ooo a to bitwa ktora moze wszystko zmazac... 100 z Wlochami i jest zarowno podium jak i Honor, JAZDA POLSKA !!Arbiter Elegancji pisze:no i na deser Włosi.
Dania chyba poza zasiegiem i ok bo wporzo chlopaki i zaslugiwali wkoncu na zwyciestwo
pzdr !!
Moderator: swieta_barbara
ooo a to bitwa ktora moze wszystko zmazac... 100 z Wlochami i jest zarowno podium jak i Honor, JAZDA POLSKA !!Arbiter Elegancji pisze:no i na deser Włosi.
Inny scenariusz nie wchodzi w gręthurion pisze:100 z Wlochami i jest zarowno podium jak i Honor
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Polska gra o 80:80 z włochami. -> Z tego wynika, dalej nie rozumiemPolen spielt ca. 80:80, damit ist Italien 3 Punkte vor Dänemark, aber die beiden haben schon gegeneinander gespielt, wenn italien jetzt also cappt, haben sie uneinholbar gewonnen, man weiß nicht, gegen wen die gepaart werden können!
-> Rosjanie nie mogli mówić po angielsku, miał tłumacza, o ... w pewnym momencie prawdopodobnie pięć Rosjanie mówią po rosyjsku ... -> Znowu rulen zła sędziów, zrób to jeszcze raz! Hańba! " ... ...
der Russe konnte kein Englisch, hatte einen Dolmetscher dabei... irgendwann redeten wohl 5 Russen auf russisch ... Auch hier rulen die Judges "Böse, tu das nie wieder! Pfui!
PLS WRZUCAJCIE ORYGINALNE TEKSTY translator ssiePedros pisze:-> Rosjanie nie mogli mówić po angielsku, miał tłumacza, o ... w pewnym momencie prawdopodobnie pięć Rosjanie mówią po rosyjsku ... -> Znowu rulen zła sędziów, zrób to jeszcze raz! Hańba! " ... ...