No shit, SherlockMorsereg pisze:po pierwszej fazie strzelania nie bedzie kogo zapraszac
Przeciwko Host of Fire klocek Irondrake'ów to nieśmieszny żart.
No shit, SherlockMorsereg pisze:po pierwszej fazie strzelania nie bedzie kogo zapraszac
Slayer Zabójców pisze:Throng of Metal zapraszaAzgaroth pisze:Moim typem jest host of fire Executioners, White Lions i Eternal Guard razem z devastating charge...złoGalharen pisze:host of light mi sie podoba, takim list buildem można by grać:))
Przemo ale zdajesz sobie sprawę, że udupieniu planety twoi wszyscy wikingowie, twardziele w zbrojach, kozy i szczury też zginęły ? :pPrzemcio pisze:A ja tam się śmieje bo moje chłopaki wygrały
Nie. Skaveni ponoć zabezpieczyli w jakiś sposób Skavenblight za radą Verminlordów, którzy mówili że na tym świecie już nie jest bezpiecznie.Magnus pisze:Czy to wobec tego oznacza ze skavenow w ogole nie ma? Nie mówiąc o lizakach i bretce? Cos czuje ze to EoT to próba przyciągnięcia fanów skirmisha a finalnie obie grupy będą wspierane.
Młotodzierżca jako jeden z nielicznych bogów staje w obronie swoich wyznawców. Cytat jak Teclis mówi do Archaona odnośnie Karla Franza Ascendenta:Slayer Zabójców pisze:Nie kłamcie, został jeszcze Sigmar
"He's not Karl Franz, not any longer - He's Sigmar. Did you really believe that the Heldenhammer would do nothing while you razed his Empire?"