Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
Re: Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
pożyczy mi ktoś na turniej 3 fiendy i 1 bloodlettera?
- Szrederator
- Chuck Norris
Jestem zielony co do malowania na mastery. Wiec pytanie: Czy trzeba mieć wymodelowane podstawki(piasek,trawka itp.)?
- Big Boss M.
- Falubaz
O, nie wiedziałem że grasz TK:pShino pisze:przypomnij sie w czwartek. nie maja podstawek
Z powodu trudności skontaktowania się z Cedronem, osoby przyjeżdżające prędzej prosi się, aby podawały przy przyjeździe i rejestracji na Cedronienr domku, do którego są przypisani tu na stronie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szrederator pisze:Jestem zielony co do malowania na mastery. Wiec pytanie: Czy trzeba mieć wymodelowane podstawki(piasek,trawka itp.)?
Tak.
gdzie tu jest coś o wymogu wymodelowanych podstawek?Na turnieju obowiązuje wymóg pomalowania armii oraz zakaz proksowania. W przypadku wątpliwości w kwestii dopuszczenia danych modeli należy się przed turniejem skontaktować z organizatorem - określi on czy zostaną one dopuszczone do gry. W pozostałych przypadkach gracz posiadający nieodpowiednie figurki będzie proszony o usunięcie ich ze stołu.
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.
następujące osoby niech doślą rozpiskę w formacie HTML wyeksportowane z army buildera:
Mateusz Bombaj Dąsal
Filip Cosmo Górecki
Patryk Niedbal Niedbalski
Radek Tarasiewicz
Piotr Karaś Kraszkiewicz
Marcin Pelzak Urbańczyk
Tomasz Zaleś Zalewski
Michał Niewiadom Niewiadomski
Szymon Rychu Rychert
Mateusz Bombaj Dąsal
Filip Cosmo Górecki
Patryk Niedbal Niedbalski
Radek Tarasiewicz
Piotr Karaś Kraszkiewicz
Marcin Pelzak Urbańczyk
Tomasz Zaleś Zalewski
Michał Niewiadom Niewiadomski
Szymon Rychu Rychert
- Szrederator
- Chuck Norris
To jak w końcu z podstawkami? Zdania są podzielone.
? a niby czym mialbym grac?Big Boss M. pisze:O, nie wiedziałem że grasz TK:pShino pisze:przypomnij sie w czwartek. nie maja podstawek
@koszo znaczy mam fiendy. lettera nie wiem czy bede mial. lepiej sobie go inaczej znajdz
poza tym z ogloszen parafialnych:
Potrzebuje jeden rydwan tk. Znajdzie sie jakas dobra dusza, ktora moze mi go porzyczyc?
Ja mam i mogę pożyczyć, ale malowanie pozostawia wiele do życzenia
Tak Cosmo wysłałeś, ale twoja rozpa była na 2250, mimo że u góry strony miałeś wpiane 2350.Cosmo pisze:Hyhyhy no to dojebales Sabo ;DBig Boss M. pisze:O, nie wiedziałem że grasz TK:pShino pisze:przypomnij sie w czwartek. nie maja podstawek
esgaroth wtf? Przeciez wyslalem html z AB?
Jestem tego swiadomy. 2350 jest ustawione domyslnie bo w takim formacie jest master. Rozpiska jest na 2250 bo tyle zamierzam wystawic. O ile wiem to jesli gracz jest masochista, regulamin mu nie zabrania wystawienia mniejszej ilosci punktow ;) Drukuj te 2250 i nie marudz :P
Lista osób do domku kohortowego:
- Piotr,
- bigpasiak,
- Bartas,
- Pełzak,
- Malin.
Troche nas przetrzepało a mial być większy sklad od nas.
- Piotr,
- bigpasiak,
- Bartas,
- Pełzak,
- Malin.
Troche nas przetrzepało a mial być większy sklad od nas.