Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ty serio masz 18 lat?Katylina pisze:Co do imprezy...dwa,górka trzy piwka i do domu, ja musze wrócić trzeźwy i samno i znajdzcie jakies miejsce (jedno z tych):
Powiśle
Warszawa Zachodnia (stacja)
Śródmieście (też stacja).
Chodzi mi o dojazd na moją wieś
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie czepiaj sięTomash pisze:Ty serio masz 18 lat?Katylina pisze:Co do imprezy...dwa,górka trzy piwka i do domu, ja musze wrócić trzeźwy i samno i znajdzcie jakies miejsce (jedno z tych):
Powiśle
Warszawa Zachodnia (stacja)
Śródmieście (też stacja).
Chodzi mi o dojazd na moją wieś
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Co dziwnego w tym że nie znam dobrze Warszawy i chce do domu szybko dojechać?
*edit*
Moje uczestnictwo stanęło pod znakiem zapytania, chciałem przyzwyczaić matkę do ideii i...
-W czwartek chciałem iść z kolegami na piwko...no wiesz, bede miał 18 lat juz i te sprawy...
- Gdzie?
-Nie wiem.
-Z kim?
-Nie znasz.
-Mowy nie ma.
-Ale ja bede miał 18 lat!
-Pogadamy potem...
Pozwól że za Ciebie dokończęKatylina pisze:(..)
*edit*
Moje uczestnictwo stanęło pod znakiem zapytania, chciałem przyzwyczaić matkę do ideii i...
-W czwartek chciałem iść z kolegami na piwko...no wiesz, bede miał 18 lat juz i te sprawy...
- Gdzie?
-Nie wiem.
-Z kim?
-Nie znasz.
-Mowy nie ma.
-Ale ja bede miał 18 lat!
-Pogadamy potem...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-I tak pójdę
Wogóle nie mówiłbym że na piwko bo rodzice każdy alkohol kojarzą z tym że wrócisz najebany ...
Mogłeś powiedziec przejśc sie, pospacerowac
Powodzenia xD
![Obrazek](http://img59.imageshack.us/img59/9295/userbar458854ia0.gif)
![Obrazek](http://img67.imageshack.us/img67/4295/userbar458856ja1.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
"I tak pójdę" to byłoby zakończenie w moim stylu. Tyle że ostatnim zdaniem moich rodziców byłoby "jak zwykle zrobisz co zechcesz" i liczenie na to, że mnie to jakoś zawstydzi czy coś.
Fanatyku...
Powiedz, że JA tam będę
Niech stracę, możesz mnie przyprowadzić dzień wcześniej do domu i przedstawić.
Fanatyku...
Powiedz, że JA tam będę
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Niech stracę, możesz mnie przyprowadzić dzień wcześniej do domu i przedstawić.
@ Scream
Ja muszę dostarczyć listę miejsc w których będę i listę osób z którymi będę. Jak powiem że dziewczyna to matka każe mi ją do domu przyprowadzić.
@Skavenblight
Nie chcesz żeby moja mama pomyślała że jesteś moją dziewczyną, uwierz mi. Spotkanie z Twoimi rodzicami byłoby nieuniknione...
@trikk
Nie do zaakceptowania przez górę![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja muszę dostarczyć listę miejsc w których będę i listę osób z którymi będę. Jak powiem że dziewczyna to matka każe mi ją do domu przyprowadzić.
@Skavenblight
Nie chcesz żeby moja mama pomyślała że jesteś moją dziewczyną, uwierz mi. Spotkanie z Twoimi rodzicami byłoby nieuniknione...
