Turniej w Lublinie by Kiełbasy -18. października - 700 pts

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Post autor: krecik_77 »

Supeł, ja tego mirrora nie wprowadzałem, żeby się mścił, tylko by niektórzy sobie zagrali inną armią dla odmiany. A ograniczenia są po to, by ograniczały :D

Kamil.Sz
Falubaz

Post autor: Kamil.Sz »

To, że mogę użyć max 3 PD na turę to wiem. Chodzi mi oto czy przeciwnik będzie miał jedną( czyli tak jak dotychczas było w „patrolach”) czy standartowo (dwie/krasnale cztery) kostki DD, bo przy ogrowej magii to duża różnica.

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

Kamil. słuchaj ty masz mój wzornik płomienia... pożyczyłem ci go jak kiedyś graliśmy w MDK i nie było jak sie spotkac i go oddac. Weź go na ten turniej

Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Kamil.Sz pisze:To, że mogę użyć max 3 PD na turę to wiem. Chodzi mi oto czy przeciwnik będzie miał jedną( czyli tak jak dotychczas było w „patrolach”) czy standartowo (dwie/krasnale cztery) kostki DD, bo przy ogrowej magii to duża różnica.
DD normalnie

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

a się zapytam detachmenty wliczają się do limitu oddziałów?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

ograniczenia obowiązują je takie same( liczone jak jeden oddział) a jeżeli jak oddzielny to zajmuje slota na jednostkę(max5) raczej to pierwsze. wg mnie powinno to być zmienione bo piechota imperialna któa do najlepszych nie należy jest jeszcze bardziej splewiona :?

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

a czy detaczmenty liczą się do kosztu jednostki? jeśli są liczone oddzielnie to powinny być oddzielne odziały, jeśli razem to o ile nie przekroczy wszystko 20 modeli i będzie kosztowało mniej niż 220pkt to gra gitara i możesz sobie wystawić nawet 2 takie - oczywiście wg mnie tak powinno być :D

krecik, nie będzie nikogo od was? Tomek, Kamil, Grześ?

Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Detachment liczy się do oddziału zarówno pod względem kosztowym, jak i ilości luda.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

uff udało się, wlepiłem swoim kraskom 3 maski a przy ich pomocy za każdym razem ugryzłem kilkanaście pkt
dziękuje orgom za turniej i przeciwnikom za walkę w podsumowaniu napisze, że miror to najlepszy możliwy format do grania w tym momencie, naprawdę można się pobawić w warhammer i nauczyć czegoś na turnieju

pzdr

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

Sorry, że mnie nie było, ale miałem dziś spóźnione o tydzień święto Matki Boskiej Pieniężnej. A z 2 zł nie było się co pokazywać;p teraz mogę porządzić i stać mnie już na wzmocnionego Tigera :wink:

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

wyniki? :)

Motor :P ty zawsze w dniu turnieju cos masz xD hehehe

Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Dziękuję wszystkim za udział w turnieju. Kto nie był, a mógł - ten kiep i basta.

imię i nazwisko SUMA

Jacek Suplewski 111
Maciej Parol 98
Kamil Szereda 87
Kacper Kozaczuk 87
Jacek Drob 87
Piotr Słomski 77
Tomasz Miścior 75
Piotr Kęska 72
Tomasz Pogodziński 70
Artur Desperat 68
Marcin Kondracki 47
Patryk Załucki 41
Łukasz Kondracki 36

Mam nadzieję, że Moria zrobi syty turniej na Falkonie, na 2000+ punktów :)

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

Shakin' Dudi pisze:
Motor :P ty zawsze w dniu turnieju cos masz xD hehehe
Jakoś trzeba zarobić na ten kieliszek chleba.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

ehh... żałuje, że nie przyszedłem. Spoooro zaspałem po wcześniejszym balowaniu i już się jakoś nie zebrałem, żeby tam dojechac. Ale widze, że krasnoludy sobie dobrze radziły bez wsparcia z Karak Zankaraz ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

oj dobrze dobrze, nie grało mi się tak wesoło od czasu przesławnego mastera u nas, jakbym nie był skacowany jak 815latek to by było jeszcze lepiej, dziękuje kiełbasom za turniej, naprawdę miror to najlepszy format, umiesz grać czeszesz nie umiesz dostajesz 6 masek i spokój :D

wujcio pogodyn
Wałkarz

Post autor: wujcio pogodyn »

A idzcie w cholere , ale porażka , dawno tak nie splewiłem... :D , ale jak pech to pech , a i jeszcze - CZOPEK POWINNI CI OBCIĄĆ RĄCZKI :D , wiesz za co!!!! :D
:D co za życie... :(

tak czy siak pewnie następny turniej w grudniu , bo moria coś na Falkonie ma robić

w dziale LIGI LOKALNE pojawił się temat klubowy kiełbasek z lublina
zapraszamy do rozmowy
pozdrawiam.

Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

wujcio pogodyn pisze:A idzcie w cholere , ale porażka , dawno tak nie splewiłem... :D , ale jak pech to pech , a i jeszcze - CZOPEK POWINNI CI OBCIĄĆ RĄCZKI :D , wiesz za co!!!! :D
:D co za życie... :(
Hihihi, na rzuty nie narzekam 8)
Z Supełem za to popełniłem mój częsty błąd - ofensywa paralityków na krasnoludzką linię Mażinota :? gdzie skutki były do przewidzenia :wink:
tak wogle - fajny turniej, ale frekfencja nadal niezadawolająca ale coraz lepiej, teraz liczę na falkon gdzie jak rok temu będzie ponad 20 luda i na duże pkt.

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

A czy na falkonie byłaby możliwość dwudniowego turnieju? Wtedy można by zrobić mirrora na duże punkty :wink:

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

o kurde! ta opcja masakruje i wbija w ziemię! jestem zaaa :D

ODPOWIEDZ