Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
Re: Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04
Plewo Hitlera nic nie przebija...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Brawo
Andrzej musisz wygrać
Andrzej musisz wygrać
Wisła Kraków.
-
- Oszukista
Do mnie plewo!!!Przemcio pisze:Plewo Hitlera nic nie przebija...
Challenge!!!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
"szarpałbym jak Reksio szynkę..."
i tłumaczenie "Mamma mia"
i tłumaczenie "Mamma mia"
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Możesz się nie dostać na salę, Don Siweusz będzie czekać przy drzwiach z dwururką.Andrzej pisze:Filmik dojebany, teraz muszę wygrać tego mastera
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
dobrze wiedzieć, to przemieniam już rozpiskę. To niech zmienią błędny post na 1 stronie, bo wprowadza w błąd z tym starym draftem.
Rozumiem, że nie ma opcji nocowania w szkole?
Rozumiem, że nie ma opcji nocowania w szkole?
Ostatnio zmieniony 18 mar 2012, o 20:01 przez Never, łącznie zmieniany 1 raz.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
1. Gramy na nowym drafcie. Posta zmienimy jak tylko Akadera będzie miał dostęp do neta, zatem niedługo
2. Nocleg w sali bedzie przez całe dwie noce z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, czyli można przyjeżdżać już w piątek. Jednak naprawdę (to nie tylko ględzenie) nie można będzie pić na sali, bo szkoła ma monitoring. Zatem jeśli ktoś zechce przyjechać już w piątek niech będzie przygotowany na to że nie puścimy nikogo na salę bez wcześniejszego północnego rajdu po białostockich wódkopojkach ;p\
Ps. Wino gotowe. Niedługo zdjęcia
2. Nocleg w sali bedzie przez całe dwie noce z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, czyli można przyjeżdżać już w piątek. Jednak naprawdę (to nie tylko ględzenie) nie można będzie pić na sali, bo szkoła ma monitoring. Zatem jeśli ktoś zechce przyjechać już w piątek niech będzie przygotowany na to że nie puścimy nikogo na salę bez wcześniejszego północnego rajdu po białostockich wódkopojkach ;p\
Ps. Wino gotowe. Niedługo zdjęcia
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!