Battlegate - niezaliczona liga bydgoska

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Re: Battlegate - niezaliczona liga bydgoska

Post autor: Andrew »

Widzisz Shino wartości, o których pisał Byro nie są w żadnej mierze policzalne, dające się zapisać w ramach materialnych korzyści do czego niewątpliwie zmierzasz. Poza tym pomimo wydanego komunikatu przypisujesz nam rzeczy, których jako klub nakładający karę nie zrobiliśmy.
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

Shino pisze: Watpie takze zeby mial dostep tylko do wgladu na to forum i nie wypowiadal sie (takze nie komentowal tego watku). Jesli jest inaczej to mozesz powiedziec to wprost.
Shino, nie możemy Pasiakowi zabronić obrony. Jak widzisz - nie bronimy też ich (Pawła i Tomka) postaw. Staramy się jednak, by wyjaśnić sytuację tak aby np. nasi nowi klubowicze nie przyjechali na turniej poza Bydgoszczą, Toruniem czy Włocławkiem od razu z łatką członków gangu oszustów.. To jest po protu przykre. I zgadzam się z Jankielem i z Butanem - oni działali jako członkowie kubu. Czy jednak tak bardzo rozszerzać odpowiedzialność na całą zbiorowość? Z tym już bym polemizował.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Zrozumcie że zachowanie Pasiaka - tzw 'przeprosiny' których dokonał na forum to farsa - a sam winowajca kreuje się na poszkodowanego, biednego wałkarza na którego zawziął się cały polski światek WFB, a on poczuwa się do winy średnio, bądź wcale.

Dodatkowo dochodzi kara od was - od klubu - która jest również farsą - mówię tu o terminie - do 31 lipca. Rozumiem że na DMP Pasiak będzie w waszym składzie, bo jakżeby inaczej.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Sevi, przecież nawet gdybyśmy wydłużyli termin do roku to i tak mógłby być w składzie jako najemnik. Żaden argument.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Oczywiście, ale zrozumcie też że ludzie się burzą, bo sprawa jest precedensowa.

Myślę że z tej sytuacji nie będzie żadnego dobrego wyjścia.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Tu niestety masz rację.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Sevi pisze:Zrozumcie że zachowanie Pasiaka - tzw 'przeprosiny' których dokonał na forum to farsa - a sam winowajca kreuje się na poszkodowanego, biednego wałkarza na którego zawziął się cały polski światek WFB, a on poczuwa się do winy średnio, bądź wcale.
:shock:
A to dobre... Nawet ja tak nie interpretowałem swoich postów, ale widać na Polskim w interpretacji wierszy byłeś prymusem i wyciągasz to co było ukryte nawet przed samym twórcą =D>
Ta "farsa" to coś do czego spora ilość osób nie ma i nie będzie miała nigdy jaj. Opowiadać sobie za plecami co ktoś, kiedyś, albo ostatnio to każdy "odważny" może.

Sevi pisze:Dodatkowo dochodzi kara od was - od klubu - która jest również farsą - mówię tu o terminie - do 31 lipca. Rozumiem że na DMP Pasiak będzie w waszym składzie, bo jakżeby inaczej.
Jaka data milordzie była by dla Jaśnie Pana odpowiednia?
Grudzień 2020? Starczy...? Bo to w sumie tuż tuż...
Sevi pisze:Oczywiście, ale zrozumcie też że ludzie się burzą, bo sprawa jest precedensowa.
Zobaczymy na ile "ludziom" starczy oburzenia jak przyjdzie do oceny siebie.
Shino pisze:...
Nie poddawaj się knuuurek.
Kara śmierci jest w zasięgu, dajesz!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

tak jest. Pojezdzij jeszcze chwile po mnie to i ja uznam, ze w koncu moge po tobie pojechac... dotad uznalem, ze to byloby zbyt niskie. Kontynuuj, prosze.

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

bigpasiak pisze:
Sevi pisze:Oczywiście, ale zrozumcie też że ludzie się burzą, bo sprawa jest precedensowa.

ŻAŁOSNE..... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Morog pisze:
bigpasiak pisze:

ŻAŁOSNE..... :roll:
Umiesz Caps Locka wcisnąć??? :shock:
Zadziwiające =D>
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
Oki
Oszukista

Post autor: Oki »

Przepraszam ,że się wtrącę.
Z mojego punktu widzenia: winni zostali ukarani, przeprosili....szczerze czy nie to już ich sprawa, więc po co dalej ciągnąć temat?

