Tu podpisuje się pod wypowiedź Kalesona 2 rękoma. Scenariusze były wcześniej i każdy mógł przygotować rospy pod to by dobrze to wypadło w scenariuszach, lub przemyśleć rozstawienie. Tym się to różniło od tradycyjnej pitki. Z jednej strony w pierwszym scenariuszu mogłeś się wystawić na błyskawiczną szarżę, napewno nie na 12", ale na 14 już tak... z drugiej mogłeś się ustawić tak, że przeciwnik miałby do ciebie po najkrótszej linii prawie 30" i to jednym oddziałem i każdy następny miałby dużo więcej. To nie była pitka, i grało się to zupełnie inaczej, ale nie koniecznie źle, oderwało się od standardu.
Z tym, ze organizowałem wszystko sam... bez przesady. Nie byłbym w stanie. Byłem autorem scenariuszy, chodź je konsultowałem z Manfredem, ogarniałem co nieco przed turniejem ze zgłoszeniami. To, ze jako jedyny w tym klubie nie spóźniam się średnio o godzinę na umówiony termin nie znaczy ze sam wszystko robiłem. Nosili stoły, pewnie niektórzy więcej ode mnie, bo ja wiadomo jakich gabarytów jestem i Kielona czy koksownika Manfreda w blatowaniu nie pobiję:) Chłopaki pokpili po raz kolejny sprawę z czasem za co przepraszamy i nie ma co sprawy rozdmuchiwać. Cieszy mnie sam fakt krytyki bo może jest to jedyny sposób dotarcia do co niektórych. Podejrzewam, ze kolejny turniej rozpocznie się w terminie.
Co do obsuw... na tym konkretnym turnieju chyba się nie dało ich pominąć.
Pozdrawiam
NEMEZIS TACTICS 10.04
Bylo lepiej niz na poprzednim Waszym turnieju na ktorym bylem wiec nie bylo tak zle jak moglo byc i oby nastepnym razem bylo lepiej niz teraz...
Scenariusze komplikowaly gre ale ten pierwszy byl fajny... drugi no coz... wiedzielismy ze beda i sie na to przygotowalismy (psychicznie)... tak czy siak bylo calkiem OK, jeszcze raz dzieki za turniej!
Scenariusze komplikowaly gre ale ten pierwszy byl fajny... drugi no coz... wiedzielismy ze beda i sie na to przygotowalismy (psychicznie)... tak czy siak bylo calkiem OK, jeszcze raz dzieki za turniej!
fajnie ze daliscie wyniki szkoda tylko ze zamiast mnie wpisaliscie jakiegos Grzegorza Niegolewskiego z Poznania
- morgan10005
- Falubaz
Niko - id 3114
Niegolewski-3314
Niko jak mi wysyłałeś nr id to taki sam błąd zrobiłeś
Niegolewski-3314
Niko jak mi wysyłałeś nr id to taki sam błąd zrobiłeś
Dzieki Panowie...
Morgan na pewno to bylem ja? bo przynajmniej tu zgloszenia wysylal Draco a po nim mozna sie wszystkiego spodziewac
Morgan na pewno to bylem ja? bo przynajmniej tu zgloszenia wysylal Draco a po nim mozna sie wszystkiego spodziewac
- morgan10005
- Falubaz
Chyba wtedy też wysyłał Draco (na drużynówkę)
jego ID sie rozni od mojego tylko ostatnia cyfra (ja mam 3114 a on 3115)... swoje daje dobre a moje jak widac
- morgan10005
- Falubaz
proszę bardzo potwierdzenie
Tytuł: Re: Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010
PostNapisane: Pt, 5 marca 2010, 21:20
Chuck Norris
btw Draco pomylil moje ID... bo podobno kopiowales z jego maila... ja mam 3114 a nie 3314...