natomiast plastelina i makaron,
Przyjechanie z figurką z makaronu i plasteliny
Tropic 2004' i 26 spawnów Morghula
makaron i plastelinę ( i dużo bitzów ) kupisz za grosze, a wspomnienia (traumatyczne) zapewnisz na lata : )
natomiast plastelina i makaron,
Przyjechanie z figurką z makaronu i plasteliny
Rok później Ptasznik z Malinem mieli z pasty do zębówJasiuuu pisze:natomiast plastelina i makaron,Przyjechanie z figurką z makaronu i plasteliny
Tropic 2004' i 26 spawnów Morghula
makaron i plastelinę ( i dużo bitzów ) kupisz za grosze, a wspomnienia (traumatyczne) zapewnisz na lata : )
Shino pisze:zbejcowac*Smiechu pisze: Póżniej wystarczy ładnie pomalować
Dlatego nie prosisz o to przeciwnika tylko sędziego.Smiechu pisze:Shino pisze:zbejcowac*Smiechu pisze: Póżniej wystarczy ładnie pomalować
Wiesz generalnie jak dla mnie to ludzie mogą sie na to i złamać - aby tylko nie śmierdziało i jakoś wyglądało.
Nie chciałbym trafić na abominacje która na dobrą sprawe nie powinna sie znalezc na stole - troszke chójowo będzie prosić przeciwnika o zdjęcie czegoś takiego ze stołu.
1. Tak "wykradasz" przeciwnikowi tą cechę na stałe, do końca gry i dajesz ją sobie. Dokładnie tak jak napisałeś.Mobi pisze:hey. jak wyglada sprawa z 1szym scenariuszem, piesnia c) ? - mozna wykrasc (R&F) oddzialowi na stale ta ceche? (w sensie- na ta bitwe np traci 1ws, a moj zyskuje 1ws?)
oraz co z 2gim scenariuszem, gdy np heraldem slanneshowym wylosuje AP? mam -2 do Sv czy poprostu sie nie liczy ten rzut -przerzucam czy poprostu "dostaje nic"?
pozd
Panowie organizowałem XX Masterów i grałem ich bardzo dużej liczbie i wiem że obsuwy czasowe są ZAWSZE jeśli graczy mamy 100-120, a myślę że tyle do Was przyjdzie. Na pierwszą bitwę spóźnia się ok. 20% przyjezdnych z róźnych powodów korki, pierwszy raz kierowca jest w tym mieście itd.CzarnY pisze: 3 bitwe mozna grac do oporu - wyniki zostana wprowadzone w niedziele rano. aktualka regulaminu jeszcze pojdzie w tej kwestii.
tym, co nas obliguje do 2:45 jest przede wszystkim fakt, ze po rozgrywkach sobotnich sprzet bedzie potrzebny do karaoke. sedziowie poza tym tez sie lubia czasem napic piwa . nie zakladamy obsuw, zrobimy wszystko, zeby ich nie bylo,
Widać nie grałeś na PGA, choć może nie pamiętam - sprawdz sobie ile na PGA było karnych za przedłużanie i ile popytaj ile osób dograło swoje bitwy do końca jeśli miało przeciwnika o równym sobie skillu. Tam nie było gry z przeciwnikiem tylko z czasem , a to było porażka. Tak było na wszyskich stołach, a nie na pierwszych.Fisch pisze:damy radę Daruś!