zastanawiam się tylko jaka jest rola tych 17 halabard z detki

swieta_barbara pisze:Zobaczymy co bedzie po nowym compie, jak patrze na sklad AR i wypowiedzi coponiektorych typkow na TWF to mi wlosy deba staja.
PiotrB pisze: Coraz bardziej mi się to podoba - no ale mam tylko 10 demisiów
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zostawić pegazy w spokoju ;PCauliflower pisze:Z rozmów na TWF wynika, że będą cięli MC ogólnie.
Takie bestie jak KFC czy mournafangi raczej zostaną ścięte.
Nie mam pojęcia do ilu... raczej 2 oddziały powinni dopuścić, ale 3 już niekoniecznie... z nimi to cholera wie tak naprawdę![]()
![]()
Nie dzielę się żadną oficjalną wiedzą jakby co, bo jej nie mam![]()
Po prostu przypuszczenia - za tydzień, półtora okaże się czy słuszne czy nie
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ostatni spam w tutejszym temaciepanterq pisze:Nie no, pegazów raczej nie ruszą, tak samo jak Necropolis Knights. Ale demisie i KFC idą pod nóż.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Ja bym obstawiał, że będzie to ilościowe, a nie 2 oddziały.PiotrB pisze:no to przykre to jest bo akurat udupia średnią armię taką jak empire...ogry i tak od dawna miały 0-2 morny... a Jugery? 0-2 Jugery czy 0-2 morny to nie jest to samo co 0-2 demisie