Moja luba zbiera WE, więc pewnie pożyczę i pójdę nimi wygrać jakiegoś lokala.

Moderator: Gremlin
Z tą plotką TK zaczynają grę od sypania sięIf the enemy general is at 36" and in a straight line, before the game he receives a single S3 strike that ignores armor
i tez chcialbym zauwazyc, ze jak zawsze predzej lekko za mocne niz za lekkie, chyba, ze bedzie duzop czasu na te ograniczenia.Kalesoner pisze: Wtedy nowe WE na ETC nie wejdą, ale wejdą na DMP, niekoniecznie z ograniczeniami ARcomu, jeśli te zostaną odrzucone przez kapitanów, być może wtedy zrobimy swoje.
Tia ... nie zapomne jak na turnieju moje 5 kawy chaosu z 2 i 1+ sv ... ups zdejmuje 2 modele, ups... zdejmuje 1 model ... hahaah5 edycja i początek 6, leśne elfy w piątkach łuczników i 36 cali zasięgu.
Patrząc po plotkach, będzie podobny poziom irytacji przy grze z WE.![]()
Dydu pisze:Pierwszy test bedzie w Bielsku, Laik palnujesz jakoś przyciąć WE jeżeli ploty się potwierdzą odnosnie strzelania?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
omfg, znowu sie zaczyna jak z poprzednim bookiem. daj zyc. jak ktos chce sobie zaczac to niech sobie zaczyna.Piotras pisze:P.S. Nadchodzi wysyp ch...wych graczy i noobów, niestety.[/size]
Tak mi przypomniałeś, jak piątką łucznikow najpierw z stand and shoota walnąłem heraldowi na dysku ranę, a później w hth nabiłem kolejną zjadając go. On mi nic nie zrobił.szczurek pisze:Tia ... nie zapomne jak na turnieju moje 5 kawy chaosu z 2 i 1+ sv ... ups zdejmuje 2 modele, ups... zdejmuje 1 model ... hahaah5 edycja i początek 6, leśne elfy w piątkach łuczników i 36 cali zasięgu.
Patrząc po plotkach, będzie podobny poziom irytacji przy grze z WE.![]()
nie no luz luz, ale po co gadanie o nowych graczach? przeciez to wyjdzie na dobre. weicej ludzi na turniejach, wiecej aukcji na allegro ;]Piotras pisze:A to przepraszam bardzo, ale nie widziałem w tym temacie fotek nowych WE... Co nie zmienia faktu, że modele zajebiste![]()
Wiesz, przeżyłem 3 edycje WElfów i wiem jak to wygląda.Aldean pisze:nie no luz luz, ale po co gadanie o nowych graczach? przeciez to wyjdzie na dobre. weicej ludzi na turniejach, wiecej aukcji na allegro ;]Piotras pisze:A to przepraszam bardzo, ale nie widziałem w tym temacie fotek nowych WE... Co nie zmienia faktu, że modele zajebiste![]()
nie zabraniajmy ludziom zaczynać wood elfow;]