Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
lonito ją się postaram. ale tak parę chwil po jedenastej dojade. ok?
rozumiem, że gramy też na limit wygenerowania dodatkowych kości power/dispell (max 2)?Solider pisze:- magia jak na euro (czyli tak jak gramy) [ewentualnie czary z max 5 kości można rzucac)
i mortis liczy się jak jedna PD a dispell scroll jak jedna DD? i w fazie magii można zużyć max 12 PD?
Dokładnie, tutaj niczego nie ruszaliśmy, tak jest dobrze.Bartosz pisze:rozumiem, że gramy też na limit wygenerowania dodatkowych kości power/dispell (max 2)?Solider pisze:- magia jak na euro (czyli tak jak gramy) [ewentualnie czary z max 5 kości można rzucac)
i mortis liczy się jak jedna PD a dispell scroll jak jedna DD? i w fazie magii można zużyć max 12 PD?
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Przypominam, że 25.12 mija termin składania rozpisek premiowanych 2DP.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Twoją to ja mam już od 2 tygodni, tylko, że ciągle się zmienia.mati.pl pisze:j.w.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No ja to rozumiem.Grolshek pisze:Najemnicy szybko giną a nowi napływają... Pieniądz rządzi !Solider pisze:Twoją to ja mam już od 2 tygodni, tylko, że ciągle się zmienia.mati.pl pisze:j.w.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Jaki Panicz stał się ważny, no, no. Teraz trzeba zabiegać o grę z nim, więc spieszcie się Panowie, bo nie każdy będzie mógł zagrać.LajoN31 pisze:ale lonit był wcześniej chyba, że się dogadacie, żeby zagrać ze mną w odwrotnej kolejności
Ogłoszenia parafialne:
Dzisiaj mija termin składania rozpisek premiowanych 2DP (ależ ja się napraszam ).
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious