PS: Ludzie regularnie palący zioło strasznie śmierdzą
twoja stara śmierdzi
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
PS: Ludzie regularnie palący zioło strasznie śmierdzą
Ad1Szaman pisze:
jestem przeciwny, bo nie chce, aby moje dziecko poprzez legalizacje mialo ulatwiony dostep do narkotykow.
Izo, tak, znam przypadki agresji przy uzywaniu marihuany.
Twoje argumenty sa mega slabeHrabia Duuku pisze:Ad1Szaman pisze:
jestem przeciwny, bo nie chce, aby moje dziecko poprzez legalizacje mialo ulatwiony dostep do narkotykow.
Izo, tak, znam przypadki agresji przy uzywaniu marihuany.
Znam przypadki agresji bez uzywania czegokolwiek![]()
Ad2
Naprawde sie łudzisz ze jak ktos chce załatwic sobie to nie załatwi w Polsce?
Bardzo słabe argumenty tu padają, o nieprzyjemnym zapachu nie wspomne,Jasiuu dobrze skomentowal
Szaman pisze: Ad1: co to ma wspolnego? jesli ktos jest agresywny tylko z powodu trawy, to juz jest wystarczajacy argument.
I znowu nieletnie - ludzie trawa będzie legalna dla ludzi >18, to nie ma nic wspólnego z pedofilią, czy nieletnimi prostytutkami. To nie są argumenty tylko rzucanie hasłami w celu wywołania strachu przed zmianami ^^Szaman pisze: Ad2: mozna tez zalatwic heroine, bron i nieletnie prostytutki. legalizujemy?
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
Izo pisze:Ponieważ?
Izo pisze:Sądzę tak na podstawie...
Wszystko to się ze sobą wiążę. Legalizacja marihuany byłaby szkodliwa chociażby ze względu na turystykę narkotykową. Nie ma postaw by sądzić, że skoro głupi turyści wariują w Holandii (jak sam napisałeś) nie wariowali by w Polsce. Sytuacja nagłego zalegalizowania takich środków w większości Europy jest niemożliwa więc nie sposób wyeliminować owych turystów. Alkohol też jest legalny od 18 lat a kupno go przez podstawówkowiczów nie stanowi już żadnego problemu. Sądzę, że tak byłoby również z innymi imprezowymi używkami. To właśnie szkodzi społeczeństwu. Owszem, problemem jest alkohol, jet to problem poważny z którym trzeba walczyć. Nie zmienia to faktu, że można z nim walczyć, jednocześnie nie popierając marihuany. Czasami mnie ponosiło i używałem dużych dawek ironii. Ci (Ten) którzy mają podobne do mojego spojrzenie na tą kwestię zrozumieją, inni niekoniecznie. Niemniej dzięki Izo za sensowną rozmowę i jeszcze raz przepraszam za niektóre moje wstawki. Chętnie z Tobą kiedyś pogadam na tematy społeczne.Izo pisze:Gdzie ja napisałem o mniejszym źle, chyba się nie zrozumieliśmy. Raczej chodziło mi o to, że zamiast walczyć z wiatrakami (domniemana społeczna szkodliwość marihuany), trzeba się zając poważnymi problemami.
Cieszę się, że szanujesz moje zdanie. Rozmowa z Tobą to przyjemność. Wykazałeś się dodatkowo wielką oryginalnościom dzięki czemu przeczytałem twojego posta z wielką przyjemnością.twoja stara śmierdzi
[/quote] Cieszę się, że doceniłeś merytoryczną albo chociaż humorystyczną część jego komentarza.Hrabia Duuku pisze:Bardzo słabe argumenty tu padają, o nieprzyjemnym zapachu nie wspomne,Jasiuu dobrze skomentowal
TROLL HARDER.Dzoooma pisze:PS: Ludzie regularnie palący zioło strasznie śmierdzą
Ja nie szanuję Twojego zdania. Uważam, że jesteś trollem, który sobie epicko zakpił z piszących tu użytkowników i chyba tylko przez temperaturę dyskusji potraktowali Twoje teksty jako godne reakcji zamiast zbyć milczeniem (tzn. wywołania reakcji Ci gratuluję, bo bycie successful trollem jest, wbrew pozorom, trudną sztuką).Dzoooma pisze:Cieszę się, że szanujesz moje zdanie.
