Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ha ha ha ... co nowszy to lepszy
na bank sie nie przyjmie ... juz w latach 90 firma Kent opracowala bezpieczny papieros (nie wylo w nim elektroniki) ale sie nie sprzedawal ... ludzie wola tradycyjny z "dymkiem"
Zapytajcie po prostu Fanatyka czy zmieni swoją tradycyjną fajkę na jakiś elektroniczny szajs.
Ja to na bank sprawdzę ale przewiduję że szanse są małe. Ja po prostu uwielbiam ten dym, ten zapach i tą całą otoczkę z fajką związaną (co nie przeszkadza czasami palić cygaretek ale to w dobrym towarzystwie tylko )TomCio pisze:Zapytajcie po prostu Fanatyka czy zmieni swoją tradycyjną fajkę na jakiś elektroniczny szajs.
eeee tam szisza lepsza
Wiesz ,a co ma do tego awatar Papierosów nie palę ale jakiś dobry tytoń smakowy z sziszy jest jak najbardziej okej
Zreszta jak to ktos kiedys na BP napisał : fajka wodna to jedyna forma palenia tytoniu ,która tak nie smierdzi i jest bardzo towarzyska Może nie dosłowny cytat ,ale sens uchwycony ...
Zreszta jak to ktos kiedys na BP napisał : fajka wodna to jedyna forma palenia tytoniu ,która tak nie smierdzi i jest bardzo towarzyska Może nie dosłowny cytat ,ale sens uchwycony ...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dobre towarzystwo to podstawaFanatyk pisze:Ja to na bank sprawdzę ale przewiduję że szanse są małe. Ja po prostu uwielbiam ten dym, ten zapach i tą całą otoczkę z fajką związaną (co nie przeszkadza czasami palić cygaretek ale to w dobrym towarzystwie tylko )TomCio pisze:Zapytajcie po prostu Fanatyka czy zmieni swoją tradycyjną fajkę na jakiś elektroniczny szajs.
Fajka jest fajna, ale po jakimś czasie łeb od niej boli.
No i nie jest taka niezdrowa. Fajke wodną to i ja czasem palęszczurek pisze:Wiesz ,a co ma do tego awatar Papierosów nie palę ale jakiś dobry tytoń smakowy z sziszy jest jak najbardziej okej
Idę na turniej, bo mnie nakręcili. Właśnie kleję żyrka, bo połamany, a chomik je kwiatki z parapetu.