master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA

Post autor: PiotrB »

Jeśli w top 10 są 3 lizaki ,2 doch to oczywiście jest to tylko i wyłącznie zasługa skilla graczy :mrgreen: . No proszę Cię !
Ja tam się dobrze bawiłem. Życzę Ci żeby Twój master był równie udany co Siliesian jednocześnie uważam ,że format nie jest przemyślany i będzie miał znaczenie dla wyników. I mydlenie oczu jakimiś pięknymi gadkami o maratonach i przyciasnych butach nic tu nie pomoże. Z mojej strony Eot.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Bilans to bilans, balans to balans.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

A gdzie w tym wszystkim miejsce na miłość?

Umówmy się, że na open pewne armie mają pod górkę, na euro jest to jakoś w miarę wypośrodkowane, a wpływ specjali na grę pozostaje ciężki do ocenienia, bo rzadko się na nich gra.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Imho spejcale nie sa warte swoich punktow i jest to raczej uklon w strone klimaciarzy.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Rince +1

Piotrze, bardzo proszę o nie pisanie bzdur tylko po to, by pisać. Wyraziłeś swoje zdanie już parę razy, wszyscy je znamy i ok. Szkoda, że Cię nie będzie bo zdajesz się być fajnym gościem, ale rozumiem, że Ci nie ciągnie. Darujmy już sobie w tym temacie whine już, ok?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jankiel pisze:Bilans to bilans, balans to balans.
Nice ^^ a speciale są fajni, choć sadzę że co bitwę będę się rozglądał szukając wyrazistej, jowialnej, pełnej radości, pozytywnej energii i czyniącej mój dzień lepszym twarzy Piotra B to jednak mimo tego ważnego i nieodżałowanego braku, wybiorę się! ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Przykro mi tak Was lubię :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

U mnie na chacie mogę przekimać za darmo (w sensie za flaszkę/piwo/wino) 3 duszyczki. Jest wypas kuchnia i będzie śniadanie w niedzielę rano, jest cywilizowana łazienka, z chaty mam maks 20 min z buta do rynku. Preferowane ludzie bez alergii na kocią sierść, wrocławianie, bretończycy i inni normalni ludzie.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Ty mieszkasz wszędzie! :shock:
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Wojtuś, w Bretonnii to się nazywa "mam włości w kilku księstwach" ;)
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

"Wojtus"! Najs!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

W Polsce się mówi: "Ty mieszkasz wszędzie!", ale mogę po bretońsku.

Rany, to ty masz włości w kilku księstwach! :D

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Czy od zdolności Galraucha - to specjalne zionięcie - przysługuje LOS?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

To ja się podepnę pod pytanie Durina. Czy można użyć tego zionięcia w CC np. w takiego pendantowca i czy będzie wtedy musiał zdawać 2D6 testów?
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Podpowiedź od osoby odpowiadającej na pytanie. Bez cytatu nic nie poradzę, nie mam pod ręką booka Wochu, może jutro na turnieju ogarnę podręcznik do odpowiem.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

template to template Durin ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Galrauch "Łowca Malekithów" :D
pozdro

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

KrzysiekW pisze:Obrazek
Ja, ale dobry na demigryfy. Działa oczywiście, czemu ma nie działać.

Testowaliśmy dzisiaj na lokalu Tetto eko i test wypadł zadziwiająco źle, fajny side na defensy na które i tak jest dobrze, natomiast na resztą niewiele robi. No i chaos z third eye doskonale korzysta z jego zdolności.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Fajny na dużo rzeczy.

ODPOWIEDZ