@trikk
Nie do zaakceptowania przez górę
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale koleżanki też czy tylko przyszłe żony?Katylina pisze:@ Scream
Nie chcę, to fakt.Katylina pisze:@Skavenblight
Aczkolwiek moi są na Słowacji, to kłopot z głowy
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
"Mamo, Tato, to jest Natalka.. Moja przyszła narzeczona"
-W tym słychac trzask - Kula armatnia przebiła drzwi na wylot i zmiażdżyła fanatyka
Słychac juz tylko zlowieszczy smiech Haka ;P
-W tym słychac trzask - Kula armatnia przebiła drzwi na wylot i zmiażdżyła fanatyka
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To ściemnij, że jestem bezpłodną lesbijką.Katylina pisze:Moja matka uzna cię za przyszłą żonę. Tzn. jak cię polubi. Jak nie to szanse że kiedykolwiek bede mogł wyjść w Twoim towarzystwie są równe zeru. Bo "ona się mamusi nie podoba"
Aha, wtedy to już zupełny przechlap, tak? No trudno, to przyprowadzisz do domu Tomasha
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
I absolutnie nie dam sobie wcisnąć więcej jak jednego narzeczonego
Ostro masz :/ Ja aczkolwiek dużo młodszy od Ciebie (bo o jakies 3 lata) ale mam trochę więcej luzu. Wychodzę z kim chce, prawie kiedy chce itp .. No może jak wracam wstawiony albo pobity to jest gorzej (miałem podobnie jak ty do września poprzedniego roku - nie chciała mnie mam puścic na mecz mojego ukochanego klubu : P Powiedzialem ze i tak pojade a wroce kolo 21. Wróciłem o 23~ no ale od tego czasu ogółem rodzicom wali co robie ;PKatylina pisze:Moja matka uzna cię za przyszłą żonę. Tzn. jak cię polubi. Jak nie to szanse że kiedykolwiek bede mogł wyjść w Twoim towarzystwie są równe zeru. Bo "ona się mamusi nie podoba".
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Też miałam tak ostro. Jeszcze 3-4 lata temu. I pewnie nie byłoby różowo do tej pory, gdyby nie Hak. Jednak świadomość, że "nasza malutka córeczka" jest chroniona przez mężczyznę, uspokaja nieco rodziców.
Jak jeszcze się przekonali, że Hak nie chce mnie tylko wykorzystać, to w ogóle luz
Z Fanatykiem gorzej - musiałby znaleźć sobie mistrzynię sztuk walki i pół-zakonnicę w jednym, żeby jego matka zrozumiała, że synkowi nie grozi niebezpieczeństwo.
@Fanatyk
Kurczę, no... pogadałabym z Twoją matką. Tak naprawdę nie może być.
Pójdziesz... przemyśli i pójdziesz.
Jak jeszcze się przekonali, że Hak nie chce mnie tylko wykorzystać, to w ogóle luz
Z Fanatykiem gorzej - musiałby znaleźć sobie mistrzynię sztuk walki i pół-zakonnicę w jednym, żeby jego matka zrozumiała, że synkowi nie grozi niebezpieczeństwo.
@Fanatyk
Kurczę, no... pogadałabym z Twoją matką. Tak naprawdę nie może być.
Pójdziesz... przemyśli i pójdziesz.
Fanatyk, krótka piłka. Albo się nauczysz wyrywać spod skrzydełek i postawić mamusi mając lat 18-19, albo sobie palniesz w łeb mieszkając z mamą/tatą w wieku lat 40.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mój chrzestny wyrwał się w wieku 36 lat, jak się ożenił.Tomash pisze:Fanatyk, krótka piłka. Albo się nauczysz wyrywać spod skrzydełek i postawić mamusi mając lat 18-19, albo sobie palniesz w łeb mieszkając z mamą/tatą w wieku lat 40.
Zmieniło się tyle, że trochę schudł, bo matka karmiła go paskudnym tłustym żarciem [nie lubię tej ciotki i już], a poza tym to prawie po staremu - mieszka dwie ulice dalej, matka mu kazała dzieciaków narobić, to zrobił, rok po roku, tyle że teraz ciotka przyczepiła się bardziej do wnuków niż do niego. A i żona to była pierwsza lepsza panna, która zechciała za niego wyjść [bodajże 12 lat młodsza od niego], chociaż przyznam, że wybrał dobrze, bo się okazała naprawdę sympatyczna.
Ale Fanatyku, stary, nie daj się tak.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fanatyku...Katylina pisze:Postaram się, ojciec może mi pomoże to się wyrwę.
*edit*
Jedyny warunek to to , że matka mnie odbierze i do domu zawiezie bo mam prowokacyjny wygląd.
miałeś okres buntu pod tytułem "-nigdzie nie idziesz! -idę! -nie z tą dziewczyną z 50 kolczykami i w spódniczce odsłaniającej majtki! -przecież się nie żenię, chcę tylko sobie poru..."?
Jak nie, to sobie zafunduj teraz
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czyli idziesz?
EDIT: O k... ale to zabrzmiało w tym kontekście
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
Zaraza, gdzie Ty masz te 50 kolczyków?
EDIT: Nie chcę wiedzieć, nie było tego pytania.
EDIT: Nie chcę wiedzieć, nie było tego pytania.