World of Warcraft
Moderator: Zaklinacz Kostek
Jeżeli posiadasz konto do WoW-a przypuśćmy zaktualizowane do MoP, to sprawdzaj co jakiś czas je na eu.battlenet bądź mail, bo rozdają 2 tygodniowe abo na WoD-a, później oczywiście albo płacisz albo nie grasz Taka zachęta .
Jak ktoś chce pograć to :
WoW - Burning Legion/PW
BF4 PC - PW
WoW - Burning Legion/PW
BF4 PC - PW
Niedlugo wchodzą tokeny do gry.
Jeden token to 30 dni grania. jeden token ma kosztowac około 30k golda.
sam bez jakiejkolwiek farmy mam w tym momencie jakies 30k wlasnie. Ciekawe jak popularne to bedzie. bo jednak ktos tego tokena kupic musi za euro i wystawic na aukcji. jakies to rozwiazanie jest przeciw botom, no i daje mozliwosc grania za free ;]
Jeden token to 30 dni grania. jeden token ma kosztowac około 30k golda.
sam bez jakiejkolwiek farmy mam w tym momencie jakies 30k wlasnie. Ciekawe jak popularne to bedzie. bo jednak ktos tego tokena kupic musi za euro i wystawic na aukcji. jakies to rozwiazanie jest przeciw botom, no i daje mozliwosc grania za free ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
nawet nie wiem co się teraz dzieje. pandaria mnie wykluczyła ze świata WoWa skutecznie. sentymentalnie wracam na serwer Sunwell.pl, za czasów WotLK najlepiej mi się pykało
Najnowszy dodatek jest naprawdę dobry, taki powrót do burning crusade, quest line jest świetny, jednak po skończeniu i dotarciu do endgame jest znów jak zawsze tak samo - grind, grind i jeszcze trochę grindu. Ja pogralem miesiąc, nie powiem, bawiłem się bardzo dobrze, ale na więcej już siły nie starczyło. Grałem w wowa od wyjścia burning crusade, myślę, że ten dodatek z alternatywną historią był dobrym momentem na zakończenie przygody
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Aha. dobry grind nie jest zły tylko nie chce mi się płacić za to abonamentu. Dlatego wracam sobie co jakiś czas na sunwell i robie nowa postać do wylevelowania.
Sęk w tym, że ich cena w europie jest ponad 2x większa niż na serwerach amerykańskich, o serwerach służących do "profesjonalnego" farmienia golda na sprzedaż nie będe wspominał.
https://wowtoken.info
https://wowtoken.info
Kto widział nowy trailer ? https://www.youtube.com/watch?v=eYNCCu0y-Is
W Wowa za bardzo nie grałem, ale jak już Blizzard zrobi trailer to...zrobi ;D
W Wowa za bardzo nie grałem, ale jak już Blizzard zrobi trailer to...zrobi ;D
Mam podobne zdanie. Ofc technicznie wymiata. Ale jakiś taki bez sensu sie wydaje.
Ktoś gra w Legion? Podzieli się wrażeniami?
Ja grami na prawdę super się gra. Raid fajny, dungeony też. Expienie klamek super sprawa. Mnóstwo talentów, tym bardziej pod pvp (talenty, pvp talenty i weapon traity). No i takie nowości jak world questy i mythic+. W sumie to jest co robić
Ja w sumie też gram, powoli zbliżam się do drugiego miesiąca i końca prepaida i chyba sobie odpuszczę granie dalej. Nie powiem, jest spoko, bardzo dużo zmian i ciekawostek, ale doszedłem znów do momentu, gdzie gierka przechodzi w chamski grind i farmienie (czy to world questów, czy artifact powera, żeby levelować broń). Na dniach ma dojść nowy content rajdowy i remasterowany Karazhan, to może mnie na chwilę dłużej zatrzyma i dokupie miesiąc grania za golda. Ogólnie jest trochę lepiej niż w poprzednim dodatku (tam zagrałem miesiąc i sobie dałem spokój ;D ), sporo rzeczy wywrócili do góry nogami (na przykładzie kapłana, którym gram, całkowicie zmieniła się mechanika), sporo rzeczy pozostało bez zmian (czyli bezsensowne ze strony blizza nerfy/buffy skilli). Wow nadal jest wowem, gra się fajnie, do czasu jak się znudzi i czeka się na kolejny dodatek
A i super zajebiste RNG, dzięki któremu przez dwa miesiące nadal nie wypadł mi nigdzie shadow artefakt z ilvl większym niż 825 (gdzie teraz mam ilvl 856).
A i super zajebiste RNG, dzięki któremu przez dwa miesiące nadal nie wypadł mi nigdzie shadow artefakt z ilvl większym niż 825 (gdzie teraz mam ilvl 856).
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
co to jest rng?
ja ostatnio grałem w CATA na globalu. powiedziałem sobie, że ta gra to strata czasu po tym jak się fabułę ogarnie. ale znowu mnie ciągnie. i chyba znowu muszę spróbować. podejrzewam, że szybko mi się znudzi, choć po pochlebnych opiniach jakie słyszę o Legionie to może być ciekawie
ja ostatnio grałem w CATA na globalu. powiedziałem sobie, że ta gra to strata czasu po tym jak się fabułę ogarnie. ale znowu mnie ciągnie. i chyba znowu muszę spróbować. podejrzewam, że szybko mi się znudzi, choć po pochlebnych opiniach jakie słyszę o Legionie to może być ciekawie