Galeria zielonych
Moderator: Kołata
- swieta_barbara
- habydysz
Green Knight ma ostatnio w swojej sygnaturce "I'm da biggest, so I'm da boss". Otoz nie, I'm da biggest. Zapraszam do ogledzin najwiekszej w Polsce dobrze pomalowanej armii zielonoskorych:

6 tysiecy punktow, WYSIWYG, poziom malowania: tabletop, okolo 40% armii jest skonwertowane, turniejowo zdobywam 2-3 pts ponizej maxa z softscore.

6 tysiecy punktow, WYSIWYG, poziom malowania: tabletop, okolo 40% armii jest skonwertowane, turniejowo zdobywam 2-3 pts ponizej maxa z softscore.
Ostatnio zmieniony 4 cze 2010, o 17:47 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 2 razy.
to jest najwieksza pomalowana armia w kraju?
prosze Cie. chyba jakis border patrol..
kiedys bede musial cyknac zdjecia swojej hordzie w calosci. albo namowic nieudzielajacego sie turniejowo Gnoma zeby swoja pofotografowal
Chociaz przyznaje, ze malowanie ladniutkie - szczegolnie oddzialy boyzow wdziecznie wygladaja
pzdr
prosze Cie. chyba jakis border patrol..
kiedys bede musial cyknac zdjecia swojej hordzie w calosci. albo namowic nieudzielajacego sie turniejowo Gnoma zeby swoja pofotografowal
Chociaz przyznaje, ze malowanie ladniutkie - szczegolnie oddzialy boyzow wdziecznie wygladaja
pzdr
Bardzo ładnie Kacperku. Patrz jak chłopaki ze Śląska się poruszyli! Wyzwanie zostało rzucone. Czekamy aż ktoś Cię przebije. Ja na razie się poddaje, bo żeby wszystko pomalować musiałbym siedzieć ze sto lat. Ale skoro 'tytuł' jest w klubie, to nie mam powodów do zmartwień
W lidze przynamniej jesteś za mną 
A co do samych Twoich figsów, to najbardziej mi się podobają trolle, choć na tych fotach akurat najgorzej wyszły.

A co do samych Twoich figsów, to najbardziej mi się podobają trolle, choć na tych fotach akurat najgorzej wyszły.
Pozazdrościć takiej armii
Wszystko pomalowane na naprawdę dobrym poziomie. Nie podobają mi się tylko trole... takie glutowate, wiem że są to trole rzeczne i powinny mieć na sobie taką hmm maź? No ale jednak trochę dziwnie wyszły.
No i wielkie brawa za to że pomalował taką (dosyć dużą) armię na takim poziomie. Jak ja patrze na moje 2 kloce orków które domagają się farby to lekko wymiękam.

- swieta_barbara
- habydysz
Ogarnijcie sie chlopaki - czytamy ze zrozumieniem.swieta_barbara pisze:Zapraszam do ogledzin najwiekszej w Polsce dobrze pomalowanej armii zielonoskorych:
Żeby była jeszcze pomalowana przez właściciela
A tak na serio to fajna horda .Najlepsi są chyba herosi (Szczególnie podobają mi się dzikusy i shamani na dzikach
).

A tak na serio to fajna horda .Najlepsi są chyba herosi (Szczególnie podobają mi się dzikusy i shamani na dzikach

Bo mojej armii cieciu nie widziałeś.swieta_barbara pisze:Green Knight ma ostatnio w swojej sygnaturce "I'm da biggest, so I'm da boss". Otoz nie, I'm da biggest. Zapraszam do ogledzin najwiekszej w Polsce dobrze pomalowanej armii zielonoskorych:

Ostatni postęp to pierwszy skończony orkas.

A moja sygnatura nie dotyczy wielkości mojej armii

Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Spoko armia w miarę w miarę
Choć dla mnie trochę za ciemna. No i niestety, ale nie wszystkie są malowane tak samo co ostatnio coraz bardziej uważam jednak za wadę
Mi najbardziej do gustu przypadły savage
P.S.
Propo waszych dyskusji kto jest większy to w imieniu brata wrzucam (foty narazie 3 kiepskiej jakości, później się może pokombinuje nad lepszymi) :

Choć dla mnie trochę za ciemna. No i niestety, ale nie wszystkie są malowane tak samo co ostatnio coraz bardziej uważam jednak za wadę

Mi najbardziej do gustu przypadły savage
P.S.
Propo waszych dyskusji kto jest większy to w imieniu brata wrzucam (foty narazie 3 kiepskiej jakości, później się może pokombinuje nad lepszymi) :