Elven Heroes - figurki alternatywne...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Elven Heroes - figurki alternatywne...
No spójrz. Taka sama mała, kwadratowa główka z tępym wyrazem twarzy. 

Witam.
Szukam modelu na maga / maguskę HE. Wymagania: model musi być smukły i schludny; nie chcę np. modelu z IoB. Googluję od dłuższego czasu i nic ciekawego nie znalazłem... ktoś ma jakiś pomysł? Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!
pozdrawiam
Furion
Szukam modelu na maga / maguskę HE. Wymagania: model musi być smukły i schludny; nie chcę np. modelu z IoB. Googluję od dłuższego czasu i nic ciekawego nie znalazłem... ktoś ma jakiś pomysł? Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!
pozdrawiam
Furion
ja używam takiego, pomalowanego na hajelficko:

bez tych rogów na plecach.

bez tych rogów na plecach.
Hmm, dalej za wysoki.
Ja używam modelu jakiejś wampirzycy z reapera i starego maga HE, takiego z kulą i laską. szukam czegoś o w/w gabarytach.
Ja używam modelu jakiejś wampirzycy z reapera i starego maga HE, takiego z kulą i laską. szukam czegoś o w/w gabarytach.
Furion, prośba o sprawdzenie, czy nie ma już odpowiedniego tematu na takie pytania.
pozdrawiam,
A.
pozdrawiam,
A.

Furion, nie wiem czy widziałeś to:
http://www.fenryll.com/category.php?id_category=24
Może Ci podpasuje.
http://www.fenryll.com/category.php?id_category=24
Może Ci podpasuje.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Skoro używasz wampirzycy z Reapera to czemu nie dokupić innych reaperowych magów. Przykłady pierwsze z brzegu:

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ktoś może ma pomysł na alternatywę dla Shadow Warriorów lub jakieś fotki konwertowanych cuś? (chociaż na tym pierwszym bardziej mi zależy :])
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Dla SW bym zastosował drobną konwersję Waywatchersów albo większą konwersję Eldar Rangers, teraz są chyba w failcrapie, więc wymiana wyposażenia nie powinna być zbyt trudna. Sam sonie kiedyś takie zrobię, ale to jak będę miał czas, żeby bawić się w robienie bezużytecznych jednostek.
Ostatnio zmieniony 8 maja 2012, o 19:13 przez Klafuti, łącznie zmieniany 1 raz.
Klafuti pisze:Dla SW bym zastosował drobną konwersję Waywatchersów albo większą konwersję Eldar Pathfinders, teraz są chyba w failcrapie, więc wymiana wyposażenia nie powinna być zbyt trudna. Sam sonie kiedyś takie zrobię, ale to jak będę miał czas, żeby bawić się w robienie bezużytecznych jednostek.
Dzięki

ale czekam na dalsze propozycje

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
znaleść SW z VI ed, są cudowni wobec mnie 
ewentualnie polować na całą bandę shadow warriorów do mordheima, kiedyś takie cuś widziałem na allegro.

ewentualnie polować na całą bandę shadow warriorów do mordheima, kiedyś takie cuś widziałem na allegro.
to drugie brzmi ciekawie ale nawet nie mogę wygooglować fotek żadnychKosa pisze:znaleść SW z VI ed, są cudowni wobec mnie

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

To były specjalne figurki tylko na amerykański rynek - udało mi się sprowadzić całą jedenastkę. Osobiście jednak preferuję SW z VI ed lub dowolnie poskładany warband eflich skautów z Reapera
grenadier, na allegro zawsze są, prawdopodobnie w dziale WE.
W tym temacie http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=34226 masz pomalowanego orzełka od Grenadiera. Modele brzydkie w sumie, ale da się znich coś wyciągnąć
Sam się nad kupnem zastanawiam (mam jednego orła z LOTR-a, nawet nawet jest, poza gołebim torsikiem i kurzymi nóżkami).

Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884