Łomianki turniej przeniesiony na niedzielę 8.III.2009r.
Daruś:Dalmar pisze:Mam prośbę o informację o której zaczyna się turniej bo nie ma tego na 1 stronie z regulaminem - chyba że mi już na starość oczy szwankują
NIe oglądaj telewizji i nie czytaj forum jednocześnie :P:PHarmonogram:
9:00-9:30 zapisy
9:30-12:15 I Bitwa
12:25-15:10 II Bitwa
15:20-18:05 III Bitwa
18.20 wyniki i wręczenie nagród
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
W regulaminie turnieju w pierwszym poście jest informacja, że nie można pić alkoholu w ICDS-ie i w jego rejonie są również podane godziny w jakich odbywają sie bitwy. Przychodzenie w stanie wskazującym tez nie wskazane Dziękuję za spostrzeżenie, że jedna osoba powtarza się Zawsze to większa szansa na wygraną, chociaż ciężko jednocześnie dwie bitwy grać
- Archiwista85
Wszystkie rozpiski które dostałem są ok. Wciąż brakuje mi rozpisek od, (lp. z pierwszego postu): 12, 25, 26, 27, 36, 44. Jeżeli nie dostanę dziś do 16-stej. Proszę przynieść jutro, wraz z usprawiedliwieniem i zaakceptuję przed turniejem. Pozdrawiam! Mamy 43 osoby ostatecznie zapisane. Przywożę 22 blaty. Jeżeli ktoś chciałby jeszcze się zapisać, obecnie wchodzi w grę wyłącznie telefoniczna rozmowa ze mną : 888-270-066 Pozdrawiam!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
czy Yhetii/gorgery przejdą jako Fenbeasty?
- Archiwista85
Mówisz o proxach? To małe ilości więc nie bedzie problemu.
- Archiwista85
nie znam się na Ograch i nie wiem co z nich jest do kupienia w Polsce a co nie, więc tak jak napisałem, bez problemu możesz wystawić.
- Archiwista85
Szkoda, może jednak się uda jeszcze i wpadniesz Blaty przywiezione., a kierowca to mnie zaraz opier.... za amortyzatory
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
ja mam jednego fenbeasta, bez ręki chyba, pobazgrany, ale nie wiem czy nie lepszy niż prox, jak coś to napisz, poszukam i wezmęMurmandamus pisze:czy Yhetii/gorgery przejdą jako Fenbeasty?
- Archiwista85
a z czego sproksujesz blood knightów? Jak z jakiejś kawalerii to ok, a jak nie da rady to powycinaj chociaż podstawki
- morgan10005
- Falubaz
jakaś profanacja- pająki za Blood Knightow