Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Dziękujemy
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Już chyba przeglądarka padła, niestety, albo jeszcze coś Tomash grzebie przy niej...
Już stoi. Będę trochę eksperymentował w skonfigurowaniu szukajki tak, żeby sama wstawała w razie padu czy restartu serwera.smiejagreg pisze:Już chyba przeglądarka padła, niestety, albo jeszcze coś Tomash grzebie przy niej...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Miałem nadzieję, że to TyTomash pisze:Już stoi. Będę trochę eksperymentował w skonfigurowaniu szukajki tak, żeby sama wstawała w razie padu czy restartu serwera.smiejagreg pisze:Już chyba przeglądarka padła, niestety, albo jeszcze coś Tomash grzebie przy niej...
Może administracja dodała by jakiś klimatyczny podpis do działu DoW. Jako jedyny takowego nie ma.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Wymysl to ci dodam
- GrimgorIronhide
- Masakrator
"Chłopcy za pieniądze, co się nie pier****"
albo
"Miecze do wynajęcia, użytkownicy w zestawie".
albo
"Miecze do wynajęcia, użytkownicy w zestawie".
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Moj srodek sie cofa, prawe skrzydlo w odwrocie, sytuacja jest doskonala. Bede atakowal.Matis pisze:Może administracja dodała by jakiś klimatyczny podpis do działu DoW. Jako jedyny takowego nie ma.
Z TELEGRAMU MARSZALKA FRANCJI FERDYNANDA FOCHA W CZASIE BITWY NAD MARNA WE WRZESNIU 1914
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
-
- Chuck Norris
Proponuje: " what yours profesion?!! Auuu!! Auu!! Auu!!"
Właśnie na tvn leci .
Właśnie na tvn leci .
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Cos z tego wybiore i dodam.
In_the_sea_of_blood pisze:Proponuje: " what yours profesion?!! Auuu!! Auu!! Auu!!"
Właśnie na tvn leci .
Mała modyfikacja.
"Pikemen's what yours profesion?!! Hauuu!! Hauu!! Hauu!!"
lub
"Jedni walczą dla idei, inni dla sławy, my walczymy dla pieniędzy."
Odwiedzam dość często forum 9th Age i bardzo mi się podoba parę rzeczy:
- likeowanie postów
- numerowanie postów (lepiej się do nich odnosi w dyskusji)
http://www.the-ninth-age.com/index.php?board-list/
W kwestii technicznej jestem laikiem - pytanie jednak zadam - czy dodanie tego typu rzeczy na naszym forum jest możliwe?
- likeowanie postów
- numerowanie postów (lepiej się do nich odnosi w dyskusji)
http://www.the-ninth-age.com/index.php?board-list/
W kwestii technicznej jestem laikiem - pytanie jednak zadam - czy dodanie tego typu rzeczy na naszym forum jest możliwe?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Silnik tego forum jest z 2000 roku - tu się nic nie da zrobić Miałem nadzieję ,że przy poprzedniej zmianie domeny zmienią też silnik. Niestety tak się nie stało.... choć przez moment chyba było zmienione na prima aprilis
Zmieniłem primaaprilisowo na Discourse -- https://www.discourse.org/ -- ale ten silnik był podówczas w dość niedojrzałej wersji i się nie spodobał PT forumowiczomPiotrB pisze:Silnik tego forum jest z 2000 roku - tu się nic nie da zrobić Miałem nadzieję ,że przy poprzedniej zmianie domeny zmienią też silnik. Niestety tak się nie stało.... choć przez moment chyba było zmienione na prima aprilis
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Dziękuję za ustawienie opisu do DoW. Całą sława moja :3
Czy dało by radę wgrać wtyczkę od zmniejszania obrazków i kolejną od spojlerów?
Czy dało by radę wgrać wtyczkę od zmniejszania obrazków i kolejną od spojlerów?
szczerze mówiąc szkodaTomash pisze:mieniłem primaaprilisowo na Discourse -- https://www.discourse.org/ -- ale ten silnik był podówczas w dość niedojrzałej wersji i się nie spodobał PT forumowiczom
Czy administracja forum może wypowiedzieć się co do tematu politycznego? Regulamin forum nie zabrania nam tutaj prowadzić dyskusji na te tematy, czemu więc temat został zamknięty?
Jeśli poszczególni użytkownicy łamią regulamin to proszę o bany z wyjaśnieniem, natomiast chciałbym kulturalnie pokomentować bieżące wydarzenia polityczne ze znajomymi z turniejów, czy to coś złego?
Jeśli poszczególni użytkownicy łamią regulamin to proszę o bany z wyjaśnieniem, natomiast chciałbym kulturalnie pokomentować bieżące wydarzenia polityczne ze znajomymi z turniejów, czy to coś złego?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!