Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Zaraz wejde i podoceniam :D

EDIT: Podoceniane , super figsy

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

hehe dzieki ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Mate też miał kiedyś problemy, jak mu DwarfSlayer z ekipą wszystkich swoich kont galerię najechał...

Swoją drogą - gdzie do cholery jest Mate? Zastanawiam się tak od paru miesięcy... zniknął?!

Rapta
Kretozord

To pewnie dwarf slayer mnie tez dorawal LOL :]

Hmm, no wlasnie, gdzie jest Mate? Trzeba go na naszej klasie odszukac :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Raptaparat pisze: Hmm, no wlasnie, gdzie jest Mate? Trzeba go na naszej klasie odszukac :P
Nie ma go ;)

Rapta
Kretozord

No jak tak czlowiek czasem nie pospi w nocy to sie dowiaduje rooooznych ciekawych rzeczy. Uznalem, ze nasz spamerski temat bedzi odpowiednim miejscem na ta mala historyjke :)

Pisalem wczesniej, ze dostalem ostro po plecach na CMON. Znaczylo to tyle, ze moje noty ze wszystkich figurek pospadaly po srednio 0,3 punkta. Teraz sytuacja wyglada tak, ze stracilem prawie po 1 pkt na figurce.
Skaven podsunela mi mysl kto to mogl zrobic, ze niby nasz, wszystkim dobrze znany, trollik. Poobserwowalem sobie chwile liste uzytkownikow zalogowanych na stronie i noty naszego misia na CMON. Wlecialo mu przez ten czas okolo 10 glosow na kazda fotke (mi tez - wyobrazacie sobie zapewne jakich). Te glosy lecialy pewnie z pustych kont o malowniczych nazwach "basia", "smerf" czy "bizon 29".

Oczywiscie wystosowalem odpowiednia wiadomosc do ekipy coolmini. Napewno zauwazyli niesamowita aktywnosc w tworzeniu kont przez ostatnie pare godzin. Jesli nie zauwazyli to chociaz dalem im cynk. Nie wiem na jakiej zasadzie zbudowana jest ich baza danych, czy moga sledzic aktywnosc kont. Napewno ich system ma blad jesli chodzi o validacje maila, bo zeby zaglosowac mozna stworzyc konto z fake adresem.

Mam nadziej ze ekipa CMON szybko sie z tym upora, bo nie chce pasc ofiara tej dziecinnej vendetty, wiec szanowny Dwarf Slayerze jesli to czytasz - FU.

Wyzalilem sie i zostawiam wam do oceny niniejsza sytuacje. Przez to wszystko nie skonczylem swojej figureczki, ech...
Tutaj jest link jakby ktos chcial wg wlasnego widzimisie ocenic prace trolla:
http://www.coolminiornot.com/artist/DwarfSlayer

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Tego orka z kostką widziałem na arenie w tamtym roku
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

A jak mówię, że CMON to gówno - zarówno od strony pomysłu, jak i technicznej realizacji na poziomie pierwszych skryptów licealisty w PHP - to patrzą na mnie jak na dziwaka...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Raptaparat pisze:No jak tak czlowiek czasem nie pospi w nocy to sie dowiaduje rooooznych ciekawych rzeczy. Uznalem, ze nasz spamerski temat bedzi odpowiednim miejscem na ta mala historyjke :)

Pisalem wczesniej, ze dostalem ostro po plecach na CMON. Znaczylo to tyle, ze moje noty ze wszystkich figurek pospadaly po srednio 0,3 punkta. Teraz sytuacja wyglada tak, ze stracilem prawie po 1 pkt na figurce.
Skaven podsunela mi mysl kto to mogl zrobic, ze niby nasz, wszystkim dobrze znany, trollik. Poobserwowalem sobie chwile liste uzytkownikow zalogowanych na stronie i noty naszego misia na CMON. Wlecialo mu przez ten czas okolo 10 glosow na kazda fotke (mi tez - wyobrazacie sobie zapewne jakich). Te glosy lecialy pewnie z pustych kont o malowniczych nazwach "basia", "smerf" czy "bizon 29".