no wlasnie. Tobie sie nie chce wierzyc w moje arguemnty, ale juz ja w Twoje powinienemIzo pisze:Coś mi się nie chce wierzyć w tą agresję z powodu trawy ^^ Nawet jeżeli, to był to pewnie odosobniony przypadek ^^Szaman pisze: Ad1: co to ma wspolnego? jesli ktos jest agresywny tylko z powodu trawy, to juz jest wystarczajacy argument.
to byl przyklad. jesli masz sie czepiac slowa nieletnie, to je wywal. pytanie pozostaje bez zmian.Izo pisze:I znowu nieletnie - ludzie trawa będzie legalna dla ludzi >18, to nie ma nic wspólnego z pedofilią, czy nieletnimi prostytutkami. To nie są argumenty tylko rzucanie hasłami w celu wywołania strachu przed zmianami ^^Szaman pisze: Ad2: mozna tez zalatwic heroine, bron i nieletnie prostytutki. legalizujemy?
trzymam sie - pracuje dla GW wiec nie takie rzeczy mnie juz na tym forum spotykalyDzoooma pisze:Trzymaj się Szaman.
PICS OR IT DIDN'T HAPPEN.Szaman pisze:Ad1: co to ma wspolnego? jesli ktos jest agresywny tylko z powodu trawy, to juz jest wystarczajacy argument.
Szaman pisze:Ad2: mozna tez zalatwic heroine, bron i nieletnie prostytutki. legalizujemy?
Pierwszą cześć z wywracaniem oczyma pominę pozwolisz, natomiast tutaj z ciekawości - powiedz, czy serio widzisz analogię? Co ma wspólnego legalizacja broni na ten przykład z legalizacją marihuany? Nie rozumiem. Oglądałeś Bowling for the columbine Moore'a? Wiadomo, że mało obiektywny dokument, ale mi wystarczyła statystyka ile osób ginie rocznie w stanach od broni palnej. Czy naprawdę przez legalizację trawy Polskę spotka taki los?Szaman pisze:to byl przyklad. jesli masz sie czepiac slowa nieletnie, to je wywal. pytanie pozostaje bez zmian.Izo pisze:I znowu nieletnie - ludzie trawa będzie legalna dla ludzi >18, to nie ma nic wspólnego z pedofilią, czy nieletnimi prostytutkami. To nie są argumenty tylko rzucanie hasłami w celu wywołania strachu przed zmianami ^^Szaman pisze: Ad2: mozna tez zalatwic heroine, bron i nieletnie prostytutki. legalizujemy?
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
kpina to jest ten temat. a ja juz dawno nie spotkalem sie z tak sensownymi argumentami, prezentowanymi przez Dzooome, wsrod mlodziezy nt zielska. ma moje pelne poparcie.Tomash pisze:Ja nie szanuję Twojego zdania. Uważam, że jesteś trollem, który sobie epicko zakpił z piszących tu użytkowników i chyba tylko przez temperaturę dyskusji potraktowali Twoje teksty jako godne reakcji zamiast zbyć milczeniem (tzn. wywołania reakcji Ci gratuluję, bo bycie successful trollem jest, wbrew pozorom, trudną sztuką).Dzoooma pisze:Cieszę się, że szanujesz moje zdanie.
No chyba, że to nie była prowokacja, nie trollujesz i naprawdę sądzisz to, co tu powypisywałeś. Tym gorzej dla Ciebie.
no wlasnie sie zaczelyIzo pisze:Heh dyskusja to wymiana poglądów, ja nie widzę nic złego dopóki nie zaczną się wjazdy osobiste.
moja wypowiedz byla odpowiedzia na dosc agresywny post Tomasha, ktory niepotrzebnie zaostrzyl dyskusjeIzo pisze:Szaman chwalisz poglądy Dzooomy bo są zbieżne z twoimi, zrozumiałe, ale szanuj poglądy innych, dla których ten temat to nie kpina, a marzenie. Pzdr