Bezbarwny lakier do paznokci. To niskobudżetowy projektCzopek pisze:co lejesz jako wodę? żywicę ?
Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
chyba troche za niebiesko
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Niko pisze:chyba troche za niebiesko
Dokładnie tak miało byćDzoooma pisze:No bardzo niebieskie ale mi osobiście pasuje do świata - takie magiczne źródełko Fajne
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Treekin (zdjęcia całej drużyny elfów na poprzedniej stronie):Nicpoń pisze:Bardzo fajna robota. Co stanie na podstawce jeśli można wiedzieć ?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajnie wyszedł ten staw/kałuża, brakuje jeszcze jakiejś ropuchy.
Do czego ta podstawka
Do czego ta podstawka
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
RAFIX pisze:Do czego ta podstawka
quidamcorvus pisze:Treekin (zdjęcia całej drużyny elfów na poprzedniej stronie):Nicpoń pisze:Bardzo fajna robota. Co stanie na podstawce jeśli można wiedzieć ?
Za to jest leśne licho łowiące wędką rybyRAFIX pisze:Fajnie wyszedł ten staw/kałuża, brakuje jeszcze jakiejś ropuchy.
a wiesz, bardziej lubię obrazki oglądać niż czytać do nich przypisy
było tą wędkę dać mu w łapę
było tą wędkę dać mu w łapę
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Próbowałem, ale nie mam tak cienkiego wiertła.RAFIX pisze:było tą wędkę dać mu w łapę
robisz większa dziurkę a potem GS uzupełniasz
Podstawka bardzo udana na pewno ukradnę ci ten pomysł bajorka Imho lepiej by wyglądało ,gdyby było mniej niebieskie więcej brązów i zgniłej zieleni (takie zatęchłe bajoro).
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jest niebieskie bo ma być 'magiczne', to zwodniczo czysta sadzawka położona w głębi Athel Loren, gdzie leśne licha oddają się swoim psotom, łowiąc ryby i innych śmiertelnikówszczurek pisze:Imho lepiej by wyglądało ,gdyby było mniej niebieskie więcej brązów i zgniłej zieleni (takie zatęchłe bajoro).
i napewno zaden taki koles lichem zwany nie wpadl na pomysl zeby dodac czegos od siebie do tej sadzawki? zamiast licha lowiacego ryby ja bym zrobil licho sikajace do wodyquidamcorvus pisze: to zwodniczo czysta sadzawka położona w głębi Athel Loren, gdzie leśne licha oddają się swoim psotom, łowiąc ryby i innych śmiertelników
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
To jest tak proste i oczywiste, że nigdy bym na to nie wpadłRAFIX pisze:robisz większa dziurkę a potem GS uzupełniasz
Takie frykasy to u goblinówNiko pisze:i napewno zaden taki koles lichem zwany nie wpadl na pomysl zeby dodac czegos od siebie do tej sadzawki? zamiast licha lowiacego ryby ja bym zrobil licho sikajace do wody
Fotografie są, jakie są Lepszych już nie zrobię, choć i tak na szarym tle zdjęcia wychodzą mi najlepiej.
Podstawka pod Treekina skończona:
Leśne elfy z Athel Loren do Warheim(jako że figurki będą służyły do częstego grania pomalowałem je bezbarwnym lakierem matowym Humbrola):
I kilka zdjęć grupowych:
cześć...
jak tak patrzę na tych wardancerów po raz kolejny to mi się zaczynają podobać... ładne połączenie kolorów do nich dobrałeś!
jedynie przyczepiłbym się do ostrzy.... osobiście zrobiłbym je jaśniejsze! żeby nie wyglądały na jakieś tłuki tylko porządny oręż! lśniący oręż!
który rozcina plugawe gardła wrogów!
jak tak patrzę na tych wardancerów po raz kolejny to mi się zaczynają podobać... ładne połączenie kolorów do nich dobrałeś!
jedynie przyczepiłbym się do ostrzy.... osobiście zrobiłbym je jaśniejsze! żeby nie wyglądały na jakieś tłuki tylko porządny oręż! lśniący oręż!
który rozcina plugawe gardła wrogów!