Rozpiski
Moderator: JarekK
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Rozpiski
Slabo zlozeni sa Ci warriorzy, ale generalnie wszystko Ci wejdzie jak trzeba, jesli wystawisz core za rowno 500 :]
Ano. Będę grał przeciwko bretce i na próbę złożyłem rospę... Włos mi się zjeżył co tam się mieści: Lord na pegazie, duża magiczka z lusterkiem, bsb, 2 porządne lance, kilogram braziersów, 3x pegazy i dwa trebyswieta_barbara pisze:Slabo zlozeni sa Ci warriorzy, ale generalnie wszystko Ci wejdzie jak trzeba, jesli wystawisz core za rowno 500 :]
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- swieta_barbara
- habydysz
W bretce miesci sie wszystko. Ale ogolnie musze przyznac, ze wiekszosc rozpisek jakie widzialem na ten format bardzo mi sie podobaja, dzieki temu ze trzeba z pewnych rzeczy rezygnowac, ogolnie armie sa okraglejsze. Np. Szwentas ma w swojej rozpie smoka, wl, lsg za rowno 500 i 2 kury :] Pierwszy raz kogos przewystawialem.
Dosc mocno pociete sa demony, ale huk z nimi - mialy juz swoje 5 minut.
Dosc mocno pociete sa demony, ale huk z nimi - mialy juz swoje 5 minut.
Ja tam nie wiem, gdzie Demony są tak pocięte.
Greater nie jest niezbędny, więc mi tak naprawdę wchodzi armia na 2400 z tym, że bez GUO.
2 hordy, 3 heraldów, 2xflamery (albo 6 fiendów i 4 flamery), 3xfurie.
Da się tym grać spokojnie, IMHO.
Greater nie jest niezbędny, więc mi tak naprawdę wchodzi armia na 2400 z tym, że bez GUO.
2 hordy, 3 heraldów, 2xflamery (albo 6 fiendów i 4 flamery), 3xfurie.
Da się tym grać spokojnie, IMHO.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
![Obrazek](http://www.republika.pl/asur/banner_5.png)
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
jak by można dać wiecej niż 0-3BL i herlaków khorna to bym ładował dwie hordy BL i Bitiego
też lubię ten format bardzo pocięty, wiele się nie mieści z turbo pierdolnięciem, a armie które wyciągają trzy oddziały do CC są dość słabe w sensie wykonania, czytaj bretka, bestie, czy imperium, albo to nudne VC![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
ale one nie muszą rezygnować z dużej czarkiswieta_barbara pisze:@Khuman: w sumie nic dziwnego, DE tez raczej zawsze wystawiaja POKa
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
też lubię ten format bardzo pocięty, wiele się nie mieści z turbo pierdolnięciem, a armie które wyciągają trzy oddziały do CC są dość słabe w sensie wykonania, czytaj bretka, bestie, czy imperium, albo to nudne VC
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Woch 1200
Nie mam za dużo koncepcji. Wczoraj grałem ze Skavenami takim czymś:
Chaos Sorcerer of Tzeentch 210.0 Pts
General; Magic Level 2;
Spell Familiar [15.0]
Talisman of Endurance [30.0]
Charmed Shield [5.0]
Disc of Tzeentch [0.0] Pts
5 Marauder Horsemen of Slaanesh 101.0 Pts
Flail; Throwing Axes; Musician
18 Chaos Warriors of Khorne 341.0 Pts
Halberd; Standard; Musician
Gleaming Pendant [5.0]
5 Chaos Knights of Slaanesh 240.0 Pts
Standard; Musician
1 Hellcannon 205.0 Pts
Models in Army: 35
Total Army Cost: 1198.0
Dostałem niezłe wciry. Sporo niestety było w tym mojego pecha - hellcannon przez 2 pierwsze tury nie zdał liderki, w kolejnej spadł z testu inicjatywy :/ mag na 3 kostkach dostał w 2 turze miscasta i stracił wszystkie poziomy. Zjadłem tylko doomwheela, 1 klocek slavów i pół klocka gutter runnersów. Ja straciłem wszystko.
Nie mam za dużo koncepcji. Wczoraj grałem ze Skavenami takim czymś:
Chaos Sorcerer of Tzeentch 210.0 Pts
General; Magic Level 2;
Spell Familiar [15.0]
Talisman of Endurance [30.0]
Charmed Shield [5.0]
Disc of Tzeentch [0.0] Pts
18 Chaos Warriors of Khorne 341.0 Pts
Halberd; Standard; Musician
Gleaming Pendant [5.0]
5 Chaos Knights of Slaanesh 240.0 Pts
Standard; Musician
1 Hellcannon 205.0 Pts
Models in Army: 35
Total Army Cost: 1198.0
Dostałem niezłe wciry. Sporo niestety było w tym mojego pecha - hellcannon przez 2 pierwsze tury nie zdał liderki, w kolejnej spadł z testu inicjatywy :/ mag na 3 kostkach dostał w 2 turze miscasta i stracił wszystkie poziomy. Zjadłem tylko doomwheela, 1 klocek slavów i pół klocka gutter runnersów. Ja straciłem wszystko.
- RobiChaos666
- "Nie jestem powergamerem"
Następny post z bykiem ortograficznym.
Rzucania jak coś. Zbyt podraża to oddział, który w założeniu i tak ma zginąć.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- RobiChaos666
THX a pieski kupujecie z zatrutymi atakami czy szkoda na to pkt.
- RobiChaos666
Ale pytasz się na serio czy to sarkazm?
Nie jestem pewien. On (podobnie jak każdy) nigdy nie widział psów z poisonem, a pewnie nie zna naszego booka na wylot. Psów nie wystawia się z poisonem. W ogóle skąd ten pomysł? Przecież one nie walczą.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Woooooow!
Totalny respekt. Btw dlaczego dawałeś wampirowi takie fory?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...