Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Niszczysz xD
Klikajcie pajaca.
Klikajcie pajaca.
Rapta po prostu nie mam pytań
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Hundertmal dank za fatygę! No cóż, szkoda... Widocznie odmalowali od tego czasu nisze okienne ("za pierwszą szkołę, za blask jej ścian!").
Do wykorzystywania kobiet.a na huk Hakowi niziołki? Shocked
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Jako łotrzyki w bandzie do mordki :p Innego zastosowania nie widzę
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A Rocco to był funny man w "Świętych z Bostonu" To był ziom
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
http://www.ivanmladek.czRaptaparat pisze:Mowili, ze bije rekordy popularnosci w internecie. Plus do tego byl wywiad z autorami (staruszkowie juz no). Taki wesoly akcent na zakonczenie faktow
Ale brodacz dalej ma brodę!
Tylko co z Glonojadem? [ten z ostatniego refrenu, co przyciska pysk do szyby].
W sumie Ivan lepiej wyglądał kiedyś, z włosami... dziś on i te brwi, jak Tym
Ale pamiętaj, że pytanie nie brzmiało "ile razy dziś miałaś coś ciepłego w ustach", tylko chodziło o takie normalne jedzenie, z warzywami i w ogóleSkavenblight pisze:Dziś nawet dwa gorące posiłki! ZaszalałRaptaparat pisze:W wykorzystywaniu kobiet nie ma nic zlego, ale czy zepewnia Ci chociaz jeden goracy posilek i ogrzewane pomieszcenie?
(ulubiony dowcip mojej eks: lubię warzywa, tylko wózki między zęby wchodzą )
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O tym właśnie mówiłam Innych ciepłych rzeczy [np. HERBATA] nie liczęTomash pisze:Ale pamiętaj, że pytanie nie brzmiało "ile razy dziś miałaś coś ciepłego w ustach", tylko chodziło o takie normalne jedzenie, z warzywami i w ogóleSkavenblight pisze:Dziś nawet dwa gorące posiłki! ZaszalałRaptaparat pisze:W wykorzystywaniu kobiet nie ma nic zlego, ale czy zepewnia Ci chociaz jeden goracy posilek i ogrzewane pomieszcenie?
Thor, syn Odyna.Fensir pisze: PS. 88 strona tematu, Odyn
Kurde, nie kliknąłem wczoraj w pajaca. Dlaczego? Zje*** mi się komp . Dopiero dzisiaj zdołałem to naprawić.
Moja galeria na cool mini or gniot dostala 10d6 hitow z sila 1 :] a wiadomo co 1 na tej stronie znaczy... W sumie maluje te figurki fla ludzi, zeby mogli poogladac czy kupic, a tu taka kaszana... Zreszta huk z tym w liceum tez mi zanizali noty