"Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: "Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.

Post autor: Kalesoner »

Drugi turniej z rzędu dla Brety i drugi turniej z rzędu dla JH. 8)
ŻONDZIMY!

gratulacje chłopaki 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

poszedł pakt Ribentrop-Mołotow z Kacprem po 1 bitwie :mrgreen:
i zamiast walczyć przeciw sobie podzieliśmy sie TOP 2 :D

fest turniej
ostatnia akcja 3 bitwa czołg jedzie na guli z genkiem i bsb, to na 4 punktach albo nie na 5 !
14 guli zmiecione czyli wszystkie które były :] dla takich akcji gram w te głupią gre :P

pozdro 600
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2009, o 22:37 przez Manfred, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Choć mój wystąp na tym turnieju zaliczam do jednego z dwóch najgorszych do tej pory w mojej battlowej karierze :( to chcialbym jeszcze raz podziękować przeciwniką z którymi gralem; to byly naprawdę luzackie bitwy w fajnej atmosferze :wink:

Pzdr.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

fajnie się grało
pozdro wszystkim miłym mordkom
a największy buziak dla mego sojusznika jebańca który potrafi zdać 6 wardów pod rząd : )
:mrgreen:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

a no i pozdro i dzięki oczywiście dla Moich oponentów których zmiażdżyłem i sojusznika który czasami sie przydawał :D

nie oczywiście żarcik ;)

Wszystkie bitwy naprawde spoko, Aleksander zajebiście że zaczołeś znowu grać :)

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Dzieki za turniej Kulty.Fajne bitewki wyszły z tego ,scenariusze się sprawdziły i wprowadzily troszke odmiany od 3 piczek.Szacun dla mojego familiara za równie gówniane rzuty co moje,przeciwnikom także za rzuty nie odstające od naszych a miejscami i jeszcze bardziej plewne:lol2: .
Rada na przyszłość:sypcie wcześniej karniakami bo przedłużanie o 2h turnieju to lekkie przegięcie. Rozegrałem 3 bitewki po 6 tur(nawet z Rafixem który był chyba kilka razy na fajku).Jak się chce, to się da! A Rajstopera nie uratowało przedłużanie bo i tak grał 3 bitwe na ostatnim stole :lol2: .

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

Kiedy orki mogłyby wystawić na 2k+ 6 slotów special... w tym charioty i bolce zajmujące tylko połowę slota. To nigdy bym nie powiedział, ze to słaba armia:D
Wielki park maszynowy + 6 chariotów w połączeniu z 3 wylosowanymi stopami to straszna sprawa. Ale i tak wielkie gratzy dla Kołaty!

Z moich wnioski są takie, ze lepiej mi się gra na armie 150-250 pkt większe :)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Bardzo milo spedzona sobota. Fajne bitwy. Dzieki.

Tez sobie przypomnielismy, ze poszedl wal z pegazista. 4ech graczy i nikt nie ogarnal :) Chyba wszyscy byli zaskoczeni co potrafi jego pistolet. Prawdziwy kowboj!

Niezapomniana sytuacja: Nasze miny przed ostatnia bitwa... O nie 3 scorpiony i wraty! Co to bedzie, co to bedzie! 6 tura, manfred rzuca 15 impaktow tigerem w 14stke guli z vampierzami, krzyczac "mowcie mi rommel".

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ada na przyszłość:sypcie wcześniej karniakami bo przedłużanie o 2h turnieju to lekkie przegięcie
Moze po prostu zaczynajmy o 9-9:30 a nie 11 ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Bez kitu, wypas bylo.
Dzieki Debek za swietna gre, ponadto jeszcze przeciwnikom, organizatorom i Manfredowi za pakt R-M :]

Awatar użytkownika
Emilianek
Chuck Norris

Post autor: Emilianek »

Dzięki organizatorom za turniej i przeciwnikom za bitwy. :) Scenariusze też były bardzo fajne.
Jedyne zastrzeżenie to właśnie wspominany wcześniej czas bitew i ogólnie turnieju. Tak być nie może! :wink:

pozdro

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

Fajny turniej. 3 dość luźne bitwy. Dzięki Sociowi oraz przeciwnikom za grę. Następnym razem niech harmonogram bitew będzie zgodny z czasem...
Dajcie wyniki.

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Turniej świetny.

Mogliby organizatorzy wkleić wyniki ?? Nie mogłem zostać do końca a chciałbym wiedzieć który byłem

Marian
Chuck Norris

Post autor: Marian »

Czy ktoś znalazł miarkę gw podpisaną żółtą farbką moim imieniem?

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

3 w porządku bitwy , ale i tak najfajniej grało się w czoko kości :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

ktokolwiek widzial ktokolwiek wie?
przez przypadek zamienilem sie z kims miarkami GW. Moja byla podpisana na bialo "SEMI" a mam niepodpisana, lekko smigana.
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Post autor: dziekanotr »

a ja mam u siebie zabojce skavenow ,niewiem nawet jak sie u mnie znalazla ,kogo ta ksiazka?

Awatar użytkownika
Arecki
Mudżahedin

Post autor: Arecki »

pewnie Jaśka.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

moja ty wałkarzu podły :wink:

Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Post autor: dziekanotr »

nie zwalowalem specjalnie, lecz z dobrej checi oddania komus kto zapomnial;p bedziesz za tydzien na turnieju? to Ci oddam

ODPOWIEDZ