Oczywiscie wystosowalem odpowiednia wiadomosc do ekipy coolmini. Napewno zauwazyli niesamowita aktywnosc w tworzeniu kont przez ostatnie pare godzin. Jesli nie zauwazyli to chociaz dalem im cynk. Nie wiem na jakiej zasadzie zbudowana jest ich baza danych, czy moga sledzic aktywnosc kont. Napewno ich system ma blad jesli chodzi o validacje maila, bo zeby zaglosowac mozna stworzyc konto z fake adresem.

Mam nadziej ze ekipa CMON szybko sie z tym upora, bo nie chce pasc ofiara tej dziecinnej vendetty, wiec szanowny Dwarf Slayerze jesli to czytasz - FU.

Wyzalilem sie i zostawiam wam do oceny niniejsza sytuacje. Przez to wszystko nie skonczylem swojej figureczki, ech...
Nie bój się Obrazek
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

Raptaparat pisze:No jak tak czlowiek czasem nie pospi w nocy to sie dowiaduje rooooznych ciekawych rzeczy. Uznalem, ze nasz spamerski temat bedzi odpowiednim miejscem na ta mala historyjke :)

co za zenada ... zachowanie na pozoimie przeczkola ... ide glosowac na Twoje figurki ... trzeba odzyskac stracone punkty

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:A jak mówię, że CMON to gówno - zarówno od strony pomysłu, jak i technicznej realizacji na poziomie pierwszych skryptów licealisty w PHP - to patrzą na mnie jak na dziwaka...
Ja nie, ja się z Tobą zgadzam - tam się liżą po fiutkach ci, co siebie lubią i chcą siebie nawzajem wspierać, a konkurencja do piachu. Już pomijając takie zwykłe ludzkie spory, niemające nic wspólnego z malowaniem na zamówienie. Ot, dwóch pokłóconych kolegów czy coś podobnego.

CMON jest fajne o tyle, że jest to jedno miejsce, gdzie możesz trzymać foty wszystkich swoich figsów i nie musisz za każdym razem podawać linków do imageshacka czy photobucketa, tylko "reszta w mojej galerii na coolmini". Natomiast całe to ocenianie jest tak "szczere" że o kant d... rozbić. Tak naprawdę obiektywne oceny dostają ci, którzy naprawdę robią świetne prace - bo w większości ci, co podchodzą pod 10, takie właśnie robią - ale reszta to kwestia tego, jak wielu ziomów na Ciebie zagłosuje i jak wielu DwarfSlayerów dowie się o Twojej galerii ;) no a jak ktoś taki jak DS zakłada nawet na coolmini x kont i sobie z nich podbija oceny, to to nawet uczciwe proszenie ziomów nie jest ;)

Co do strony technicznej, to się nie znam :P
Aha, pomijając, że na aktywację konta czeka się wieki i ćwieki :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Ależ splewiłem :(

Wyszedłem wczoraj z pracy po 4 godzinach (odrabiał będę w piątek) żeby pocisnąć prezentacje na dzisiejsze seminarium i wykład z radiacji. Siedziałem do 2 w nocy, żeby prócz prezentacji mieć program do magisterki jakoś wizualnie atrakcyjny celem zaprezentowania.
Rozkładała mnie choroba, więc o 2 położyłem się spać. Zamiast o 6:40, wstałem o 7:20, do tego skrobanie i meeegaaakorek na Jerozolimskich - all-in-all dotarłem na wydział zamiast o 8:15 to o 9:00. I zastałem wychodzących z budynku kolegów z grupy - bo z braku trzeciego prelegenta (mnie) prowadzący seminarium (prorektor PW!) zakończył zajęcia wcześniej. Fak, całe pociskanie jak psu w d... :evil:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

To kto splewił... ja w ogóle dziś się nie ruszyłam na zajęcia :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Ja mam natomiast dzisiaj wolne.

Ale muszę pisać esej o teorii kolegi Marksa...potem drugi, o podobnym temacie. A potem musze sie przygotowac do nastepnego eseja i prezentacji z okrutną dziewczyną o wyglądzie siostry zakonnej.

