Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
- RedScorpion
- Falubaz
Czy oddziałowi pink horrorów można zabrać czar np. zjadarką krasnoludów albo czarem glean magic?
Ucichło na tym forum, na szczęście, bo tu jakoś zbyt wiele ciśnieniowców różnych się udzielało;) Same zwady były, przez co musiało powstać inne forum.
A ludzie grywają, testują, pierwsze "turniejiki" i compy punktowe są próbowane. Nie wiadomo jedna wciąż co z tego wyrośnie...
A ludzie grywają, testują, pierwsze "turniejiki" i compy punktowe są próbowane. Nie wiadomo jedna wciąż co z tego wyrośnie...
Ja wyczytałem tylko, że w przeciwieństwie do chariotów nie ma on ciągnących go stworzeń i wszelkie zaklęcia i zasady specjalne, których celem są właśnie te stworzenia (np, czar z domeny wild, najprawdopodobniej 4) nie działają na niego.
Co oznacza ze moze bic do boku/tylu
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Nie przysługuje.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Szukajka popsuta a w temacie ogólnym nikt się nie kwapi do odpowiedzi:
Czy Skull Cannon wypłaca impacty z S6?
Bazowo ma S5 ale jako Demon of Khorne ma +1S w szarży a Impact Hits biją przecież z siłą modelu.
Czy Skull Cannon wypłaca magiczne impacty?
Znów same z siebie Impact Hits nie są magiczne ale Skull Cannon jest Demonic.
Czy jak na Skull Cannon rzucono Flaming Sword of Rhuin to impacty mają +1 do ranienia i ogniste ataki?
Z góry dzięki za pomoc.
Czy Skull Cannon wypłaca impacty z S6?
Bazowo ma S5 ale jako Demon of Khorne ma +1S w szarży a Impact Hits biją przecież z siłą modelu.
Czy Skull Cannon wypłaca magiczne impacty?
Znów same z siebie Impact Hits nie są magiczne ale Skull Cannon jest Demonic.
Czy jak na Skull Cannon rzucono Flaming Sword of Rhuin to impacty mają +1 do ranienia i ogniste ataki?
Z góry dzięki za pomoc.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Nie maja unbreakable, tylko daemonic instability, przeczytaj dokładnie paragraf "Swarms" w RB.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."