MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012

Post autor: QQrydza »

Fisch pisze:dajcie może listę zgłoszonych bo ciężko namówić kogokolwiek na 40-osobowego mastera.
Duże wielgachne +1, no kurde... naprawde tak trudno umiescic listę zgłoszonych tu teraz żeby wszyscy widzieli? a nie czekać z tym do północy? przecież jak teraz by sie ogłosiło to jeszcze byłoby 2h potencjalnie czasu żebu dostac punktowane zgłoszenie...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
August
Chuck Norris

Post autor: August »

Spokojna głowa. Furion to ogarnia. W chwili obecnej na T3 jest 48 graczy, ja w razie potrzeby również mogę zagrać jeżeli będzie brakowało do 50 graczy lub będzie ich nieparzysta liczba. Śmiem twierdzić że uda się zrobić frewnejcję. :)

Niestety osoby, które uzależniają swój udział od zobaczenia liczby 50 na T3 robią nam krecią robotę bo rejsetrując się mielibyśmy ją już dawno. Cóż, Szczecin zmobilizowaliśmy jak się dało, niewypalił Koszalin, który nas zwykle odwiedzał i liczyliśmy na Poznań (poza Kudłatym i Klopsem, który jeżdzą wszędzie). Poznań zresztą w tym terminie robi własny turniej. :?

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Aktualka w pierwszym poście. 46 osób jak na razie. Termin na uzupełnienie zgłoszeń do północy :P

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Ja polecam wam wyrosnąć z patrzenia na max pkt do ligi, naprawdę jest to taki kluczowy wskaźnik zajebistości mastera ? ;/
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

QQrydza
Prawie jak Ziemko

August pisze:Spokojna głowa. Furion to ogarnia. W chwili obecnej na T3 jest 48 graczy, ja w razie potrzeby również mogę zagrać jeżeli będzie brakowało do 50 graczy lub będzie ich nieparzysta liczba. Śmiem twierdzić że uda się zrobić frewnejcję. :)

Niestety osoby, które uzależniają swój udział od zobaczenia liczby 50 na T3 robią nam krecią robotę bo rejsetrując się mielibyśmy ją już dawno. Cóż, Szczecin zmobilizowaliśmy jak się dało, niewypalił Koszalin, który nas zwykle odwiedzał i liczyliśmy na Poznań (poza Kudłatym i Klopsem, który jeżdzą wszędzie). Poznań zresztą w tym terminie robi własny turniej. :?
Tam w Poznaniu to mają podobniez swój swiat w którym gracze dostaja bany na turnieje bo są za dobrzy ^^

no to jest 50 jest zabawa, moge juz kupowac klapki ^^

Młody pisze:Ja polecam wam wyrosnąć z patrzenia na max pkt do ligi, naprawdę jest to taki kluczowy wskaźnik zajebistości mastera ? ;/
uno - ja jestem zapisany wiec nie na mnie patrzec ; )

duo - ciekawy czy do Kozłowa na 40 osób tez byś pojechał ; p (wiem wiem sauna te sprawy no i Cosmo, ciemna strona kusi ... ; ) )

tertio - kombo sesja+zywot+ dystans walczy u mnie z combem Kalafior + Młody+master, na razie wygrywa drugie ale zważ że równowaga Mocy moze zostac zachwiana przez nagłe zmiany w continuum...

proponuje namówić Sola zeby coś napisał, kiedys przekonal mnie żebym zostawił dziewczyne dla Mistrzostw Podbeskidzia - Solo to mistrz motywacji!!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Witam Panowie.
Fajny tur się zapowiada. Z chęcią bym się pojawił jednak jest sprawa...
Od nas nikt jakoś nie może się pojawić [ sprawy losowe ] i nie bardzo mam jak dostać się na turniej... , wiem że od razu będą głosy o pociągu czy samolocie niestety na chwilę obecną powiedzmy że nie mogę skorzystać z tych środków lokomocji... Żonka i rodzina nie puszczą mnie w ten sposób...[Jeszcze nie, za szybko po moich ostatnich ekscesach :? ] Jeśli ktoś ma miejsce w furze i jedzie przez/niedaleko Bydgoszczy to jestem chętny do zajęcia jednego wolnego miejsca ;) oczywiście zrzuta na wahę :wink:
Ktoś chętny?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Młody pisze:Ja polecam wam wyrosnąć z patrzenia na max pkt do ligi, naprawdę jest to taki kluczowy wskaźnik zajebistości mastera ? ;/

