Ale teraz to było tak konkretnie .Skavenblight pisze:TomCio - wygląda na to, że co i rusz Cię niszczę
Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jest, jak wróci, to na forum zamieści.Skavenblight jest jakaś szansa bym otrzymał zdjęcia które robił Hak podczas bitwy ??
Nawet nie pytajA co wy tam w tej Muszynie robiliście ??
Nie no, tak naprawdę chodziliśmy do sądu na rozprawy, ja gotowałam, konwertowaliśmy i malowaliśmy nasze figurki i knuliśmy scenariusze na turniej. I tak dalej.
A jeśli, chodzi o to konkretnie, to jeden wieczór taki był nastrojowy... cztery zdjęcia z niego są...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie licują z powagą forum Border PrincesSykstus pisze:Ja tu widzę tylko jedno A gdzie resztaSkavenblight pisze:... cztery zdjęcia z niego są...
Nie no, dwa kolejne widzieli dwaj koledzy, więc aż takie straszne nie są, ino dość erotyczne, choć niewiele odsłaniają...
Czwartego nie pokazujemy, bo pokazuje mój strój w całości
To i ja sie pochwale. Zdjecia swiezutkie bo z ostatniego weekendu, podczas ktorego bylem na slubie kuzynki.
Zdjecie nr 1 - sobota wieczorem - poczatek imprezy, z postaw aWilhelma Zdobywcy
Zdjecie nr 2 - sniadanie w niedziele po poludniu, juz lepiej zapoznany z towarzystwem, szczegolnie plci przeciwnej (i mam nadzieje ze moja ukochana nie wejdzie na to forum )
Zdjecie nr 1 - sobota wieczorem - poczatek imprezy, z postaw aWilhelma Zdobywcy
Zdjecie nr 2 - sniadanie w niedziele po poludniu, juz lepiej zapoznany z towarzystwem, szczegolnie plci przeciwnej (i mam nadzieje ze moja ukochana nie wejdzie na to forum )
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fajne pekaesy, Wych
Ten IceRiver to jakiś kolejny psychol z "Nocnych Schiz" na NG?
Ten IceRiver to jakiś kolejny psychol z "Nocnych Schiz" na NG?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl