posilek nie jest wliczony w cene. powyzej jest skan z biletu na zeszloroczny GTUK.spot pisze:@Szaman
Z biletu wynika, że będzie jedzenie:) Prawda to?
swoja droga ciekawe, ze zauwazyles darmowe jedzenie, a nie zwrociles uwagi na date i miejsce
tak sie sklada ze o ile Loremaster to ten Loremaster o ktorym mysle to jest to rzetelna i wiarygodna osoba, a sam piszac takiego posta popelniles kulturalne faux pas..Kacper pisze:Czy mi się zdaje, czy dwie osoby bojąc się o własną kasę zadeklarowały się, że przeleją kasę pewnemu użytkownikowi forum, którego pierwszym postem jest "możecie bezpiecznie przesłać pieniądze przeze mnie"?
Kacper pisze:Czy mi się zdaje, czy dwie osoby bojąc się o własną kasę zadeklarowały się, że przeleją kasę pewnemu użytkownikowi forum, którego pierwszym postem jest "możecie bezpiecznie przesłać pieniądze przeze mnie"?
info w white dwarfie jest, przynajmniej w tym ktory od jakiegos 1,5 tyg mam w domu... bodajze lutowyspot pisze:
Info o turnieju w White Dwarfie raczej sie nie ukaże - chyba, że info zostało złożone przed 1 stycznia, ale o tym mam prawo nie wiedzieć.