Niestety spora czesc graczy jeszcze na to patrzy.
Dla mnie nie wazna ilosc graczy - Master to Master.
Zabawa zawsze przednia, a mozliwosc zagrania z kims innym niz tylko ze swojego regionu jest bezcenna.

bigpasiak pisze:Jeśli ktoś ma miejsce w furze i jedzie przez/niedaleko Bydgoszczy to jestem chętny do zajęcia jednego wolnego miejsca ;) oczywiście zrzuta na wahę :wink:
Ktoś chętny?

Ehh.
Gdybym tylko jechal na tego Mastera to juz bym stal u Ciebie pod domem.

PS.
Mam nadzieje ze uzbieracie wieksza frekwencje niz 50 osob.
Powodzenia Furion i reszta Animosity.

Awatar użytkownika
Tofic
Chuck Norris

Post autor: Tofic »

PS jako lokal w 20 osób, czy master w 80, co za różnica. Dla mnie to ten sam turniej, który był od zawsze tradycją naszego regionu. Ja będę się dobrze bawił w ten weekend 8) Zapraszam do nas, bo niektórzy naprawdę walczą o to, żebyśmy dobrze wypadli.
Obrazek

Captain Kocoń
Mudżahedin

Post autor: Captain Kocoń »

Czy ktoś jest w stanie pożyczyc 20-10 skinków?
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Jak nie muszą być piękne to 10 się znajdzie na bank, 20 w sumie też. potwierdź mi tylko pmką czy je brać.

Krasnali nikt nie ma w nadmiarze?

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Niestety licznik stanął na 47 osobach.

Osoby, które nie zamierzają nas odwiedzić mimo zapisania się, proszę o info na PM lub w tym temacie. Bardzo proszę! Musimy skorygować ilość zamówionych obiadów, bo inaczej pójdziemy z torbami. Robienie mastera jest bezlitosne dla kieszeni.

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

No to ludzie, za 47 osób to jest 285 punktów do zdobycia.
Jest to master znacznie bardziej opłacalny od dmp czy tab dabl, gdzie kolejno za drugie i trzecie miejsce miałem po 281 i 268....
Każda kolejna osoba podiibja maksymalna liczbę punktów o 5, do 300 brakuje raptem 3 osób.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
August
Chuck Norris

Post autor: August »

Ja też się zapisałem wieć sprawdzonych jest 48 osób. Dwie do maksa jeżeli przyjadą zadeklarowani.

[edit]Mam nadzieję że Pasiak dasz radę nas odwiedzić z kimś albo przekonasz kogoś z XIII Kohorty :).

QQrydza
Prawie jak Ziemko

JA jade ; )

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Niestety licznik stanął na 47 osobach.
Na śląsku nie byłoby takiego problemu :D
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012, o 17:01 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Od nas nikt nie jedzie... Jak nie znajdę transportu kogoś przejeżdżającego przez Bydzie to niestety się nie pojawię tym razem... Szkoda jednak co zrobić... :(
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Tofic
Chuck Norris

Co to z Warszawy już nikt do Szczecina przez Bydgoszcz nie jeździ? Malownicze okolice, polecam trasę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Tofic pisze:Co to z Warszawy już nikt do Szczecina przez Bydgoszcz nie jeździ? Malownicze okolice, polecam trasę.
nikt z warszawy nie jedize.

Awatar użytkownika
Tofic
Chuck Norris

:roll:
Zdziwiłeś mnie tym, bo na T3 jest 4 Warszawiaków. Tajniaki z nich.
Obrazek

ODPOWIEDZ