Kto na prezydenta??
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kto na prezydenta??
Pan Lech zwany bolkiem powiedział by że to trwa bo: głosy trzeba policzyć mądrze, rozważnie i mądrze. a niektórym się wydaję że dodawanie jest łatwe, owszem jest łatwe, tylko że trzeba wiedzieć które głosy dodawać a które nie, a nawet odjąć głos ujemny trzeba umieć mądrze i rozważnie.
PKW nie rozpieszcza nas, oj nie.
PKW nie rozpieszcza nas, oj nie.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
No tego chyba nie sfałszują!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Duda wygrał PiS nie miałoby szans
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Nie rob mi nadziei chłopie a PiS to lewicaTytusRomekIAtomek pisze:Populista Kukiz oddaje Polskę w ręce prawicy
We wrześniu koalicja PiS Kukiz
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Łączę się ze wszystkimi innymi wyborcami Komorowskiego w bulu i nadzieji!
A dodatkowo muszę niestety zauważyć, że Duda nie tylko wygrał, ale wygłosił świetnego spicza, podczas gdy Bronek zaczął nudnie a skończył na jakimś powstrzymywaniu nienawiści.
A dodatkowo muszę niestety zauważyć, że Duda nie tylko wygrał, ale wygłosił świetnego spicza, podczas gdy Bronek zaczął nudnie a skończył na jakimś powstrzymywaniu nienawiści.
no właśnie, o co mu chodziło? Nadal straszy PiSem?Barbarossa pisze:
podczas gdy Bronek zaczął nudnie a skończył na jakimś powstrzymywaniu nienawiści.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
No cóż to chyba przesądzone bo różnica za duża by błąd statystyczny mógł to zniwelować. Szkoda bo tradycyjnie wyborcy Pisu ruszają dupska do wyborów a Po odpuszczają pewnie z przekonania że i tak ich wystarczy. Ale co zrobić . Daję Dudzie kredyt zaufania ,którego nie miał u mnie Lech K. Też ciekawi mnie czy go straci.
P.S Dla Jarosława te wybory oczywiście nie będą sfałszowane co też stawia go w świetle skoro mimo wszystko rząd jednak nie jest reżimem i nie fałszuje jak to pan Prezes miał w zwyczaju twierdzić.
P.S Dla Jarosława te wybory oczywiście nie będą sfałszowane co też stawia go w świetle skoro mimo wszystko rząd jednak nie jest reżimem i nie fałszuje jak to pan Prezes miał w zwyczaju twierdzić.
jeszcze nigdy tak smutnych dziennikarzy tvp jak dziś nie widziałem. Pani Tadli aż słowa grzęzną w gardle. do studia zaproszono panów Hołdysa, Poniedziałka, Maleńczuka oraz Legierskiego czyli prawdziwy przekrój naszego społeczeństwa. chciałem posłuchać co powie Maleńczuk ale Hołdys tak odpłynął że ani ja ani On nie wiemy o czym tak na prawdę mówił. uciekłem od tv..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Duda wygrał! Nastają rządy Inkwizycji!
https://www.youtube.com/watch?v=dL3IxE-3jFQ
Piosenka z tej okazji.
EDIT:
A w zasadzie to Goge Vandire'a
Króluje Chaos!
https://www.youtube.com/watch?v=dL3IxE-3jFQ
Piosenka z tej okazji.
EDIT:
A w zasadzie to Goge Vandire'a
Króluje Chaos!
Już nie wypada raczej z racji "neutralności" przynajmniej tak mi się zdaje (może to dobry sygnał na te obawy przed preziem