Matis pisze:Polityka battlowa jest chora...
Ja bym zebrał wszystkich piszących tam ludzi w jednym pomieszczeniu i patrzył jak się zarzynają XD
Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Widzę.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Nie wiem, czy pasuje do tematu, ale podrzucę linka:
http://www.youtube.com/watch?v=By701w8Y-2k
Grafika miażdży system
http://www.youtube.com/watch?v=By701w8Y-2k
Grafika miażdży system
Ja dopiero mam 50% pierwszej części... widać czas wrócić do gry. Szczenka opada
WrocWar
http://wrocwar.blogspot.com/
http://wrocwar.blogspot.com/
Jak bym chciał grać na maksymalnej grafice, to muszę kupić jakąś matę chłodzącą do laptopa.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Boxes rules. Laptops sux.
Kupiłem z myślą o studiach na drugim końcu Polski. Jak miałem swoje pudełko, to w zimie zastępował grzejnik.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oto kwintesencja UE ... Idiotyzmy pociągające za sobą wydawanie milionów EUR w UE to temat rzeka. Pod tym względem RP nie odbiega również od czołówki, więc pasujemy jak ulał ...
W końcu przybyli.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tu nie chodzi o to, czy ta opowieść jest prawdziwa, czy nie. Idzie o to, że spokojnie można ją łyknąć, zważywszy na to, jaki jest bezwład urzędniczy i idiotyzmy w UE. Przykładów jest mnóstwo - krzywizna bananów, ilość szczebli w drabinach, marchewki okazujące się owocami, ślimaki to ryby etc., etc... Wiadomo, że za tym wszystkim idą partykularne interesy, ale TO PRZECHODZI te idiotyzmy przechodzą bez problemu - stąd info o krowach jest jednym z wielu i człowiek już się nie dziwi...
Jedna z nowszych spraw: firma Honeywell jest producentem jakiegoś specyfiku, który UE zaaprobowała i ponoć tylko on ma być stosowany do nabijania klimatyzacji w nowych autach (w niektórych już jest!!!). Problem w tym, że:
1. Koszt nabicia klimy wynosi ok. 1500 - 2000 zŁ
2. Jest to środek wysoce łatwopalny - temperatura zapłonu 400 stopni Celsjusza
3. W czasie spalania wydzielają się wysoce trujące/żrące substancje chemiczne, np. fluorowodór bodajże...
Straż pożarna potwierdza, że substancja może być wysoce niebezpieczna i należy ewakuować ludzi ze strefy bezpośredniego zagrożenia i gasić w ciężkich kombinezonach...
I KTOŚ TAKIE GÓWNO AKCEPTUJE DO STOSOWANIA W POJAZDACH OSOBOWYCH, KTÓRYCH SETKI, ALBO I TYSIĄCE, PALĄ SIĘ CODZIENNIE W CAŁEJ EUROPIE, KTÓRE SĄ UŻYTKOWANE PRZEZ MILIONY SZARYCH LUDZI, NIE MAJĄCYCH POJĘCIA, ŻE MOGĄ JEŹDZIĆ NA BOMBIE... POWODEM SĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE PARTYKULARNE INTERESY PRODUCENTA, MAJĄCEGO SIŁĘ PRZEBICIA.
Oto własnie UE
Jedna z nowszych spraw: firma Honeywell jest producentem jakiegoś specyfiku, który UE zaaprobowała i ponoć tylko on ma być stosowany do nabijania klimatyzacji w nowych autach (w niektórych już jest!!!). Problem w tym, że:
1. Koszt nabicia klimy wynosi ok. 1500 - 2000 zŁ
2. Jest to środek wysoce łatwopalny - temperatura zapłonu 400 stopni Celsjusza
3. W czasie spalania wydzielają się wysoce trujące/żrące substancje chemiczne, np. fluorowodór bodajże...
Straż pożarna potwierdza, że substancja może być wysoce niebezpieczna i należy ewakuować ludzi ze strefy bezpośredniego zagrożenia i gasić w ciężkich kombinezonach...
I KTOŚ TAKIE GÓWNO AKCEPTUJE DO STOSOWANIA W POJAZDACH OSOBOWYCH, KTÓRYCH SETKI, ALBO I TYSIĄCE, PALĄ SIĘ CODZIENNIE W CAŁEJ EUROPIE, KTÓRE SĄ UŻYTKOWANE PRZEZ MILIONY SZARYCH LUDZI, NIE MAJĄCYCH POJĘCIA, ŻE MOGĄ JEŹDZIĆ NA BOMBIE... POWODEM SĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE PARTYKULARNE INTERESY PRODUCENTA, MAJĄCEGO SIŁĘ PRZEBICIA.
Oto własnie UE
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Co do prawa unijnego, to od pół roku czytam unijne rozporządzenia na studiach i już nie mogę, jakie tam można znaleźć zajebiste rzeczy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Skąd to wziąłeś? Żeby uznać coś za maszynę, przynajmniej 1 element musi być ruchomy ...Duderson pisze:W świetle polskich przepisów dostosowujących nasze prawo do prawa UE drabina jest maszyną:)