![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Turniej w Lublinie by Kiełbasy -18. października - 700 pts
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a się zapytam detachmenty wliczają się do limitu oddziałów?
ograniczenia obowiązują je takie same( liczone jak jeden oddział) a jeżeli jak oddzielny to zajmuje slota na jednostkę(max5) raczej to pierwsze. wg mnie powinno to być zmienione bo piechota imperialna któa do najlepszych nie należy jest jeszcze bardziej splewiona ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
a czy detaczmenty liczą się do kosztu jednostki? jeśli są liczone oddzielnie to powinny być oddzielne odziały, jeśli razem to o ile nie przekroczy wszystko 20 modeli i będzie kosztowało mniej niż 220pkt to gra gitara i możesz sobie wystawić nawet 2 takie - oczywiście wg mnie tak powinno być ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
krecik, nie będzie nikogo od was? Tomek, Kamil, Grześ?
krecik, nie będzie nikogo od was? Tomek, Kamil, Grześ?
uff udało się, wlepiłem swoim kraskom 3 maski a przy ich pomocy za każdym razem ugryzłem kilkanaście pkt
dziękuje orgom za turniej i przeciwnikom za walkę w podsumowaniu napisze, że miror to najlepszy możliwy format do grania w tym momencie, naprawdę można się pobawić w warhammer i nauczyć czegoś na turnieju
pzdr
dziękuje orgom za turniej i przeciwnikom za walkę w podsumowaniu napisze, że miror to najlepszy możliwy format do grania w tym momencie, naprawdę można się pobawić w warhammer i nauczyć czegoś na turnieju
pzdr
Sorry, że mnie nie było, ale miałem dziś spóźnione o tydzień święto Matki Boskiej Pieniężnej. A z 2 zł nie było się co pokazywać;p teraz mogę porządzić i stać mnie już na wzmocnionego Tigera ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
wyniki? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Motor
ty zawsze w dniu turnieju cos masz xD hehehe
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Motor
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Dziękuję wszystkim za udział w turnieju. Kto nie był, a mógł - ten kiep i basta.
imię i nazwisko SUMA
Jacek Suplewski 111
Maciej Parol 98
Kamil Szereda 87
Kacper Kozaczuk 87
Jacek Drob 87
Piotr Słomski 77
Tomasz Miścior 75
Piotr Kęska 72
Tomasz Pogodziński 70
Artur Desperat 68
Marcin Kondracki 47
Patryk Załucki 41
Łukasz Kondracki 36
Mam nadzieję, że Moria zrobi syty turniej na Falkonie, na 2000+ punktów![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
imię i nazwisko SUMA
Jacek Suplewski 111
Maciej Parol 98
Kamil Szereda 87
Kacper Kozaczuk 87
Jacek Drob 87
Piotr Słomski 77
Tomasz Miścior 75
Piotr Kęska 72
Tomasz Pogodziński 70
Artur Desperat 68
Marcin Kondracki 47
Patryk Załucki 41
Łukasz Kondracki 36
Mam nadzieję, że Moria zrobi syty turniej na Falkonie, na 2000+ punktów
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jakoś trzeba zarobić na ten kieliszek chleba.Shakin' Dudi pisze:
Motorty zawsze w dniu turnieju cos masz xD hehehe
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
oj dobrze dobrze, nie grało mi się tak wesoło od czasu przesławnego mastera u nas, jakbym nie był skacowany jak 815latek to by było jeszcze lepiej, dziękuje kiełbasom za turniej, naprawdę miror to najlepszy format, umiesz grać czeszesz nie umiesz dostajesz 6 masek i spokój ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Wałkarz
A idzcie w cholere , ale porażka , dawno tak nie splewiłem...
, ale jak pech to pech , a i jeszcze - CZOPEK POWINNI CI OBCIĄĆ RĄCZKI
, wiesz za co!!!!
co za życie...
tak czy siak pewnie następny turniej w grudniu , bo moria coś na Falkonie ma robić
w dziale LIGI LOKALNE pojawił się temat klubowy kiełbasek z lublina
zapraszamy do rozmowy
pozdrawiam.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
tak czy siak pewnie następny turniej w grudniu , bo moria coś na Falkonie ma robić
w dziale LIGI LOKALNE pojawił się temat klubowy kiełbasek z lublina
zapraszamy do rozmowy
pozdrawiam.
Hihihi, na rzuty nie narzekamwujcio pogodyn pisze:A idzcie w cholere , ale porażka , dawno tak nie splewiłem..., ale jak pech to pech , a i jeszcze - CZOPEK POWINNI CI OBCIĄĆ RĄCZKI
, wiesz za co!!!!
![]()
co za życie...
![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Z Supełem za to popełniłem mój częsty błąd - ofensywa paralityków na krasnoludzką linię Mażinota
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
tak wogle - fajny turniej, ale frekfencja nadal niezadawolająca ale coraz lepiej, teraz liczę na falkon gdzie jak rok temu będzie ponad 20 luda i na duże pkt.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
o kurde! ta opcja masakruje i wbija w ziemię! jestem zaaa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)