Strategikon 2010! 13-14.11.2010 2x1500 pts
Re: Strategikon 2010! 13-14.11.2010 2x1500 pts
szukam pary, gram HE

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
						"Jednostki można popchnąć z czaru tylko raz."
Czyli w związku z tym zapiskiem mogę krzyknąć WAAAGH!, a potem użyć dodatkowo czaru WAAAGH! ? Z czaru popycham wtenczas tylko raz

Czyli w związku z tym zapiskiem mogę krzyknąć WAAAGH!, a potem użyć dodatkowo czaru WAAAGH! ? Z czaru popycham wtenczas tylko raz

Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
						chodzi oto, żeby gwardia VC nie wpadła ci z popychaczki VC, a potem nie walnęła po 1 ataku z popychaczki Tomb kingów

chodzi o to by gwardia pochnięta rac z popychaczki VC nie mogła znów się ruszyć z popychaczki TK, dodatkowy atak wciąż mogą rypnąć chyba

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ale to też jest popchnięcie, nie ważne Maryś i tak se poradzi 

Jeśli ktoś sensowny szuka pary to może przyjadę  Mam do zaoferowania DE wymaksowane do granic możliwości
 Mam do zaoferowania DE wymaksowane do granic możliwości 

Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
masz rację, sorry nie o tym miałem mówić  

Właśnie dowiedziałem się, że w przypadku sojuszu dobry-zły dzieli się także pulę dispela. W związku z tym, taka sytuacja. Rzut na wiatry magii 6,1. Rozdzielam DD po 3 na stronę sojuszu. Przeciwnik rzuca brzytwę na swój oddział. Czy mogę go rozproszyć z 6 kości, czy z max 3?

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
@Andrzej- tak jak krejzi i odpisał.
@co do popychaczek-
co do popychaczek vc-tow, tk i innych mozesz rzucac ile chcesz, wazne zeby jednostka ruszyla sie tylko raz w danej fazie magii (inne efekty mogą działać normalnie, tj dodatkowe ataki z 6 z WE lore, inne wersje popychaczek {atak u Tk/ ASF i re-rolle u VC}, czy ASF z Waaagh)
p.s juz 15 par się zgłosiło

@co do popychaczek-
rozumiemy poprzez ruch w danej fazie. czyli waaagh generalskie z waaagh z czaru łączy sięDany oddział można "popchnąć" z czaru tylko raz na turę, nieważne jakie źródło czaru było. Waaagh! generalskie działa tylko na jednostki O'n'G.
co do popychaczek vc-tow, tk i innych mozesz rzucac ile chcesz, wazne zeby jednostka ruszyla sie tylko raz w danej fazie magii (inne efekty mogą działać normalnie, tj dodatkowe ataki z 6 z WE lore, inne wersje popychaczek {atak u Tk/ ASF i re-rolle u VC}, czy ASF z Waaagh)
p.s juz 15 par się zgłosiło

15 to dość skromnie jak na dzień przed upływem terminu zgłoszeń.

O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
						Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Spoko, ale wtedy będziesz grał sam  

Szkodakrejzihed pisze:max. z 3. jeden czarodziej/armia naraz dispeluje.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- swieta_barbara
- habydysz
Wezcie moja pompke do materaca pliz.Szmajson pisze:dwie pary fajnych chłopaków z GWlkp. zawita do wrocka