Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Post autor: Grolshek »

Karli pisze:Czy administracja forum może wypowiedzieć się co do tematu politycznego? Regulamin forum nie zabrania nam tutaj prowadzić dyskusji na te tematy, czemu więc temat został zamknięty?
Jeśli poszczególni użytkownicy łamią regulamin to proszę o bany z wyjaśnieniem, natomiast chciałbym kulturalnie pokomentować bieżące wydarzenia polityczne ze znajomymi z turniejów, czy to coś złego?
Gadaj z Tomashem. Nie pozwolił wcześniej. Jak pozwoli będziecie gadać.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

mógł by pozwolić szczególnie, że Grimgor przerżnął zakład i już się tam wypowiadać nie będzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Przemcio pisze:mógł by pozwolić szczególnie, że Grimgor przerżnął zakład i już się tam wypowiadać nie będzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale za to wygrał bana na tydzień :mrgreen:

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Przypomina mi to jaskiniowców którzy mają radochę, że kopnęli kamyk.
Obaj siebie warci jesteście 8)

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Paczcie go! Politykuje już trzeci śmieszek!!!11 Usunonć go! Bany tym trzem porozdawać!!!!111

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

GrimgorIronhide pisze:Paczcie go! Politykuje już trzeci śmieszek!!!11 Usunonć go! Bany tym trzem porozdawać!!!!111
+1
Gdzie jest nazi admin Grolshek kiedy go potrzeba :!: :?:
Grolshek pisze:W związku z powtarzającymi się próbami testowania mojej wytrzymałości uroczyście oświadczam iż ktokolwiek wrzucający tutaj posta z podtekstem politycznym wyrywa tygodniowego bana. Bez względu czy to admin, mod czy zasłużony użyszkodnik forum.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

GrimgorIronhide pisze:Paczcie go! Politykuje już trzeci śmieszek!!!11 Usunonć go! Bany tym trzem porozdawać!!!!111
Powiedz mi tydzien Ci nie wystarczyl? Po co to robisz?

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Wydaje mi się ,że jest to po prostu bunt przeciwko niesprawiedliwości i nękaniu przez pewnego administratora ludzi opowiadających się za daną frakcją polityczną.
Pisząc to Grimgor chciał sprawiedliwego traktowania, bo skoro on został zbanowany za wstawienie obrazka to po wypowiedzi Grolsheka, którą wyżej zacytowałem, Karli też powinien zostać zbanowany na taki sam okres czasu.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Ziemko pisze:
Powiedz mi tydzien Ci nie wystarczyl? Po co to robisz?
Nie - teraz domagam się takiego samego tygodnia dla postujących wyżej z tak samo głupiego powodu jak ja dostałem albo odebrania admina jednemu z nich, który wyraźnie go nadużywa i psuje możliwość normalnego korzystania z forum dyskusyjnego dla bardzo szerokiego grona użytkowników.

Będzie miał mniej nerwów w życiu i spokojnie zajmie się BoltA

Poza tym @Matis +1

Awatar użytkownika
Inglief
Mudżahedin

Post autor: Inglief »

Jako, że mnie również zbanowano za wytykanie adminowi niekonsekwencji we jego postępowaniu oraz zwykłego wredoctwa, popieram przedmówców.
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Mnie co prawda nie zbanowano ale również popieram przedmówców. Ten admin jest wredny i bany rozdaje. Domagam się dwóch tygodni bana a nie jednego ! I z tego co się orientuję niektórzy z przedmówców otrzymają taki prezent na swoje listopadowe święto.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

padłem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pierzasty
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pierzasty »

Grolshek pisze:Domagam się dwóch tygodni bana a nie jednego !
Napisz w spinaniu pośladów o polityce, już tam jeden taki groził adminom banem :twisted:

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Grolshek pisze:Mnie co prawda nie zbanowano ale również popieram przedmówców. Ten admin jest wredny i bany rozdaje. Domagam się dwóch tygodni bana a nie jednego ! I z tego co się orientuję niektórzy z przedmówców otrzymają taki prezent na swoje listopadowe święto.
Dlaczego? Bo mamy rację? Zacznijcie jeszcze banować za Avatary z podtekstem politycznym, cytaty zahaczające o politykę, osoby wypowiadające się lub umieszczające grafiki związane z polityką zagraniczną. #-o
Do banowania pierwsi, a wtyczki zmniejszającej zdjęcia i ze spojlerami to nie ma kto wgrać....

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Jestem przekonany, że Groszek nie uprawia takiej zamordystycznej polityki bo sobie tak wymyślił. Został o to poproszony przez Tomasza. Inna sprawa, że nie było obiecanego oświadczenia administracji w tej sprawie. Druga rzecz, że Groszek przy tym zachowuje się bardzo nieprzyjemnie dla użytkowników o co już go chyba nikt nie prosił.
No i chyba oczywiste jest, że nie chodzi tu tylko o politykę ale i o powrót karabina.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Kalesoner pisze:Jestem przekonany, że Groszek nie uprawia takiej zamordystycznej polityki bo sobie tak wymyślił. Został o to poproszony przez Tomasza. Inna sprawa, że nie było obiecanego oświadczenia administracji w tej sprawie. Druga rzecz, że Groszek przy tym zachowuje się bardzo nieprzyjemnie dla użytkowników o co już go chyba nikt nie prosił.

Taki on już jest na to nic nie poradzimy :P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Kalesoner pisze:Jestem przekonany, że Groszek nie uprawia takiej zamordystycznej polityki bo sobie tak wymyślił. Został o to poproszony przez Tomasza. Inna sprawa, że nie było obiecanego oświadczenia administracji w tej sprawie. Druga rzecz, że Groszek przy tym zachowuje się bardzo nieprzyjemnie dla użytkowników o co już go chyba nikt nie prosił.
No i chyba oczywiste jest, że nie chodzi tu tylko o politykę ale i o powrót karabina.
Trzeźwy głos w całej rozmowie.
Tym dziwniejsze, że faktycznie na trzeźwo.
Oświadczenia jako takiego nie było, za co jako administracja przepraszamy.
Planowaliśmy je wcześniej, ale zmieniły się okoliczności i okzało się, że do grudnia mamy związane ręce, o czym zresztą Tomash pisał (nie mogę w tej chwili tego znaleźć, zresztą jestem w robocie i nie bardzo chce i się szukać).

Post karliego był naprawdę czysto humorystyczny i nie miał na celu rozpoczęcia jakiejkolwiek dyskusji, natomiast prowokowanie administracji przez Grimgora było incydentem którymś już z kolei, co poskutkowało tyygodniowym banem. Najwyraźniej nauka poszła w las, bo prosi o jeszcze, ale chwilowo jeszcze się wstrzymaliśmy (skutkiem interwencji bardziej miłosiernej części administracji forum i tymczasowej nieobecności Groszka na forum).
Ostatnio zmieniony 29 paź 2015, o 15:39 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Kalesoner pisze: Druga rzecz, że Groszek przy tym zachowuje się bardzo nieprzyjemnie dla użytkowników o co już go chyba nikt nie prosił.
Miła to może być pani w agencji towarzyskiej jak jej dobrze zapłacisz. Ja tutaj jestem od pilnowania porządku a nie od bycia "miłym".

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Mimo wszystko odrobina kultury w postaci ograniczenia zlosliwosci bylaby raczej mila widziana i dobrze postrzegana

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

ODPOWIEDZ