Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała

Post autor: Szaitis »

Nie mieszaj do tego klubów - to że 2 czy 3 osoby są niesłowne to nie oznacza, że można obrzucać cały klub...

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

taaaa przerzucajcie się dalej, a Warszawa zaraz skoczy po popcorn;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Fajnie się przerzucać Szaitis ale nie do końca przedstawiasz moja sytuację prawidłowo bo wyglądało to nie tak bezpośrednio i prosto ; ) Ale olać to, po prostu dziwie się jak Laik prezentuje swoją ekscytację, jak tu normalnie trzeba było wziąć SSmana za SSmana i wolnym SSmanem był Goblin tyle. A to że 2h wcześniej z kimś się umówił jest całkowicie irrelewantne
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Mnie te wasze niesnaski nie do konca obchodza, ale btw. jak zobaczylem solo-de. to troche sie zasmialem ;) oj dobry mialem pomysl na bazyla, wrzuce jutro a tak wogole to sadze ze solo miejsce 4 , niestety poza podium :)
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, o 01:32 przez Spawn, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

-Qc- pisze:nie do końca przedstawiasz moja sytuację prawidłowo
Ty za to moją nakreśliłeś baaardzo precyzyjnie i wnikliwie, prawda? :wink:
Durin pisze:taaaa przerzucajcie się dalej, a Warszawa zaraz skoczy po popcorn;p
Dobry flejm przed turniejem zapowiada jeszcze lepszą zabawę - zastanów się czy nie warto zrobić wyjątku i jednak zagrać 2 razy w roku? :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Pierdol się dziwko! :P Nie masz pktów za zgłoszenie! :P

Pan X przyznający punkty za zgłoszenia bliżej nieznany publice
Prawdę mówiąc nie rozumiem - rozpiskę wysłałem wczoraj i wydała mi się prawidłowa ; )
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, o 01:47 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

-Qc- pisze:irrelewantne
Noooo zaczynamy się elokwencją popisywać;p

Nieee Szaitis punktów za zgłoszenie nie będę miał;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

A bo to wszystko wina Ósmej Bilii i tego że Szaitis oszukał skład SS na Babice, przegrywając na pre babicach do zera. Nieładnie [-X Szkoda że nie dam rady, ale trzymam za was kciuki i Have Funn! :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Uważałbym na Twoim miejscu - ujawnianie prywatnej korespondencji podpada już pod naruszenie dóbr osobistych.

A podobno miałeś cywila... Widzę że na jakimś mega farcie jesteś na tym 3 roku :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dopóki się nie przyznałeś nikt nie wiedział ze to prywatna korespondencja ; p Poza czyje dobra osobiste zostały naruszone he ; p ?

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Laik nażarłeś się kiełbasy że tak ostro po mnie jedziesz po nocach ?

cytat jak z filmu
Laik -
Więc tak, nie podałem mu ręki, nie mam do niego szacunku, jestem ten zły...
Ja powiem tak zły to jest pies, ty co najwyżej jesteś śmieszny, żal mi cie bo musi być ci z tym bardzo ciężko, widzisz taki wspaniały klub przyjaciół którzy mają hierarchie wartości i wiedzą że 1 team jest najważniejszy.
Widzisz to i myślisz jak oni to robią przecież to ja organizuje najliczniejsze turnieje i jestem doski jak w tej piosence Stachurskiego.
Ja ci wybaczam uważam że myjesz brudy ponieważ cierpisz i staram się zrozumieć twój ból.
Ten Andrzej to ci ciągle robi koło pióra najpierw "ustawił" turniej bilatikonu potem rzeczywiście oszukał cie na parę modeli a teraz wykoleił ci skład ... jak to możliwe że Ty Laik tracisz wiarygodność w oczach takich ludzi jak Guldur czy Szaitis :D
Obiecujesz wielkie góry szczytowanie i złoty deszcz a potem biedny Morok dostaje paring z Paraszczakiem.
Kłamstwo, zawiść, mściwość, głupie pierdolenie na forum, zachowywanie się jak dziewczyna, ukrywanie że jest się gejem ... to grzech, powtarzam jeszcze raz ja Marek Kiełbasa wybaczam ci Tomaszu Gęgotku.
Paranoje zostawmy dla Adama :D i jego spiskowe teorie.
Ja siebie widzę w top 3 ponieważ to mój 2 turniej DE ;)

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Przykro się to czyta chłopaki i to jeszcze przed turniejem :(

Nie jesteście już aby na to wszystko trochę za starzy? Wylewajcie proszę swoje żale w prywatnej korespondencji albo jak się zobaczycie na żywo. Chciałbym miło spędzić niedzielę po stresującej robocie w tygodniu - jak jeszcze podgrzejecie atmosferę to może zrobić się niezbyt miło.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Po zapowiedzi Qca spodziewałem się że rzeczywiście będzie hit, na miarę świetnej relacji z DMŚ, wyszło słabo - inwektywy z błędami, taki hit z s z przodu.
Bardzo ładnie wybaczyłeś, zapewne tak jak wybaczyłeś temu zwałowanemu przez Ciebie obcokrajowcowi na singlu preETC...
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, o 08:56 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

AAAAAA!! NIIEEEEE!!!!! Kurde Solo nie rób mi tego! Ja się założyłem z Laikiem ,że będziesz Top 3 ale skavenami :mrgreen: JESTEŚ MI WINIEN FLASZKĘ! :mrgreen:

A tak poważnie... nie można po prostu wypić flaszki i się podać sobie rękę? (nie długo wyjdzie ,że moja żona ma racje mówiąc ,że jestem alkoholikiem :roll: - ciągle gadam o wódce )
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Nie róbcie kwasów w temacie turnieju, no chyba że frekwencja za duża i chcecie ją zmniejszyć :?

Rozłożenie armii na podstawi listy zgłoszeń:
DE - 6
HE - 5
OK - 3
WE - 3
WOC - 3
DOC - 3
COD - 3
VC - 2
EMP - 2
OG - 2
LIZ - 2
DF - 2
TK - 1
BOC - 1
SK - 1

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Laik pisze:
Więc tak, nie podałem mu ręki, nie mam do niego szacunku, jestem ten zły...
Btw mówiąc o historii battle'a którą wyciągasz, to słyszałem, że Koconiowi też nie podajesz ręki - on Twoją ręke przyjmuje na twarz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

2 szybkie pytania

Będzie jakiś catering? :) Do kupienia na miejscu?
Czy można spożywać? :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

-Qc- pisze:Btw mówiąc o historii battle'a którą wyciągasz, to słyszałem, że Koconiowi też nie podajesz ręki - on Twoją ręke przyjmuje na twarz
Średni przykład - widziałem parę razy jak Kocoń się zachowuje na turach (i to nawet wobec kolegów z klubu) i powinien raczej się cieszyć, że na razie zebrał marnego liścia, a nie strzał w ryj :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

-Qc- pisze: Btw mówiąc o historii battle'a którą wyciągasz, to słyszałem, że Koconiowi też nie podajesz ręki - on Twoją ręke przyjmuje na twarz
Ja za to słyszałem, że Łukasz Kocoń to Twój wielki przyjaciel z klubu dla którego zrobiłbyś wszystko.

Lepiej trzymaj zwieracze na wodzy zamiast trollować, wystarczy już :wink: Nie wtrącaj się do nie swojego konfilktu

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Szaitis pisze:
-Qc- pisze: Nie wtrącaj się do nie swojego konfilktu
Na wieki wieków Amen! Kuc pilnuj sweich spraw :wink:

ODPOWIEDZ