Wotan - Armia DE - Mroczne Driady PMotM LXXIII [18.10.2018]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Wotan - Armia DE - [08.04.2013]
Świetne wszystko , ale mi najbardziej podoba się tray...
Witam
Dzieki za pozytywne komentarze i ze sie podoba Armia:)
Dzisiaj Czarodziejki
Na Koniku
Piesza ze Sztylecikiem
Wspólne zdjęcje trzech Czarodziejek tyle chyba powinno wystarczyc na całą armię
A tu projekt Lorda ze Smokiem bo na smoku by był jeszcze musi sobie poczekac aż urosnie
Pozdrawiam
Dzieki za pozytywne komentarze i ze sie podoba Armia:)
fajnie mogę takowe wykonac $$$smiejagreg pisze: ale mi najbardziej podoba się tray...
Dzisiaj Czarodziejki
Na Koniku
Piesza ze Sztylecikiem
Wspólne zdjęcje trzech Czarodziejek tyle chyba powinno wystarczyc na całą armię
A tu projekt Lorda ze Smokiem bo na smoku by był jeszcze musi sobie poczekac aż urosnie
Pozdrawiam
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czarodziejki fajnie pomalowane, szkoda tylko, że piesze takie same pozy mają - zbyt mało się róznią trochę... Z malowania to tylko gem na mieczu mi nie podchodzi. Imho za dużo powierzchni zajmują jasne odcienie - powinno być nie więcej, niż 1/3. Poza tym walnąłeś tą biała kropę zbyt wielką. stąd nie do końca dobrze wyszedł ten gem...
Pomaluj gostka ze smoczkiem - zapowiada się dobrze...
Pomaluj gostka ze smoczkiem - zapowiada się dobrze...
Witam
Rydwany - pierwszy normalny a drugi na korsarski przerobiony, fajnie sie malowało pierwszy wiec drugi tez szybko poszedł za jednym razem
Lord
Shades z dwiema broniami zrobieni z Wardancer i plaszcze od Glade Guard
Warriors kolejna dziesiatka teraz by sie chyba przydaly z jakie dwa filary dla ozdoby
Pozdrawiam
Rydwany - pierwszy normalny a drugi na korsarski przerobiony, fajnie sie malowało pierwszy wiec drugi tez szybko poszedł za jednym razem
Lord
Shades z dwiema broniami zrobieni z Wardancer i plaszcze od Glade Guard
Warriors kolejna dziesiatka teraz by sie chyba przydaly z jakie dwa filary dla ozdoby
Pozdrawiam
Ci shadesi mi się bardzo podobają. Dzięki wardancerom mają bardzo dynamiczne pozycje. Ogólnie bardzo mi się podoba twój sposób malowania. Jestem pod wielkim wrażeniem :0 :0 :0
DE turniejowo (W/D/L)
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
Kolejna świetna partia
Nie mogę się doczekać aż zobaczę na żywo - wpadnij kiedyś do nas na turniej koniecznie bo dawno Cię u nas nie było
Nie mogę się doczekać aż zobaczę na żywo - wpadnij kiedyś do nas na turniej koniecznie bo dawno Cię u nas nie było
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Shades ekstra, natomiast fiolet imho zbyt oczojebny, głównie na rydwanach...
There is no such a thing as "zbyt oczojobny"
Mnie najbardziej podoba sie kolor osmiorniczek i tarcz warriorów ; )
Mnie najbardziej podoba sie kolor osmiorniczek i tarcz warriorów ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dzięki za pozytywne komentarze
Fajnie że spodobals sie pomysł z Shades
Fiolet na cold one to tak miał byc "oczojobny" bo to po fioletowym inku a on sie tak swieci, tak jak by im sie łuski mienily wiec zostanie pozostały fiolet juz mniej sie swieci noze od lampy tak wyszedł.
Tarcze to takie urozmajcenie bo troche monotonny ten fiolet i czern a tak troche rozjasnia, na korsarzach mi sie spodobał i szukam motywów by wstawiac ten kolor
Sevi dzieki za zaproszenie napweno skorzystam choc jeszcze nie wiem kiedy
Pozdrawiam
Fajnie że spodobals sie pomysł z Shades
Fiolet na cold one to tak miał byc "oczojobny" bo to po fioletowym inku a on sie tak swieci, tak jak by im sie łuski mienily wiec zostanie pozostały fiolet juz mniej sie swieci noze od lampy tak wyszedł.
Tarcze to takie urozmajcenie bo troche monotonny ten fiolet i czern a tak troche rozjasnia, na korsarzach mi sie spodobał i szukam motywów by wstawiac ten kolor
Sevi dzieki za zaproszenie napweno skorzystam choc jeszcze nie wiem kiedy
Pozdrawiam
Witam
Tym razem Kociolek, od ponad roku koło niego majstrowałem, i jak skonczylem to sie okazało ze bedzie nowy model ale nic bedzie taki. Jedynie sie zastanawiam jeszcze nad tym fioletem na posagu, narazie jest tylko inkiem przemyty by sie swiecił jak granit czy cos podobnego, moze kiedys dorobie takie pekniecia jak w podreczniku, ale narazie chyba zostanie tak jak jest
Cauldron of Blood
Assassin 7ed, zdjecia łysego gdzies mi zginely, jeszcze jednego wzoru mi brakuje i bedzie komplet
Banda Łysego
Pozdrawiam
Tym razem Kociolek, od ponad roku koło niego majstrowałem, i jak skonczylem to sie okazało ze bedzie nowy model ale nic bedzie taki. Jedynie sie zastanawiam jeszcze nad tym fioletem na posagu, narazie jest tylko inkiem przemyty by sie swiecił jak granit czy cos podobnego, moze kiedys dorobie takie pekniecia jak w podreczniku, ale narazie chyba zostanie tak jak jest
Cauldron of Blood
Assassin 7ed, zdjecia łysego gdzies mi zginely, jeszcze jednego wzoru mi brakuje i bedzie komplet
Banda Łysego
Pozdrawiam
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Ja tu wszedłem łysego zobaczyć a on tylko na takim małym zdjęciu:/ W ogóle pierwszy raz widze kociołek od przodu:D Strasznie chudziutki ten posąg:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Odnośnie twojej armii. WALCZYŁ BYM
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Wotan. Jest dobrze wrzuc troche lepsze foty to przyjrzymy sie dokladniej. Wrzucaj troche mniej lakieru i bedzie git malina. Mozliwe ze przez flesza tak sie wszystko swieci ale figsy ok i fajnie utrzymane w schemacie.
Witam
Cookie Monster jest Łysy z bliska
^Karpiu^ nie zawsze wychodza mi te zdjecia ostro, figurki nie sa lakierowane do swietlowki robie zdjecia to moze przez to sie one swieca
Łysy
Lord na Cold One - lekko zmieniony bo głowa mi sie nie podobała teraz znacznie lepiej
Cookie Monster jest Łysy z bliska
^Karpiu^ nie zawsze wychodza mi te zdjecia ostro, figurki nie sa lakierowane do swietlowki robie zdjecia to moze przez to sie one swieca
Łysy
Lord na Cold One - lekko zmieniony bo głowa mi sie nie podobała teraz znacznie lepiej
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1MadMax pisze:Zacne malowanie. Tak trzymać .