Argh... :evil:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fanatyk pisze:Ja mam natomiast dzisiaj wolne.

Ale muszę pisać esej o teorii kolegi Marksa...potem drugi, o podobnym temacie. A potem musze sie przygotowac do nastepnego eseja i prezentacji z okrutną dziewczyną o wyglądzie siostry zakonnej.

Argh... :evil:
Ja też mam wolne :D
Tj. z gramatyki praktycznej piszę test za tydzień i w tym tygodniu nie przychodzę, wykład z opisowej - tak, postanowiłam, że wystarczy, że na 3 semestry dobiłam do dwucyfrowej liczby obecności na nim, zaś metodykę w sposób brzydki olałam.

Niech żyją dwa kolokwia z opisowej jutro!
Już z lubością myślę o rodzajach zdań okolicznikowych :(

Rapta
Kretozord

Daje sie, ze moja wiadomoscdo CMON jednak pomogla - wszystko wrocilo do normy 8)
A jak mówię, że CMON to gówno - zarówno od strony pomysłu, jak i technicznej realizacji na poziomie pierwszych skryptów licealisty w PHP - to patrzą na mnie jak na dziwaka...
Na szczescie sa w stanie zauwazyc kiedy im ktos wpierdzieli 30 nowych kont z jednego IP :]

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Co mnie właśnie dobija w phpBB - nie ma historii logowania/rejestracji z podaniem IP :evil:
W ogóle im dłużej używam tego phpBB, tym bardziej mnie dobija. Jest kilka tak elementarnych rzeczy, których nie ma albo zostały spaprane, że aż smutek. A to (phpBB "categories hierarchy") i tak jest najlepiej napisaną gałęzią phpBB, oficjalna się nie umywa...

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Nietykalny »

z jednej strony ktoś może obniżyć noty specjalnie i to jest WARTOŚCI RÓWNEJ MĘSKIEMU CZŁONKOWI właśnie , ale z drugiej strony figurki które zasługują na 8 maja po 9 tak jak u ciebie i to zasługa tego forum i twoich przyjaciół...
przez takich ludzi coolmini nie ma sensu :) .. i tak każdy patrzy na prace a nie na ocenę :) dla mnie twoja ostatnia praca jak patrzyłem jest akurat na 9.5 moim zdaniem ale inne prace na 8.8 są zawyżone a dla kogoś te prace są na 10! każdy inaczej ocenia i postrzega!

z jednej strony narzekasz ze ktoś ci ocenia figurki według uznania a z drugiej podajesz link do galerii ze tak sie wyrażę swojego rywala by ludzie z tego forum jemu obniżali?!!! gdzie tu szacunek dla drugiego artysty???
co do cool mini to nie można oceniać podają c fałszywe konta no bo jak?> może wiesz o czym my nie wiemy i w ten sposób masz oceny po 9 bo sam sobie takie dajesz )

każdy medal ma 2 strony :) niestety znamy tylko twoja wersje i twoje założenia! skoro miałby tobie obniżać to czemu sobie nie podwyższył??? jak by tak robił to y też miał oceny po 9.5 hehhe ...
wniosek taki ze to nie on a twoje obawy i lenki sie uzewnętrzniają

a teraz z innej beczki http://www.youtube.com/watch?v=KW18GGGK ... re=related hehe

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Uaaaa... [ziewa]
Piąte konto na BP, kilkadziesiąt na CMON... mnie by się to znudziło już dawno.

Rapta
Kretozord

Wiesz co nietykalny dwarfslayerze patrycjo, nie mam ochoty z toba dyskutowac tym bardziej, ze znowu pierdzielisz od rzeczy majac w powazaniu swoj ojczysty jezyk. Juz ci pisalem co sadze na twoj temat.
skoro miałby tobie obniżać to czemu sobie nie podwyższył???
...bo wyzej dupy nie podskoczysz :mrgreen: reguly matematyki, skoro studiujesz informatyke(w co szczerze watpie) powinienes chwytac takie rzeczy.

Zablokowany