natomiast plastelina i makaron,
Przyjechanie z figurką z makaronu i plasteliny

Tropic 2004' i 26 spawnów Morghula
makaron i plastelinę ( i dużo bitzów

natomiast plastelina i makaron,
Przyjechanie z figurką z makaronu i plasteliny
Rok później Ptasznik z Malinem mieli z pasty do zębówJasiuuu pisze:natomiast plastelina i makaron,Przyjechanie z figurką z makaronu i plasteliny![]()
![]()
Tropic 2004' i 26 spawnów Morghula
makaron i plastelinę ( i dużo bitzów) kupisz za grosze, a wspomnienia (traumatyczne) zapewnisz na lata : )
Shino pisze:zbejcowac*Smiechu pisze: Póżniej wystarczy ładnie pomalować
Dlatego nie prosisz o to przeciwnika tylko sędziego.Smiechu pisze:Shino pisze:zbejcowac*Smiechu pisze: Póżniej wystarczy ładnie pomalować
Wiesz generalnie jak dla mnie to ludzie mogą sie na to i złamać - aby tylko nie śmierdziało i jakoś wyglądało.
Nie chciałbym trafić na abominacje która na dobrą sprawe nie powinna sie znalezc na stole - troszke chójowo będzie prosić przeciwnika o zdjęcie czegoś takiego ze stołu.
1. Tak "wykradasz" przeciwnikowi tą cechę na stałe, do końca gry i dajesz ją sobie. Dokładnie tak jak napisałeś.Mobi pisze:hey. jak wyglada sprawa z 1szym scenariuszem, piesnia c) ? - mozna wykrasc (R&F) oddzialowi na stale ta ceche? (w sensie- na ta bitwe np traci 1ws, a moj zyskuje 1ws?)
oraz co z 2gim scenariuszem, gdy np heraldem slanneshowym wylosuje AP? mam -2 do Sv czy poprostu sie nie liczy ten rzut -przerzucam czy poprostu "dostaje nic"?
pozd
Panowie organizowałem XX Masterów i grałem ich bardzo dużej liczbie i wiem że obsuwy czasowe są ZAWSZE jeśli graczy mamy 100-120, a myślę że tyle do Was przyjdzie. Na pierwszą bitwę spóźnia się ok. 20% przyjezdnych z róźnych powodów korki, pierwszy raz kierowca jest w tym mieście itd.CzarnY pisze: 3 bitwe mozna grac do oporu - wyniki zostana wprowadzone w niedziele rano. aktualka regulaminu jeszcze pojdzie w tej kwestii.
tym, co nas obliguje do 2:45 jest przede wszystkim fakt, ze po rozgrywkach sobotnich sprzet bedzie potrzebny do karaoke. sedziowie poza tym tez sie lubia czasem napic piwa. nie zakladamy obsuw, zrobimy wszystko, zeby ich nie bylo,
Widać nie grałeś na PGA, choć może nie pamiętam - sprawdz sobie ile na PGA było karnych za przedłużanie i ile popytaj ile osób dograło swoje bitwy do końca jeśli miało przeciwnika o równym sobie skillu. Tam nie było gry z przeciwnikiem tylko z czasemFisch pisze:damy radę Daruś!