może po prostu idź tyłem i mniej przewagę psychologiczną że wszystko i tak pójdzie po Twojej myśli wygrasz CR obrócisz się i zaszarżujesz

Moderator: Dibo
Wydaje mi się że część z nich akurat do tej rozpiski nalezyrudobrody79 pisze:że członkowie kilku death metalowych kapeli pochodzi właśnie stamtąd.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dwie hordy na stole trzecia w Ambushu, odginaczki robią swoje + / - pitka miazmy i takie tam rarytasy, na lordzi jedynie przewidywane zmiany bo na oiro max +2PD więc nie musi być przy kamyczku choć ten +1 w ilości 4 szamanów, daje sporą przewagę w Magi, a z Kamyczkiem to potęga którą rzadko kto przebijepower of shadow pray pisze:-- L -- O -- R -- D --
Great Bray Shaman, four level of shadow, staff of rarkosa ( +1 to cast w 6" ), warrior bane / 300
-- H -- E -- R -- O --
Bray shaman ( shadow ), dispel scroll / 100
Bray shaman ( shadow ), chalis of the drak rain / 115
Bray shaman ( shadow ), herdstone / 125
Wargor, the best banner ( +1S ), BSB, 2+ SV / 208
-- C -- O -- R -- E --
40x Gor, full command grup / 345
40x Gor, full command grup / 345
-- S -- P -- E -- C --
33x Bestigor, full command grup, banner of disciplin / 441
Razorgor / 55
Razorgor / 55
5x harpie / 55
5x harpie / 55
2199 / 2200
%
Lord: 300 / 550
Hero: 548 / 550
Core: 690min. / 550min.
Special: 661 / 1100
Rare: 0 / 550
wiesz wszystko do rozpatrzenia, nigdy nie grałem taką rozpiska to tylko TeoryHammer, a cztery miazny to jest to jak dla mnie, albo trzy na małych a duży ma cztery jakieś inne czary ( 2 / 3 / 5 / 6 ) wszystko zależy od rzutu na dużym i od przeciwnika , co do ungorów to jak powyżej, można nie co przykrócić i wrzucić jedna paczkę, ale nie więcejQc-Rat pisze:Khumek bój sie boga i zamien jednego małego szamana (4 to ZA DUŻO XD) na ungor ridersów do ogdinania, a chalice jak musisz miec wrzuć na dużego, no i jakis klocek do trzymania magów wymysl ; )
Minosy to porazka chyba że jest ich 11+ z dwoma doombulami ; p a i wtedy ich overrun mnie przygnębia ; /