GT - coś wiadomo?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

spot pisze:@Szaman

Z biletu wynika, że będzie jedzenie:) Prawda to?
posilek nie jest wliczony w cene. powyzej jest skan z biletu na zeszloroczny GTUK.
swoja droga ciekawe, ze zauwazyles darmowe jedzenie, a nie zwrociles uwagi na date i miejsce :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

spot
Wałkarz

Post autor: spot »

Na cenę nie zwracałem uwagi - bo została juz wcześniej ustalona.

Na papu zwróciłem uwagę, bo o nim jeszcze nie było mowy.

Uwaga a teraz ulubiony emot Szamana: :wink:
Zakupię do Krasnoludów:

- Króla Alrika na Tarczy
- Minersów - 14 sztuk z FCG, modele metalowe, 5/6 ed.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

No co Ty, Spot, oszalałeś? Jedzenie? Przy ultraniskiej cenie 10GBP? :twisted:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Tomash pisze: Przy ultraniskiej cenie 10GBP? :twisted:
wez juz nie przsadzaj, cena wcale nie jest kosmiczna, raz na rok mozna tyle wydac na GT...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Droczę się z Szamanem, luzik :)
I chyba jednak zaryzykuję z tą kartą i zabulę za GT. Najwyżej na następne 2-3 tygodnie przeleję kasę na konto któregoś z rodziców :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Cena nie jest taka wygorowana i mam nadzieje ze zostaniemy poinformowani wczesniej od kiedy mozna wysylac zgloszenia. Mam nadzieje

Aha i jak ktos by te bilety chcial zamowic razem ze mna to prosze o informacje na priv zeby tutaj nie zasmiecac watku :) to sie omowi szczegoly

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Czy mi się zdaje, czy dwie osoby bojąc się o własną kasę zadeklarowały się, że przeleją kasę pewnemu użytkownikowi forum, którego pierwszym postem jest "możecie bezpiecznie przesłać pieniądze przeze mnie"?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Kacper pisze:Czy mi się zdaje, czy dwie osoby bojąc się o własną kasę zadeklarowały się, że przeleją kasę pewnemu użytkownikowi forum, którego pierwszym postem jest "możecie bezpiecznie przesłać pieniądze przeze mnie"?
tak sie sklada ze o ile Loremaster to ten Loremaster o ktorym mysle to jest to rzetelna i wiarygodna osoba, a sam piszac takiego posta popelniles kulturalne faux pas..

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Oczywiscie ze ten Loremaster innego nie ma 8)

Pozatym jakos nie kreci kradziez pieniedzy a szczegolnie robienie sobie kłopotów przez kilkadziesiat funtów.

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Kacper pisze:Czy mi się zdaje, czy dwie osoby bojąc się o własną kasę zadeklarowały się, że przeleją kasę pewnemu użytkownikowi forum, którego pierwszym postem jest "możecie bezpiecznie przesłać pieniądze przeze mnie"?
:roll: :roll: :roll: :roll:
tak tak ukradne 20funtow i za to uciekne zyc do Meksyku
A to ze mam jeden post o niczym nie swiadczy bo to nowe forum i musialem sie jeszcze raz rejestrowac.

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Wcale nie twierdzę, że jest inaczej, lub nie jest. Ciekawiło mnie po prostu, czy osoby zainteresowane korzystają z propozycji kogoś więcej niż "pewnego użytkownika forum"/"kogoś, kto zarejestrował się nickiem im znanym", czy może z ich punktu widzenia jest to osoba w najlepszym przypadku równie przypadkowa co "pan za telefonem w Anglii". Loremaster, jeśli poczułeś się nazwany złodziejem, to przepraszam.

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Ok nie ważne :), nie znasz mnie bo jesteś tu nowy więc nie ma żadnego problemu ani urazy. I nie poczułem sie nazwany złodziejem

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

Loremaster - ja też bym się chciał do Ciebie podłączyć jeśli można oczywiście.

Coś mi się zdaje, że wszystkie bilety zostaną zamówione z kilku tylko kont (osób takich jak Loremaster właśnie, które będą zbierały zamówienia) :)

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Mi to jest po prostu obojetne :D, A jeżeli mogę komuś ułatwić pomóc to chętnie. Tylko mam nadzieję ze biletów starczy ja mam zamiar maila wysłac od razu jak tylko pojawi sie adres i wszelkie dane.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

przypomne tylko, ze jesli bedziecie podawac informacje na Wasz temat Loremasterowi (czy innej osobie kupujacej dla Was bilety), podajcie tez, czy chcecie koszulke, bo jest to dodatkowy koszt 10 GBP. jesli jestescie zainteresowani, to podajcie rozmiar.

jak zapewne sie zorientowaliscie, bilety nie sa "otwarte". zdajemy sobie jednak sprawe z roznych sytuacji zyciowych. wprawdzie nie przewidujemy zwrotow, ale mozna swoje miejsce odstapic innej osobie. taki fakt trzeba zglosic NAJPOZNIEJ na tydzien przed turniejem, aby mozna bylo zmienic dane uczestnika.

informuje tez, ze poszukuje osob chetnych do pomocy przy organizacji (sedziow do wszystkich systemow, porzadkowych, etc.) w liczbie 12. niezaleznie od sprawowanej funkcji w dniach turnieju osoby te beda rowniez przygotowywaly sale (czyli standard - silownia z blatami i lawkami). dlatego tez "angaz" obejmuje czas od piatku wieczorem do niedzieli wieczorem.
w/s szczegolow wspolpracy prosze sie ze mna kontaktowac na adres szaman_events@vp.pl .
"I fart in your general direction" :mrgreen:

spot
Wałkarz

Przyszedł luty, podkuj buty...

Na stronie GW biletów jeszcze nie sprzedają (chyba, że źle patrzę).

Info o turnieju w White Dwarfie raczej sie nie ukaże - chyba, że info zostało złożone przed 1 stycznia, ale o tym mam prawo nie wiedzieć.

Wiemy, jak (w przybliżeniu) mamy kupować te bilety. Ale gdzie, kiedy, co z rulepackiem, itd, itp?

Turniej odwołany?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

spot pisze:
Info o turnieju w White Dwarfie raczej sie nie ukaże - chyba, że info zostało złożone przed 1 stycznia, ale o tym mam prawo nie wiedzieć.
info w white dwarfie jest, przynajmniej w tym ktory od jakiegos 1,5 tyg mam w domu... bodajze lutowy

pzdr !!

spot
Wałkarz

ja dopiero co kupiłem numer styczniowy:(

zwracam honor.

jakis link tam jest?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Ja mam nadzieje ze bedzie wiadomo wczesniej od kiedy mozna bilety kupowac :) zeby zdazyc wszystko przygotowac :wink:

ODPOWIEDZ