Patrole we Wrocławiu
Re: Patrole we Wrocławiu
0-50% HEROS
25%+ CORE
0-50% SPECIAL
0-25% RARE
max 2 LT
2 takie same speciale
1 taki sam rare
i 1000pts wystarczy na wszystko
Pasuje?
25%+ CORE
0-50% SPECIAL
0-25% RARE
max 2 LT
2 takie same speciale
1 taki sam rare
i 1000pts wystarczy na wszystko
Pasuje?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
imienni?
kurwa nie umiem zrobic rozpiski, wkurwia mnie ta nowa edycja.
kurwa nie umiem zrobic rozpiski, wkurwia mnie ta nowa edycja.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
ja bym był skłonny do takowej opcji dla wszystkich
max.25% hero,tylko jeden
min.50%core
max.50%specjal,2 te same
max.25%rare,nie może się powtórzyć
max.1LT
uzasadnienie?
jeden hero na patrol jest dobrym pomysłem gdyż nie zachwieje to równowagi turnieju.
50% na core jest po to żeby było jak najwięcej podstawy armi wiadomo na patrol jest wskazane by właśnie one stanowiły przynajmniej połowę rozpiski
50% na specjale jak i 25%na rary jest oczywistą oczywistością
max.25% hero,tylko jeden
min.50%core
max.50%specjal,2 te same
max.25%rare,nie może się powtórzyć
max.1LT
uzasadnienie?
jeden hero na patrol jest dobrym pomysłem gdyż nie zachwieje to równowagi turnieju.
50% na core jest po to żeby było jak najwięcej podstawy armi wiadomo na patrol jest wskazane by właśnie one stanowiły przynajmniej połowę rozpiski
50% na specjale jak i 25%na rary jest oczywistą oczywistością
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
50% hero
25% core min.
50% special
25% rare
i bez głupich przekomarzań
coś jeszcze?
ps.: jeden hero odpada bo bretka misi mieć 2
25% core min.
50% special
25% rare
i bez głupich przekomarzań
sloty HE określa FQ więc nie ma dyskusjiEerion pisze:Dimitr bestio, jak zasada rare i special odnosi się do HElfów? Żeby nie było żadnych dziwnych akcji potem xD
coś jeszcze?
ps.: jeden hero odpada bo bretka misi mieć 2
Wiesz to nie jest tak, że chce nie wiadomo co proxować. Myślę, że w 25% spokojnie się zmieszczę. No i wszystko to będą figsy tylko po prostu będę chodził z wahadełkiem i mówił "Widzisz tutaj white lionów..."
No to... Do zobaczenia we wtorek. Będę ok. godziny 15:30-16.
edit:
Czy ma ktoś podesłać nowy spis magic itemów i lorów? Booka jeszcze nie zakupiłem (troche kosztuje =f). Bo się właśnie kapnąłem, że na pewno się przyda jak musze wcześniej lore dać, itd.
No to... Do zobaczenia we wtorek. Będę ok. godziny 15:30-16.
edit:
Czy ma ktoś podesłać nowy spis magic itemów i lorów? Booka jeszcze nie zakupiłem (troche kosztuje =f). Bo się właśnie kapnąłem, że na pewno się przyda jak musze wcześniej lore dać, itd.
No i to jest rozsądna propozycja (w końcu to ma być patrol) . Chłopaki decydujcie się szybko , ustalajcie terminy i lecimy .JarekK pisze:no to raczej proste
1 hero (2 dla brety)
25% w core
50% w specialach
25% w rarach
i juz
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.