Marsz na Legionowo 2400
Re: Marsz na Legionowo 2400
Master w Legionowie

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Myślę że fajnie by było jakbyście podali jakiś telefon kontaktowy jakby się ktoś zgubił.
Jak nie chcecie na forum to chociaż na PM dla chętnych. Ja na pewno poproszę
Jak nie chcecie na forum to chociaż na PM dla chętnych. Ja na pewno poproszę
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
THX, znając siebie i ziomków z którymi będę jechał to się ze dwa razy zgubimy 
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Na browarki będzie dużo czasu po turnieju, a pierwszą bitwę wypadałoby zagrać 
Mój nr. 691-889-565 Gdyby się ktoś zgubił albo miał spóźnić to dzwońcie/piszcie. A co do browarków to wszyscy co będą mieli czas po turnieju zapraszamy. Myślę, że znajdzie się jakieś odpowiednie miejsce to tych celówViewioorable pisze:Nie wiem jak z Trubą, ale ja na wszelki wypadek podaję swój.
601767370
Będziemy na was czekać od 8 rano, więc jak coś, to nie wstydźcie się dzwonić.
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Mam troszkę maruderów chałasu na 25 podstawkach. Jak jesteś zainteresowany to zaraz policzę ilu... No i regiment to ile ?Fisch pisze:znajdzie ktoś regiment jakiejś piechoty 25x25?
mogą być warriorzy, draidy, orki itp
w zamyśle saurusi;]
byłbym b. wdzieczny!