Ludzie to tylko pacynki ;)

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Czekam :mrgreen:

Obrazek
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Pasiak, odrobinę pokory. Dałeś dupy na całej linii, a teksty którymi teraz sypiesz na prawo i na lewo przypominają mi dzieciaka z podstawówki, który przyłapany po przeskrobaniu czegoś w szkole tłumaczy się nauczycielce że przecież nie tylko on to zrobił, reszta po prostu nie dała się złapać.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

Oki pisze:Przepraszam ,że się wtrącę.
Z mojego punktu widzenia: winni zostali ukarani, przeprosili....szczerze czy nie to już ich sprawa, więc po co dalej ciągnąć temat?
Ludzie to tylko pacynki ;)
na prawdę to wierzysz?
tu nawet nie chodzi o sprawy merytoryczne
w dalszym ciągu to tylko gra, i uderzanie w wysokie tony jest niepotrzebne

tu chodzi o coś innego
osoba przyłapana na oszustwie, śmieje się wszystkim w twarz, obraża innych i nie odczuwa żadnej skruchy czy wstydu
takiego tupetu nie wiedziałem chyba w życiu, a żywo interesuję się polityką
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Oki
Oszukista

Post autor: Oki »

No i co na to poradzimy?
Moim zdaniem szkoda nerwów......

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Rozumiem, że obrażać i jechać na całego po "złapanym" można do woli a jeśli on "świnia" i cham po prostu, się odgryza i punktuje to przecież chamstwo i nieuctwo!!!
Jak Kali bije to dobrze, jak Kaliego to zbrodnia!
Psuję Tobie zabawę?
:lol2:
Morog pisze:takiego tupetu nie wiedziałem chyba w życiu, a żywo interesuję się polityką
A od kiedy zacząłeś? Od wczoraj? Żadnego wywiadu z Brudzińskim czy Hoffmanem nie widziałeś czy "uszedł" on Twojej uwadze bo był w nieodpowiedniej stacji transmitowany? Sporo by to tłumaczyło...
panterq pisze:Pasiak, odrobinę pokory...
Wtedy dopiero dałbym Wam pole do popisu.
Czyli mamy jednego a reszta... jak reszta? Przecież Pasiak się przyznał, sprawa zamknięta, bawimy się dalej jak to robiliśmy wcześniej.
panterq pisze:przecież nie tylko on to zrobił, reszta po prostu nie dała się złapać
Mam krótką pamięć... wiesz, wiek robi swoje...
Cytat?

Abandoned

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Obrazek
@Młody
w okularkach "czy de" wygląda to o niebo lepiej!
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, o 23:34 przez Relosu, łącznie zmieniany 1 raz.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Pacek pisze: Naprawdę nie jest konieczne kontynuowanie tego linczu.
Prosilbym cie o jedno. Poczytaj posty pasiaka i wtedy ocen ten "lincz" bo chyba nie widzisz sposobu jego zachowania.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

bigpasiak pisze: Wtedy dopiero dałbym Wam pole do popisu.
Czyli mamy jednego a reszta... jak reszta? Przecież Pasiak się przyznał, sprawa zamknięta, bawimy się dalej jak to robiliśmy wcześniej.
Gdybyś po prostu przeprosił, i powstrzymał się od ciskania gromami nie powiedziałbym złego słowa. Skrewiłeś po całości, ale zamiast przyznać się do tego wprost zacząłeś po prostu mataczyć.
Bardzo się cieszę, że zaczęliśmy dyskusję o moralności i prawości.
Mam kilka tematów którymi zajmiemy się jak już ktoś będzie miał odwagę się za to zabrać. Skoro mnie wyrzucacie z mojego klubu to jakie macie propozycje na to?
Nie jest to temat zastępczy bo chętnie poczytam o dylematach moralnych i żołądkowych niektórych...

- Niszczenie mienia:
Piękny przykład Politowego samochodu i zdewastowanego dachu tegoż pojazdu przez jakichś kretynów na masterze [ pisać jakim? ].
- Ustawianie wyników na masterze:
Nie chce mi się grać... remis?
Tylko jeden z nas ma szansę, to co? kto wyżej, maska do przodu?
Pozwoliłem sobie na małe skróty. Nie twierdzę oczywiście że nie masz racji - wskazane problemy istnieją, i zapewne powinny doczekać się stosownego wyjaśnienia. Tym niemniej moim zdaniem fakt że podniosłeś ten temat właśnie ty, i to w tej konkretnej sytuacji jest co najmniej nie na miejscu.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Dopiero wczoraj sie dowiedzialem o tym temacie. Pasiak chcialem napisac, ze masz u mnie browar za to co wygadujesz, ale to jednak bylaby nagroda. Ty zaslugujesz na antynagrode. Oglaszam Cie wiec "Frajerem- Pompka". :D

Mimo wszystko dzieki, mam z ciebie beke od wczoraj. Dostarczyles mi wiecej endorfin niz duza mleczna czekolada z orzechami. Jak czytam to co wypisujesz to mam ten sam odruch jak bym widzial tego goscia misiowatego, z brodka, z pisu co smigal z ziomkami z partii najebany wozkami golfowymi i sie rozbil, a potem sie wszystkiego wypieral. Jeszcze raz: 100 lat Panie Pasiak i wiecej takich akcji, wraca mi zajawka na battla. Bez kitu smiszne ludki, a tyle emocji. :mrgreen:

A i jeszcze drugi dobry motyw, ze nikt nic nie wiedzial w klubie poza Gokishem. A Pan Piotr jedzie na euro empajer. :D

Frajer Pompka #-o :D
Obrazek

Zablokowany