Może forum jest "pod lupą" pewnych służb i zostanie zamknięte, jeśli będziemy niegrzeczni? ;)
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2015, o 07:58 przez Vlad, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wyszukiwarka wskrzeszona.
Rozszerzenie do zmniejszania zdjęć i aktualizację silnika forum planuję na ten lub następny weekend.
Jeśli ktoś zna php i chciałby pomóc, zapraszam do kontaktu (najlepiej na maila w stopce a nie pm-ki forumowe).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