Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Być może, jednak czułbym się pewniejszy jakby ktoś z naszych to wrzucił. Jakoś do Hiszpanów nie mam takiego zaufania 

Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, o 23:48 przez Pixel, łącznie zmieniany 1 raz.
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Kilka czarów to lepiej niż wiemy, więc podziel się informacjami. 

- Loremaster
- Oszukista
Ale co chcecie wiedzieć, ogólnie to wszystko co można było przeczytać na Warseerze to prawda.
Np. na pewno wszystkie elfy mają ASF, martial prowess i coś na DE. Ward na 6+ Swordmasterów jest tylko na strzelanie z BS'a nie działa na magię czy template.
Magia i czary są dokładnie takie jak na Warseerze, nic się tutaj nie zmienia, czarów jest 8, dwie sygnatury.
Nie pamiętam jak działa lore atribbute ale z tego co kojarzę do jest on do następnej tury magii HE. Kilka czarów to właśnie to co wiecie - magic missle 18" 2d6 S4, 4d6 S4, dodawanie ran, boost do statów i drain magic. Czyli zostają 4 cztery czary.
Na 100% w corach są SH i Ellyrian Reavers, Latające rydwany w special, Pheonixy w Rare.
Loremaster zna wszystkie sygnatury , WS7 S4 T3 W3 A3 Ld9 I7, też ma tego Warda od strzelania na BS
Wg innych plotek jeżeli chodzi o koszt jednostek
- RBT 70
- Flying Chariot 95(bez upgradów)
- Swordmasters i White Lions 13
- Shadow Warriors 14
- Sisters of Avelorn 14-15
- Lion Chariot 115-120 (nic się nie zmienia jeżei chodzi o staty ale ma teraz stubborn, to akurat infor z WD)
- Archers 10
Np. na pewno wszystkie elfy mają ASF, martial prowess i coś na DE. Ward na 6+ Swordmasterów jest tylko na strzelanie z BS'a nie działa na magię czy template.
Magia i czary są dokładnie takie jak na Warseerze, nic się tutaj nie zmienia, czarów jest 8, dwie sygnatury.
Nie pamiętam jak działa lore atribbute ale z tego co kojarzę do jest on do następnej tury magii HE. Kilka czarów to właśnie to co wiecie - magic missle 18" 2d6 S4, 4d6 S4, dodawanie ran, boost do statów i drain magic. Czyli zostają 4 cztery czary.
Na 100% w corach są SH i Ellyrian Reavers, Latające rydwany w special, Pheonixy w Rare.
Loremaster zna wszystkie sygnatury , WS7 S4 T3 W3 A3 Ld9 I7, też ma tego Warda od strzelania na BS
Wg innych plotek jeżeli chodzi o koszt jednostek
- RBT 70
- Flying Chariot 95(bez upgradów)
- Swordmasters i White Lions 13
- Shadow Warriors 14
- Sisters of Avelorn 14-15
- Lion Chariot 115-120 (nic się nie zmienia jeżei chodzi o staty ale ma teraz stubborn, to akurat infor z WD)
- Archers 10
i bedziemy mieli swoja odpowiedz na puszeczki! omg juz normalnie nie wytrzymuje ja chce booka!
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Nie do końca mi się chce w to wierzyćAldean pisze:Hej,
Ploty krzyczą ze siostry z łukami maja no armor save. w takiej konfiguracji cos z nich bedzie.
pozdro

Confirm. Też mi tak mówił koleś z GB, ale nie chciałem wierzyć.Aldean pisze:Hej,
Ploty krzyczą ze siostry z łukami maja no armor save. w takiej konfiguracji cos z nich bedzie.
pozdro
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Lion chariot 110 punktów.
Wisła Kraków.
rare, a z nimi w rarze PG, tak mówią.Azgaroth pisze:
Nie do końca mi się chce w to wierzyćJakby tak miało się stać, to byłaby jedna z bardziej giętych jednostek, odpowiedź na cavę, MC i wszystkie heroso-puszki
Taka jednostka zawstydziłaby samych waywatcherów
To ma być rare czy special ?
pozdrawiam
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
jakoś nowe boxy muszą się sprzedaćcichy pisze:Oby faktycznie biły bez save! Wszyscy zaczną je wystawiać

swoją drogą to słabo mi te figurki przypominają elfy/kobiety - nie dość że płaskie z przodu to jeszcze twarze takie grubokościste :/
No właśnie, ciekawe co za inteligent w GW wpadł na pomysł żeby w jednym boxsie dać mężczyzn Shadow Wariorów i druką opcję złożenia jako kobiety ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- Loremaster
- Oszukista
Z tego co wiem to ta plota o no AS to "pobożne życzenia"
Ja słyszałem tylko o 24'' S4 (dodatkowy -1toAS dla sił destrukcji), magical and flaming attacks. 14punktów za model. Rare
Plotki o tym, że PG będą w Rare też się gdzieś pojawiały (podobnie jak te że Swordmasters będą w Rare) ale to też podobnie jak noAS na laskach, raczej wymyślone informacje.
Ja słyszałem tylko o 24'' S4 (dodatkowy -1toAS dla sił destrukcji), magical and flaming attacks. 14punktów za model. Rare
Plotki o tym, że PG będą w Rare też się gdzieś pojawiały (podobnie jak te że Swordmasters będą w Rare) ale to też podobnie jak noAS na laskach, raczej wymyślone informacje.
dlatego pisze ze to plota o której po prostu dzisiaj i od wczoraj w nocy krzyczą.Loremaster pisze:Z tego co wiem to ta plota o no AS to "pobożne życzenia"
ale koniec końców, łuczniczki w rarach? cos muszą mieć, oprócz cycków:<
"Our weapons cut through them like blade through air!"