Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
ID. 1575 proszę o zmiane armii na Skaven.
z góry wielkie thx
z góry wielkie thx
Doszły. Nie wiem, czemu Szmajson ich jeszcze nie wrzucił. Chyba ostatnio ma mało czasu - może potrzebuje zmiany...Bartys pisze:ponawiam pytanie czy doszły na mail wyniki "CS-czyli critical shot" bo nie wiem czy wysyłać jeszcze raz bo nie doszły czy o co chodzi. Wyniki wysłane były terminowo 24.10
Id turnieju mi podawajcie, a nie nazwyScimitar pisze:czy wyniki IMP 2008 zostały wysłane i doszły ?? bo tak żadnej aktualki nie ma
- Corvus Albus
- Kretozord
424 wysłaliśmy już poprawione, ale na stronie jest, że nie oddane w czasie.
447adeon pisze:Id turnieju mi podawajcie, a nie nazwyScimitar pisze:czy wyniki IMP 2008 zostały wysłane i doszły ?? bo tak żadnej aktualki nie ma
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Wrzucam raz na tydzien - kiedy troszke sie ich uzbiera.adeon pisze:Doszły. Nie wiem, czemu Szmajson ich jeszcze nie wrzucił. Chyba ostatnio ma mało czasu - może potrzebuje zmiany...Bartys pisze:ponawiam pytanie czy doszły na mail wyniki "CS-czyli critical shot" bo nie wiem czy wysyłać jeszcze raz bo nie doszły czy o co chodzi. Wyniki wysłane były terminowo 24.10
BTW według regulaminu:
6.6
Na podstawie zgłoszonych wyników Koordynator Ligi ustala Ranking Ligi, który jest aktualizowany na bieżąca (przynajmniej raz na dwa tygodnie). Ranking jest publikowany na stronie internetowej Ligi
done
Takie wyniki podeslal organizator turnieju. Reklamacje prosze zglaszac do osob ktore organizowaly ten turniej.mdłości pisze:Płomienie Feniksa błąd, w parze z Soćko nie grał Janiszewski tylko Zakrzewski ID 2072
po primo dlaczego gdy klikam na wyniki turnieju to sie one nie wyswietlaja tylko zostaje puste pole i pisze NIE MA TAKIEGO TURNIEJU? chodzi o IMP 2008 ID 447
po secundo tak sie sklada ze ten turniej wygralem i powinienem miec za niego doklepana 100 ktora gdzies zaginela, jak mam sprawdzic czy Mlody nie popelnil bledu wysylajac skoro nie moge wyswietlic wynikow ?
po tercio dlaczego od 4 miesiecy nie potraficie skorygowac blednie wpisanych wynikow Kultowo Druzynowo IV.. juz chyba kazdy zainteresowany pisal po 4 razy w tej sprawie, wiem ze to nie moje pole dzialania ale lekko to nieprofesjonalne
pzdr
po secundo tak sie sklada ze ten turniej wygralem i powinienem miec za niego doklepana 100 ktora gdzies zaginela, jak mam sprawdzic czy Mlody nie popelnil bledu wysylajac skoro nie moge wyswietlic wynikow ?
po tercio dlaczego od 4 miesiecy nie potraficie skorygowac blednie wpisanych wynikow Kultowo Druzynowo IV.. juz chyba kazdy zainteresowany pisal po 4 razy w tej sprawie, wiem ze to nie moje pole dzialania ale lekko to nieprofesjonalne
pzdr
-
- Mudżahedin
Jutro zostaną wysłane poprawione wyniki.Szmajson pisze:Takie wyniki podeslal organizator turnieju. Reklamacje prosze zglaszac do osob ktore organizowaly ten turniej.mdłości pisze:Płomienie Feniksa błąd, w parze z Soćko nie grał Janiszewski tylko Zakrzewski ID 2072
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
Jezeli jakies wzniki sie nie zgadzaja, kontaktuj sie z organizatorem. I naciskaj go by przyslal poprawne. Nie mozemy korygowac bledow na podstawie wypowiedzi na forum BP. Kazdy mogby napisac "poprawcie wynik to ja wygralem tego mastera..."thurion pisze:po primo dlaczego gdy klikam na wyniki turnieju to sie one nie wyswietlaja tylko zostaje puste pole i pisze NIE MA TAKIEGO TURNIEJU? chodzi o IMP 2008 ID 447
pzdr
teraz juz jest dobrze z tym ze w rankingu nie sumuje mi pkt, klikam na mojeturnieje to jest ze zaliczone i ze 100 ale w glowym rankingu wyswietla mi 869 zamiast 969 i nie dolicza tego turnieju do liczby zagranych turow w sezonie, jest 5 powinno byc 6
pzdr
pzdr
Mam podobny problem co Thurion - w indywidualnych wynikach mam turniej, a w rankingu głównym nie dodaje go - może Adeon coś z tym zrobi, bo to pewnie błąd rankingu.
Draconis - FOR EVER !!!
Możesz mi napisać w mailu o jakie turnieje chodzi ?Scimitar pisze:Mam podobny problem co Thurion - w indywidualnych wynikach mam turniej, a w rankingu głównym nie dodaje go - może Adeon coś z tym zrobi, bo to pewnie błąd rankingu.
jak dla mnie w indywidualnych masz:
2008-06-21 DRACON X Lokalny 55
2008-07-12 WIELKI DRACON Lokalny 100
2008-07-19 Nie będzie niczego Lokalny 37
2008-08-02 SSSParujmy się Lokalny 34
2008-09-06 Zahcon 2008 Lokalny 89
2008-09-27 Arena 2008 Master 231
2008-10-12 IMP 2008 Lokalny 91
2008-10-18 DRACON XI Lokalny 44
czyli w sumie 681.
W rankingu też masz tyle...
20 Łukasz Thurion Łuczyński Warriors of Chaos Snot Gdańsk 969 6 ->thurion pisze:teraz juz jest dobrze z tym ze w rankingu nie sumuje mi pkt, klikam na mojeturnieje to jest ze zaliczone i ze 100 ale w glowym rankingu wyswietla mi 869 zamiast 969 i nie dolicza tego turnieju do liczby zagranych turow w sezonie, jest 5 powinno byc 6
pzdr
?? o co chodzi ?