Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bo słów w DM się nie śpie....growluje po to żeby ktoś je rozumiał tylko żeby pogrowlować Jak chcesz znać tekst to musisz go przeczytać
Topic:
Próbuje dać 3cią szansę Metallice która zalega u mnie na twardzielu ale za często w głośnikach nie gości
Topic:
Próbuje dać 3cią szansę Metallice która zalega u mnie na twardzielu ale za często w głośnikach nie gości
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork
http://www.wrzuta.pl/audio/7ZY8Jo55sL/1 ... ___w_aucieSzaman pisze:ja polecam jeden z ostatnich kawalkow Sokola i Pono - "W aucie". zrobiony w klimacie Franka Kimono (nota bene Fronczewski ma swoja zwrotke ). niestety w youtubie ten kawalek jest tylko z koncertow i w fatalnej jakosci
takie "niezapomniane" to ja miałem pare lat temu ... z tzw. ziomkami z ławeczki, ale ziomki z nich były ździebko nie teges, więc raczej skłaniam się ku opcji zapominania ... z resztą po kiego wchodzić w coś z gatunku, z którego wszytskie swoje płyty wyje*ałem albo rozdałem ... can't see a funkin sense
no wlasnie.. bo w Polsce nawet nie ma czegos takiego jak rap czy hhRaptaparat pisze:a idz pan!
Byli na zeszłorocznej Metalmanii. A fakt, muzyka świetnaPiotrax pisze:Korpiklaani jest świetne Tylko jakoś nie chcą koncertu w polsce zrobić
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)