Galeria
Moderator: KrzysiekW
Re: Galeria
Ślimaki nurgla + duży demon . Chciałem by muszle były jak najbardziej realistyczne i chyba mi się to udało. Podstawki nie skończone bo klej mi się skończył
Fotka porawionego ostrza - pierwszy raz chyba rdze robiłem
Fotka porawionego ostrza - pierwszy raz chyba rdze robiłem
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2014, o 13:59 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Lubię to
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
DziękiTirit pisze:Jak w prawdziwym pociagu PKP. brawo.Fuxiorr pisze:DziękiBearded Unclean 'Un pisze:Lubię to
A jak wyszła rdza? To było moje 2 podejście do rdzy
w WH FB? ma 100x150 jak hellcannon..poza tym masz napisane na stronie GW wszystkie wymiary podstawek
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
This multi-part plastic boxed set contains 63 components and a 100mm x 150mm base, with which to build one Soul Grinder.crovaxus pisze:w WH FB? ma 100x150 jak hellcannon..poza tym masz napisane na stronie GW wszystkie wymiary podstawek
Ale pamietaj ze on stoi szersza strona do przodu jest mega ciezko go zmiescic gdziekolwiek
no właśnie.. jest gdzieś napisane iż ma stać szeroką strona do frontu?? Tak jak w przypadku Helki, stawiasz ją jak chcesz. Wiadomo że lepiej 100mm w przód ale jednak niektórzy mają helke szeroką stroną do przodu.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Co do powyższego - widziałem na raportach z turnieju Southern Assoult Exalted Seeker Chariot of Slaanesh jeżdżący węższą stroną podstawki do przodu. Choć wydaje się to mało intuicyjne, bo czy np. rydwan może jeździć bokiem do przodu? A czy bohatera na cold one można postawić na podstawce kawaleryjskiej bokiem i wystawiać w Saurusach, żeby zajmował dwa modele w szeregu?
no rozumiem ale jednak chodzi głównie o to by figs zmieścił się na podstawce odpowiednio. Chariot nie wejdzie na szerokość 50 mm ale jednak helka wejdzie w w obu ustawieniach.. i oba te ustawienia są dopuszczalne na turniejach więc dlaczego ma być inaczej w przypadku SoulGrindera jeśli da się go postawić węższą stroną do frontu?
[quote="crovaxus" i oba te ustawienia są dopuszczalne na turniejach więc dlaczego ma być inaczej w przypadku SoulGrindera jeśli da się go postawić węższą stroną do frontu?[/quote]
A da się ?
A da się ?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
A jeśli zrobię konwersję, którą się da tak postawić?